דווקא לפני כמה חודשים היה כתוב במקומון אצלנו שייתכן שהשקמה יתאחדו עם הכח. וזה נראה מוזר הפועל ר"ג עם השקמה כי ההנהלות שלנו ושלהם שונאות אחד את השנייה מאוד מאוד!
דירוג הקהל בישראל הישג להפועל אום אל פאחם-העשרייה הראשונה 1.בית"ר י-ם 2.הפועל ת"א 3.מכבי ת"א 4.מכבי חיפה 5.מכבי נתניה 6.מ.ס אשדוד 7.הפועל חיפה 8.הפועל אום אל פאחם 9.הפועל עכו 10.הפועל רעננה *דירוג חודש מרס
חח באמת תנוח... 9*הפועל עכו 10*הפועל רעננה שתיהם ביחד מביאות מה שבית'ר אשקלון ליגה ג' מביאים למשחק אחד..
רשום בעיתון שהמשטרה לא אישרה תמגרש בעפולה ולכן הם עוברים למגרש אחר.. כנראה בבית שאן יתקיים או משו בסביבה קיצר נגמר עם אותם לא אישרו אז גם בשבוע הבא נגד פאחם אנחנו לא נשחק בבית ואז יש לנו את מעלות בחוץ ונגמר
תוצאות סיום אום אל פאחם -ריינה 0-4 עפולה-ג'דדיה- 1-0 (קקות דקה 85 קיבלנו תגול אבל מגיע להנהלה שלנו שיפסידו מעבירים לי תמשחק בכוונה לשמה) מעלות-סמיע 1-0 צור שלום-מקר 0-4 שלומי-כפר קנא 0-2 צפת -אחווה חיפה 1-5 ביתר חיפה-אסי 3-1
ס.כ מעלות והפועל ריינה ירדו לליגה ב'. צפת הבטיחה כמעט סופית את מקומה בליגה. כפר סמיע תהיה בפלייאוף יחד עם הסגניות מהמחוזות הצפוניים של ליגה ב', אלא אם כן תצליח לסגור פער של 4 נקודות מהפועל כפר-קנא ב-2 המחזורים שנותרו. הרבה גולים יהיו ב-2 המחזורים הקרובים, לקבוצות אין כבר על מה לשחק חוץ מבשביל הכיף.
תראו את ההבדלים ביינתיים בין המבחנים של 2 הליגות. בצפון הפועל כפר סמיע תלך למבחנים (אני לפחות רוצה שישארו בליגה א' קבוצות של ערים מוכרות יותר), בית"ר איחוד משהד (יש מקום כזה בארץ?! עד שנפטרנו מריינה אני מעדיף שלא יעלו), ועירוני טבריה/גליל תחתון (אני לא רואה אותם כמו מקסים לוד, מכבי ב"ש או הפועל בני לוד) בדרום ילכו למבחנים מכבי קריית גת (חבל שעוד קבוצה תתפרק שנה הבאה אם הם ירדו), הפועל אזור (להזכירכם, היא נצחה את ראשל"צ בגביע) ובאר יעקוב (נצחה את מקסים לוד בגביע) חבל מאוד שככה זה ייגמר..