ליגת ג'פאניקה :: פליאוף עליון :: מחזור 29

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏5/4/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,822
    לייקים שהתקבלו:
    721
    גם באר שבע בחלק מהמשחקים העונה שיחקו ככה.
    ההבדל הוא שאתם ניצחתם משחקים שלא הייתם סקסים בהם ואנחנו משחקים טובים סיימנו בתיקו או הפסדנו.
    כן, הגיע לכם לזכות באליפות אבל זה לא יזכר כאיזו אליפות מרשימה למדיי.
    אליפות אפורה אבל קבוצתית מאוד שהמאמן איביץ' הוא המצטיין ולא שחקן כזה או אחר.
     
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    קבוצה בינונית מינוס עדיין.

    אגב, בדיוק כמו האלופה של שנה שעברה, למרות שבפלייאוף השחילה שישייה לנתניה, הלם.

    Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
     
    Telkiyski, oFiRzZz ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    זה לא עכבר יחיד, זה בהחלט מסמל את המועדון ורוב אוהדיו (וגם פה יש אוהדים שממש לא כאלה, אנשים מלאי יושר עצמי ויכולת לכבד גם בהפסדים יש גם להם וגם פה). אני בטוח שאף אחד לא מופתע מ"ביקור הפתע", בסופו של דבר זה בעיקר מעיד על היכולת והאופי להתמודד עם הפסדים, ראינו אתמול את איביץ'. זה כנראה נלמד שם.

    Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
     
    oranfu ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    אני כתבתי כאן לאורך זמן רב כשהקבוצה דשדשה למדי, וכשהיה ממש בלתי נסבל, כמו עכשיו, להיות כאן אוהד מכבי (מנהל קרא לקבוצה בעבר "גרמניה" באהלן אהלן, כאן קראו לנו עמלק בלי שיזיז למישהו, גם צהבת נפוץ).
    ההבדל העיקרי הוא, מודה, שכרגע התשובות שלכם בעיקר מצחיקות אותי, אז זורם. קבוצה שוברת שיאים ומפרקת קבוצות טובות בהרכב שני ומתעקשים פה שזו קבוצה בינונית מינוס.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/4/19
  5. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,107
    לייקים שהתקבלו:
    6,560
    ממש מלהיב.
    הייתם יותר טובים אבל היה משחק מצד לצד ולרוב המצבים הטובים שלכם הגעתם מאיבודי כדור מפגרים שאפילו לא קשורים ללחץ- סתם טעויות מוגזמות של שחקני הגנה וקישור אחוריים שהיו מתחת לרמתם.
    ב 2-1 סלובו עם כל חילוף ״בונבוניירה״. היקה, ברשצקי ומלאדה במקום אולסק, עלי, וקניקובסקי(השניים האחרונים אחרי ה2-1 כשכבר הראשון הפר אתכל האיזון)- כל מילה שאוסיף מיותרת- התאבדות ששיחקה לידיים שלכם.
    גול ראשון גנון, שני פנדלים של גנון שאחד גם לא היה- וגם הגול הכי יפה- קשה לי להאמין שהגנה ביום לא כזה נוראי סופגת.
    היו גם שתי הצלות ענקיות של עמוס.
    זו היתה נתניה של הפליאוף בעונה שעברה שחטפה 5 מבני יהודה וב״ש. אתה חושב גם עליהן שהן היו כאלה מלהיבות?

    באמת לא מבין למה סלובו וברדה הימרו ככה. כאילו שלהפרש שערים אין משמעות... החילופים אתמול- מהראשון עד האחרון- היו מביכים.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    EuropeGuy, oFiRzZz ו-לירן אוהבים את זה.
  6. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    חוסר התחרות גם מנע ממכבי להתאמץ יותר ובואו נהיה כנים, תראו איך סיטי וליברפול מאתגרות זו את זו. אני חולה על הכנות של דראפיץ' אבל הניסיון לקו הגנה גבוה ולחץ מוגזם מקדימה כבר הוכח כטעות ולא בטוח שעוסקו מסקנות. מכבי הלהיבה כשהיא משחקת בנגיעה מרגל לרגל ויש הרבה מהלכים מתוכננים, רק עטר היה חלש עם עודף מוטיבצייה לכבוש. אצילי מצוין, יונתן כהן אחלה ושכטר מפגר ומרגש בעת ובעונה אחת על המגרש וגם בראיונות. חבל לי שנתניה הובסה אבל זה לא היה כוחות.
     
