תראו שנה שעברה צחי תייר סיבוב שלם לא הפסיד הביאי שחקנים ברמה של ליגה ארצית לאומית אני אומר אם היה נשאר בעפולה היו עולים ליגה............. השנה עפולה תהיה בן 1-4 תקציב כזה צריך לעלות ליגה וגם הפירסומים שאומרים שברוך סער קרוב לעפולה אולי הוא יצליח לעלות את עפולה ליגה..............
עזוב אותך מעפולה, תתעדכן קצת מה קורה בקבוצות האחרות...טבריה החתימו את ז'אנו ואופיר עזו קרוב לשם גם כן...
כי אבישי זאנו קשור שמה להנהל או משו.. אני זוכר לפני שנתיים היה משחק אימון עפולה-טבריה.. וז'אנו בא למשחק ישב עם אנשי טברייה.. אבל עזוב אותך הוא מבוגר כבר.. אופיר עזו לא מאמין שהוא יבוא אלהם... בטח יש לו כמה קבוצות בלאומית .. ובכלל בארצית.
מאמנים מועמדים לעפולה: ניסים אדרי, ברוך סער ועופר מזרחי. מאמנים מועמדים לאסי גלבוע: ניסים אדרי, אליאס לוי ומומי זעפרן. מעוניינים גם בשי אהרון, חלוץ הפועל ירושלים, אבל נראה לי סתם מבלפים. ועזו כמה שהוא גרוע, לא מאמין שהוא יירד לליגה א' ועוד לקבוצה צפונית.
מאמן הכדורגל ניסים אדרי כדורגלן עבר בהפועל עכו חתם השבוע לעונה אחת כמאמן הפועל עראבה מליגה ב'. אדרי שאימן בעונה החולפת בהפועל מכר מליגה א' והגיע לאמן את עראבה במחני העלייה סיכם השבוע את תנאיו במועדון. אדרי:"חתמתי בעראבה והמטרה תהיה כמובן להשתלב בצמרת".
מאמנים מועמדים לעפולה: חיים לוי ערן שדו וקלוד דהן אני מאמיטן שיקחו את קלוד דהן מאמנים מיועדים לאסי גלבוע: אליאס לוי ,ושאול דה-צ'וקרל בטח יקחו את אליאס לוי.. את שאול אין מצבב
השאם זועבי המאמן החדש של הפועל אום אלפחם .. אושרי לוי , גל גבע , גל פיבך , אשרף אלעאל וכאמל גבארין סיכמו את התנאים שלהם בקבוצה , נשאר רק החתימה!
עם פליימיקר טוב מאחורי אחמד אל-עארף ואשרף אלעאל, 2 חלוצים ששווים ביחד 40 גולים בעונה, אום אל פאחם צריכה לדרוס את הליגה. אחד כמו סילבס היה מתאים, אבל הוא חתם באחי-נצרת ובליגה א' אין פליימיקרים על רמה. נסים טאהר עזב ועלי סלים חתם במכבי א.א פאחם, זה נכון ?