1-1 היינו יכולים להבקיע חמשה שערים , אבבבבבבל גם לקבל 5 שערים!! פשוט על עבירה היא התקפה , הגבהה אחת והכדור ברחבה
הפועל אום אל פאחם חייבת במשחק החסר שיש לה לנצח כי אם לא סיפור העלייה שלה סגור סופית כי גדידה לא מפסיקה לנצח!
קבוצה שרוצה לעלות ליגה חייבת לנצח את ששת המשחקים שנשארו לה בכל מחיר אחרת אם לא ננצח את השש זה אומר שלא מגיע לנו לעלות ליגה!! תחזיקו אצבעות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx!
יאלה עירוני רמלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אימפריה בפיגור 3-1 מול מכבי יבנה דקה 71 4-3 דקה 81 חחחחחחחחחח 10 דקות 3 שערים ענקיים שאין בליגת על רמלה אימפריהה
לאוהד רמלה וואלה תודה לכם עזרתם לנו אם הניצחון על יבנה.. תגיד איך הם קבוצה טובה יבנה? מפחיד אותי כל המצב בתחתית כל הקבוצות ממקום 7 יכולות לרדת למבחנים.. יש כבר 2 יורדות יפו וערד עכשיו מעניין מי תילך למבחנים אני רוצה שקריית מלאכי ילכו למבחנים העשירים המגעילים האלה!
לירן כהנר, זכתה אמש בתואר מלכת היופי, היא ביתו של מגן העבר בהפועל רמת גן בני כהנר. כהנר אמר שעבר הרבה רגעים מרגשים בקריירה שלו, אבל שביתו מלכת היופי זה השיא. מזל טוב.
לאוהד אום אל פאחם לדעתי לא תעלו ליגה העונה הפער הוא 7 נקודות וזה הרבה אני לא מאמין שג'דידה תמעד פעמים ב-6 משחקים שנותרו כמו שאני לא מאמין שאתם תנצחו את 6 כל המשחקים האחרונים שלכם..
אמרו לי בסוף המשחק בין אסי לפאחם לא יהיה בבית שאן כמו שאמרו פה.. זה יהיה בגלבוע שבוע הבא בשליש כנראה..
חדשות מעניינות!! לקבוצת עירוני קריית מלאכי מליגה א' דרום הופחתו 3 נקודות בפועל עקב שיתוף שחקן מורחק במשחק נגד כפר שלם לפני שבועיים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
ל- עופר-אלקובי שלום ,, קודם כל הפער הוא שש נקודות לא,א,פחם נותרו שש משחקים לגדידה חמש ,, זה בכלל לא תלוי בגדידה , אם א,א,פחם תנצח בשש המשחקים היא תעלה ( להיזכרך שיש משחק בין שתי הקבוצות ) . א,א,פחם קבוצה שרוצה לעלות ליגה , אם ננצח בשש המשחקים אף אחד לא ימנע מאיתנו לעלות ואני בטוח שגם הפרש השערים לא יהווה בעיה . גם אם הגענו למצב שלשתי הקבוצות יש אותו מאזן של נקודות והפרש שערים היה לטובת גדידה אני לא אאשים אף אחד מהקבוצה שלי, סחתייין לגדידה
הפועל אום אל פאחם אם היא רוצה לעלות היא צריכה לנצח את גד'ידה ועם תנצח אז אני מאמין שתעפיל כי אם קהל כזה מגיע לו שהקבוצה תהיה בליגה גדולה יותר.