  7. קשר ימני Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/17
    הודעות:
    828
    לייקים שהתקבלו:
    399
    מין:
    זכר
    בוא אחי ההבדל הוא 30 נקודות או משהו כזה

    @עידן444 לא עולה כסף לפרגן.
    מהתקציר נראה שזה משחק של 7-2 כזה.
     
  8. Melikson24 Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/16
    הודעות:
    5,303
    לייקים שהתקבלו:
    2,705
    מין:
    זכר
    אנחנו קבוצה נוראית, מזעזעת. יש שיפור מזערי במשחקים האחרונים אבל עדיין אנחנו חלשים מאוד. ההבדל הוא שמכבי קבוצה טובה. ואנחנו לא.

    עצם העובדה שאנחנו מקום שני בהפרש 4 ממקום שלישי ועם 6/7 זה הזיה ומראה לחולשה המטורפת של הליגה.
     
    EuropeGuy ו-קשר ימני אוהבים את זה.
  9. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,107
    לייקים שהתקבלו:
    6,560
    שוב, זה מראה על שיוויוניות.
    מה הקשר לרמה?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    זה הופך אותך לעכבר ידידי.. אתה יודע..מציץ מן החור אחרי שכמעט שנתיים לא הייתה בך הגבריות להראות את עצמך פה... פקקים לנתניה, הפנאטיקס סוגרים את הארגון/פותחים את הארגון, איביץ' "לא הפסדנו לפני 3 ימים"- אני חייב לציין שזו האימרה הכי מביכה שנאמרה בליגה בשנים האחרונות- כשאני אשמע את המילה לוזר מעכשיו אראה את הפרצוף שלו מול עיניי, מדהים איך אפשר לדרוך ולזלזל בקבוצה שניצחה אותך ב 90 דקות שלא הצלחת לבעוט למסגרת יותר מפעם אחת אולי... אבל שוב.. הכל מתנקז לאותן הסיבות, אותן מקרים, אותן תירוצים, אותן ההתחבאויות כאשר לא הולך, שוב ושוב.. מכבי תל אביב. איתך תמיד בטוב ובטוב.

    וכרגיל.. גניבות דעת.. "מפרקת קבוצות בהרכב שני.." מספר המשחקים שניצחתם מעל 2 הפרש בליגה הסדירה קבוצות של פלייאוף עליון- פעמיים. אותנו (האלופה הכי מביכה שהייתה פה בעונה העוקבת בשנים האחרונות) ואת מכבי נתניה שהיא כנראה סוג של בית"ר עבורינו- עבורכם. ולא זוכר שהיו שם הרכבים משניים..
    הליגה חלשה, אתם פירקתם את הליגה בענק, בלי ויכוח בכלל, שברתם את הליגה ללא תנאי, ללא תחרות, בלי אף קבוצה שמסוגלת להתקרבב אליכם גם אם לא תשחקו עד סוף העונה ושאר הקבוצות יקבלו בונוס של 10 נקודות עכשיו.
    הקבוצה הציגה יכולת גבוהה מאוד ביחס לליגה העונה, אבל מדובר בשחקנים שלא שווים מילימטר מעל הליגה שלנו, בראייה אחורנית והשוואה לאלופות שהיו כאן בעשר שנים האחרונות- זו האלופה הכי חלשה שהייתה. כי מה שטוב מאוד לליגה, לא רלוונטי למקצוע האמיתי - כדורגל.
    אנחנו כל כך חלשים, שאני מבטיח שאם היינו פוגשים שוב את דינמו זאגרב היינו שוב עפים מולם ללא תנאי, כנ"ל אתם, לקבוצה הנוכחית אין שום יכולת לעבור קבוצה סבירה ברמת מוקדמות אירופה, שלא נדבר על חזקה.

