ליגות נמוכות:א..ב..ג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י אחי נצרת, ‏7/8/06.

1. הפועל אום אלפחם Member

הפועל אום אלפחם

נמרוד עמוס שוחרר מהקבוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxxhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxxhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx חבבבבבל מאוווווווווד .. כנראה גם אורן סממה ..
    הצטרפו לקבוצה
    גבי סביר ( מגן שמאלי ) , וג'די אבו יונס ( חלוץ ) , מוחמד ג'בארין (קשר ) ואחמד חרבי ( מגן ימני ) .. בנוסף הקבוצה במשא ומתן עם קשר מליגת העל שטרם פורסם את השם שלו ..

השחקן הארגנטיני-יהודי מרטין פלרמן שהתאמן בקבוצה במשך השבוע כמעט חתם בקבוצה ,, אבבבבבבל הצעה מכובדת מהפועל ת"א הסתיימה בהחתמתו בקבוצה

הפועל עכו מסרבת לשחרר השחקן משה גולדברג מהקבוצה , חבבבבבל

במשחק אימון שהתקיים אתמול ..
    הפועל א.א.פחם נגד בני טמרה הסתיים בתוצאת תיקו 1-1
    הבקיע לטמרה :- אשרף אלעל .. הבקיע לא.א.פחם :- עבד מורג'אן
    הצטיינו במשחק :- מוחמד ג'בארין ומוטי בן חימו מא.א.פחם

2. roeiuzan Member

ישששששששששששששששששששש חחחחחחחחחחחחח

היום בבוקר נכנסתי לכאן לדיון ונזכרתי במשהו שרציתי להגיד אבל לא היה לי זמן..
    לפני חודשיים בערך במקומון "כל הצפון" עשו ראיון עם משה גולדנברג..
    גולדנברג היה אחד הקורבנות שנפלו ב"ניפוי השחקנים"בתחילת העונה שעברה ע"י ירון הוכנבוים.
    בראיון עצמו הוא הביע את אהבתו להפועל עכו, השמחה הרבה מכך שהוא חזר אליה, ומשפט שזכור אצלי היטב: "כשעזבתי את עכו הייתי ממורמר"
    לכן הייתי בטוח שהוא לא יעבור..

בכל אופן זה סופי שהוא לא בא אליכם?? חחחח כבר נהיה לי פחד להכנס לדיון הזה כל פעם רוצים לקחת לי שחקן אחר...
    אגב לגבי סילבס, כתב הקבוצה מכחיש בתוקף את הדברים... מבטיח לחזור לכאן עם תשובה חד משמעית במוצאי שבת קודש

3. הפועל אום אלפחם Member

הייייי אחי ...
    לגבי גולדנברג , עכו בשום פנים ואופן ,, באמת אם הוא מרגיש יותר טוב להיות בהפועל עכו אז הלוואי שישאר ואני הראשון שיזיק לו אצבעות שיהיה לו הרבבבבבבבבה הצלחה ,, איך שדיברת עליו מאוד רציתי שיעבור לקבוצה שלנו חבבבבבבל באמת נראה שחקן חשוב מאוד ,, בהצלחה רבה גם לגולדברג וגם לעכו : http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

חיים סילבס , לדעתי זה סופי הוא כבר חתם בבני טמרה , וזאת הסיבה העיקרית שבגללה עכו לא רוצה בשום פהים ואופן לשחרר את גולדברג

4. TariboWest Member

אורן סממה סיכם במכבי באר-שבע...
    מה עם סמי עייש, הוא נשאר באום אל פחם?

5. roeiuzan Member

שמעו אני חייב כמה שיותר מקורות לגבי המציאות שסילבס חתם בטמרה..
    חוץ מזה ששמעו את זה ברדיו קול רגע לא שמעתי עוד משהו..
    בכל אופן מההנהלה לא נמסר ולו רמז דק מהנושא.. אשמח לקבל תשובות נוספות לגבי זה

6. הפועל אום אלפחם Member

לגבי חיים סילבס זה סופי , כל אתרי הספורט של המגזר כבר דווחו על זה , בנוסף במשחק א.א.פחם - טמרה שמעתי שהוא חתם סופי ..

סמי עייש ?!!! בינתיים הוא שומר כל כושר בא.א.פחם .. מבחינת היכולת הוא האכזבה של העונה ,, במשחק האחרון שלו מול ריינה הוא נכנס כמחליף ותוך 5 דקות ביקש להתחלף בגלל חוסר בכושר גופני !!! קשה לי לראות את סמי עייש משחזר אפילו רבע מהיכולת שלו, הוא השחקן הכי חלש בקבוצה ,, למרוווווות שאישית אני מרחם עליו ודווקא אוהב אותו אבל באמת הוא מבייש את השם שלו!

