חג שמח וכשר לכולם. יאאלה ניגמר לה העונה הזאת ,התחילה בשבילנו מציון והסתיימה גרועה. ייאלה עונה הבאה בעזרת ה'.
עם כל הכבוד לטמרה ולגדידה , הם יחזרו מהר לליגות הנמוכות . אני מאחל להם הצלחה מכל הלב אבל כך לא בונים קבוצה לליגות הגבוהות .. קודם כל , בני גדידה היא קבוצה שרק שני שחקני בית משחקים בהרכב הרשון , והיב כיאל וחמודי כיאל ואין יותר מזה .. בני טמרה במצב עוד יותר גרוע , שם כמעט ולא משחקים שחקני בית , אולי יש כמה שעולים מהספסל .. לבנות קבוצה לעתיד את צריך שחקני בית קודם כל , בנוסף למחלקות נוער כמובן .. לגדידה ולטמרה אין את זה , לעומתם אחי נצרת ובני-סכנין דווקא כן , יש להם שחקני בית טובים וגם מחלקות נוער לכן הם יישארו תמיד בליגות הבכירות .. מצד שני ועוד יותר חשוב , זה מתקנים מתאימים לליגות האלו , טמרה כבר שנה שלמה משחקת מחוץ לעיר , אינני יודע כמה זמן יחזיקו בסיטואציה זו . לגדידה גם כן , מגרש שמן הסתאם לא יואשר לליגה ארצית .. ת'כלס , קבוצה שרוצה לא רק לעלות אלא להצליח בליגות הגבוהות חייבת להכיל :- מתקנים מתאימים ושחקני בית בעלי רמה .. קהל ?? חשוב מאוד אבל לא הכרחי !!! תשאלו את מכבי פ"ת בליגת העל !! אגב למי שלא יודע ,, מתוך 11 שחקני ההרכב של אום אלפחם , יש 6 שחקני בית ( עלאא עאטף , דיגאני , אחמד חרבי , נסים טאהר , מוחמד גבארין , ואחמד ערף ) ועוד לא הזכרנו את השחקני א,א,פחם שמשחקים בחוץ ( בראשם פריד טאהר - הפועל חיפה - אשרף אלעל , כאמל גבארין - בני טמרה - ) ולא נשכח את השחקן הענק שיחזר בעונה הבאה ( עלי סלים הקטן )
זה ליגה א..איזה שחקני בית כבר יש.. מי שטוב הולך.. לחפש קבוצה בליגה בחירה יותר... לא לכל קבוצה בליגה א יש שחקני בית סברים שיוכלים להתמודד איתם על עלייה..
דווקא לטמרה יש שחקני בית טובים, חלקם כבר בהרכב וחלקם יהיו בעתיד (כשרונות טובים). יש בהאא דיאב, מוחמד דיאב, אחמד דיאב, אחמד אבו אל-היג'א, רושדי סובח, נדאל דואהדה... לג'דיידה יש רק את ווהיב וחמודי כיאל (ועוד כמה שחקני בית, אבל הם שחקני ספסל גם בליגה א). בליגות העליונות יש להם רק את בירם כיאל (שאין מצב שיבוא אליהם) ואת לוהאב כיאל (שיש לו עוד שנה בנוער של מכבי חיפה). אה ולבני טמרה יש בעל בית מיליונר ואיש חזק בכדורגל הישראלי, סלימן דיאב. הוא היה פעם חזק בבני סכנין, ואם הקבוצה תעלה ללאומית, יבנו שם קבוצה טובה מאוד.