    גם משתמשים שהולכים אחריכם שבי ורק מפרגנים כתבו פה שההגנה והקישור האחורי שלכם ברמה מאוד מאוד נמוכה, פשוט אין פה מי שידגדג, זה בהחלט לא באשמת מכבי תל אביב אבל מצחיק לראות את ניסיונות גניבת הדעת על אלופה באיכות מרשימה.. המספרים איתכם, תהנו מזה, אבל להתחיל להשוות למכבי חיפה של שנות ה -90 נניח... וואו, לא אותו מקצוע בכלל האיכות שהייתה שם ומה שיש למכבי תל אביב העונה.
    לצורך ההשוואה, לדעתי מכבי תל אביב של לפני 3 שנים (שסיימה מקום שני), לועסת את מכבי תל אביב הנוכחית ללא תנאי בכלל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/4/19
    oranfu, שי ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  11. קשר ימני Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/17
    הודעות:
    828
    לייקים שהתקבלו:
    399
    מין:
    זכר
    לא שזה אומר משהו על איכות.
    אבל בכל השליטה שלכם לא הבסתם אותם והם עשו את זה בהילוך שני.
    עכשיו ניכנס לסוקרווי ונסתכל על תוצאות.
    פירקו אותנו די בקלות.
    נתנו רביעייה לחדרה.
    שתי רביעיות לנתניה.
    שלישייה לבני יהודה.

    הפרש שערים +51.
    באר שבע הענקית של 16/17 סיימה עם +55.

    אני לא סובל אותם אבל בחייאת מה נהיה מהפורום הזה.
    זה לא פורום לאנשים שאוהבים כדורגל, זה פורום לאנשים שאוהבים לגמד אחרים.
     
    LFC-Gerrard1 ו-orimor2212 אוהבים את זה.
  12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    האמן לי, לא הייתי נחשב לעכבר, וגם לא הייתי בודד במערכה, לו מנהלי הפורום, ואתה ביניהם, היו עומדים על כך שיהיה מה שמתיימר להיות.
    אלופה במרץ היא החלשה ביותר בעשור האחרון. הכי חשוב שאתה מאמין לעצמך.

    אגב, תבדוק רגע את המאזן של מכבי מול קבוצות הפלייאוף העליון, מעבר לנתון של רק פעמיים ניצחה במעל שני שערים.

    Sent from my SM-J415G using Tapatalk
     
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    לגבי חדה צודקים לגמרי, זה פוספס.

    הם הביסו אותנו כי אנחנו מועדון שהתפרק, הם מועדון הרבה יותר חזק מאיתנו ובכל שנות השליטה שלנו הם לא התפרקו וכל הכבוד להם על כך. אנחנו הרבה יותר פגיעים ובטח לא יכולים לדגדג את מכבי תל אביב מבחינת עוצמה של מועדון , מקבלי ההחלטות שלנו טעו בגדול והובילו לקריסה מערכתית רצינית, מכבי תל אביב הייתה שם להביס אותנו.. שבאמת.. אפילו רעננה חגג עלינו בערך.. זה בסדר. כרגע אנחנו מנסים לתקן את השברים, לפחות זה.

    ההפרש שערים זה יפה לספרים, אותה באר שבע הייתה עסוקה בלעשות היסטוריה פרטית באירופה במקביל. מכבי תל אביב יגמרו עם הפרש שערים אפילו הרבה יותר גבוה, ברור לכולם שזה לא אומר כלום בהשוואה לבאר שבע של לפני שנתיים או למכבי תל אביב של לפני 5-6 שנים.
     
  14. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    חחח. אורימור...
    נרשמת לפורום הזה יומיים אחרי שזכיתם באליפות הראשןנה מזה עשור (אפריל 2013)
    פרשת לפתע באמצע שבש שלטה לחלוטין ועכשיו, לפתע, חזרת.
    כמובן שכל עוד לקחתם אליפויות ושייטתם היית מככב פה.

    די. זה באמת פאטתי.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  15. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    אין למכבי תל אביב שחקנים שגדולים על הליגה, אבל יש להם מאמן שגדול על הליגה ב10 רמות
    מדהים לראות כמה הם מאומנים ורעבים

    מה המאזן של דראפיץ' וברדה בנתניה מול מכבי תל אביב?
     
מצב נושא:
הנושא נעול.