ממממ נכון שלטמרה יש כסף אבל מה עם המתקנים !! לגבי שחקני הבית אפשר למצוא אצלם כמה שחקנים אבל חשוב לזכור שרק שניים מהם או מקסימום שלוש משחקים בהרכב , בנוסף מדובר בשחקנים באמת טובים אבבבבבל הם לא הכוכבים של הקבוצה !!!! בנוסף המנהל שלהם סלימאן דיאב נכון שיש לא את הכסף אבל הוא מסוגל לקום בכול רגע ולפרוש מהקבוצה !!! להזכירכם הוא היה הספונסיר של " מכבי טמרה " אחרי שירדו ליגה הוא עזב אותם וזה מה שהיה בתחילת העונה עם בני טמרה , הוא התעמת עם חלק מחברי ההנהלה וכמעט עזב אותם ... ............. אני מאמין בדבר אחד ויחיד , רק קבוצה עם היסטוריה מכובדת יכולה להחזיק מעמד בליגות הבכירות , כמו בני-סכנין,אחי נצרת , מכבי כפר קנא .. אני בטוח שגם עפולה , א,א,פחם , שפרעם , מכבי טמרה , הפועל כפר-קנא הן קבוצות שלאורך שנים משחקות בליגה א' ואם היו בליגה ארצית היו מחזיקות מעמד הרבה שנים שם .. אבל " בני לוד " " בני טמרה " " בני גדידה " הם קבוצות שהגיעו מהר ללא שום תשתית מתאימה וללא היסטוריה מכובדת לכן יבוא היום אחרי כמה שנים וימצאו עצמם מפורקות בליגות הנמוכות .. יבוא היום ויגידו
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ואללה אם אתה יודע ש-מוחמד כבהא התחיל את הקריירה אצלנו אז אתה ענק .. איזה ימים :- הבלמים שלנו היו פריד טאהר וגאבר ( בשיאו ) , המגן הימני תייסיר אבו-רימי והמגן השמאלי מוחמד כבהא .. הייתה לנ אחלא קבוצה , היה אצלנו הכוכב הענק ביותר שדרך על הדשא באום אלפחם -- טל בראיל מישהו זוכר ?http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
לטמרה יש היסטוריה, בשנות השמונים היא שיחקה גם בליגה א' (אז הליגה השלישית). מכבי תמיד הייתה הקבוצה החזקה בעיר בשנים האלו, אבל עדיין הפועל לא הייתה סתם מועדון. מתכננים מגרש חדש בטמרה, אבל עד שיהיה מוכן יכול לקחת 3-4 שנים. זה באמת בעיה קשה מבחינתם. לגבי ג'דיידה, זה מועדון שאין לו עדיין 10 שנים מאז שנוסד. לדעתי הם יגמרו כמו כפר סמיע וצור שלום - שנה אחת בארצית וחזרה לליגה א. להפועל א.א פאחם יש את התשתית הכי טובה במגזר הערבי - איצטדיון של ליגת על, המון שחקני בית (יש עוד 3 קבוצות באום אל פחם שגם שמה יש כשרונות), אוהדים בכמויות של ליגת על. יש לי תחושה ששנה הבאה הם יעלו.
ממממ אז כנראה טעיתי לגבי בני טמרה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx לא משנה באיזה ליגה היא תשחק , אום אלפחם כמעט ואין מצב שירדו ליגה , גם אם נעלה לליגה ארצית קשה לרדת ליגה .. הסיבה האחת והחידה זה המגרש הביתי ומשחקי הבית של הקבוצה ,, נקודות משחקי הבית מסוגלות להשאיר אותנו בכל ליגה שנהיה .. קשה מאוד לנצח את אום אלפחם בבית קשה מאוווווווד
זאת טעות גדולה אחי .. יש סיכויים קטנים אבל קיימים שמקום שני יעלה ליגה , לפחות על הנייר אתם יכולים לסיים מקום שני במיוחד שיש לכם משחק נגד א,א,פחם ! התאחדות כדורגל שלחה מכתב לא,א,פחם במקרה ואם שקמה יישארו ליגה ויתאחדו עם ר"ג הקבוצה ממקום השני עם המאזן היותר טוב בליגה א' ( צפון ודרום ) יעלו ליגה !! .. לפחות זה מה ששלחה ההתאחדות להנהלת א,א,פחם !!!!
מההההההההההההה למה בג'דדיה?? איזה מטומטמים יאללה..משמעם כבר שבועים לא ראינו משחק בבית.. אני מניאק הם ג'דדיה לא שילמו לדני אסולין כסף שיעביר תמשחק.. וואלה לא מבין אותם תאמין לי שאני לא מבין תראש שלהם... למרות שזה סתם משחק על נייר רק .. בגלל סמיר עיסא אנחנו ירדנו מהמאבקים.. הזיין הזה משחק בונקר עם אחווה חיפה מבקיע גול ואז עושה בונקר.. לאום אל פאחם. עזוב אחי יש לנו הנהלה של חובבנים..מחליפים לי 3 מאמנים..והם לא מתחלפים.. שמעתי אצלכם נגד ג'דדיה צעקתם על יאיר אבוטבולך וישר אחרי המחצית הוציאו אותו..