7. TariboWest Member

מול ריינה הוא הוחלף בגלל פציעה, בגלל זה הוא לא שיחק גם מול עפולה ואני חושב שרק השבוע (או שבוע הבא) הוא יחזור לפעילות מלאה.

8. הפולני Member

לפי החוק החדש שחקן לא יכול להיות בעונה אחת ביותר מ-2 קבוצות .
    סמי עייש התחיל את העונה בטירת הכרמל ועבר אח"כ לא.א פאחם.
    סמי עייש גם אם הוא לא רוצה , הוא חייב להשאר.
    אין לו פשוט שום העברה.

9. TariboWest Member

הוא יכול לעבור לליגה ב', כמו דודו בן-שושן שפתח את העונה במעלות, עבר לעפולה ועכשיו הוא בעראבה. אבל שחקן כמוהו לא יירד לליגה ב', אז כנראה באמת ישחרר בפאחם...

10. moshiko15 Member

אנחנו הולכים לאכול אותה נגד הערבה .. 2 שחקנים שמשחקים שמה היו בעפולה בטח יחפשו לנקום
    דודו בן שושן ואבישי יותר נכון עפולה העיפו אותם.. יש גם את אמיל קסטיאל בערבה אבל הוא עזב לפני שנתתים את עפולה

11. הפועל אום אלפחם Member

גם אם סמי עייש יישאר בקבוצה , אם לא ישפר את היכולת שלו אין לו מקום אפילו על הספסל

12. eran_i Member

ערן גאון שיחק היום עם מכבי טמרה עד לאן הוא רוצה להגיע
    דודו בן שושן בעראבה

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אלימות במשחק הנוער בין בית"ר י-ם להפועל ת"א:

עוד אירוע אלים הבוקר (שבת) בכדורגל הישראלי במהלך משחק הנוער בין בית"ר ירושלים להפועל ת"א בבית וגן שהסתיים בניצחון האורחים 1:3 משערים של אליעד דדון וביברס נאתכו (צמד). קובי מויאל צימק.

לטענת אנשי הפועל, במצב של 0:2 לזכותם החלו חלק מאוהדי בית"ר שהקיפו את האצטדיון ומנו כ-650 איש, לזרוק נפצים, אבנים ומקלות לעבר שחקני האדומים, הצוות המקצועי שלה ואחד הקוונים. במחצית התקיימה אסיפת הקבוצה של הפועל ת"א על הדשא, משום שהאורחים חששו להיפגע ע"י הקהל בירידה לחדר ההלבשה. בסיום המשחק נותרו השחקנים על הדשא וחיכו לכוחות המשטרה שלא נכחו במקום, שיוציאו אותם בבטחה לכיוון ת"א.

מה יהיה הסוף תגידו לי?
    כל שבוע אנחנו שומעים שוב ושוב על אלימות במשחקי הנוער. משהו חייב לעשות לזה סוף.

14. הפועל אום אלפחם Member

שלוווווווום לכולם ...

ליגה א' צפון-דרום
    פגרת החורף הגיעה לסיומה , הרבה קבוצות התחזקו , מצד אחד יש כשאלה שמטרתן להישאר כמה שיותר מוקדם בליגה , מצד שני קבוצות הצמרת נאבקות ראש בראש על המקום הראשון ..
    רגע לפני חזרה למגרשים .. מה אתה חושב ????!!!!!!!

** איז ליגה מבין השתיים יותר חזקה ויותר אטרקטיבית ? ( צפון / דרום )

** הקבוצה המפתיעה ביותר ?

** הקבוצה המאכזבת ביותר ?

** הקבוצה החזקה ביותר - בצפון - בדרום

** הקבוצות "שאתה חושב" שיעזבו את הליגה בחזרה לליגה ב' .

** הקבוצה שתעלה לארצית ?

** הקבוצה שתוריד כובע בפניה ?

ובסוווווווווווף , מהו האירוע הגדול ביותר שקרה השנה בליגה א' ?

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/06
  15. roeiuzan Member

ליגה א' צפון יותר חזקה.

היה אפשר לסמן את מקר כקבוצה המפתיעה ביותר, אבל נראה לי שדוקא האיחוד של מעלות תרשיחא ונהריה עושה את שלו וקבצת אמצע טבלה ומטה ומשעממת כמו עירוני שלומי נהריה הפכה לקבוצה שמהווה איום לקבוצות הצמרת והיא המפתיעה ביותר!!

צור שלום שבעונה שעברה ביקרה לא מעט באמצע הטבלה הארצית לא מוצאת את עצמה בליגה א' ובקצב הזה היא אולי תמצא את עצמה דוקא בליגה ב'.

כרגע זו ג'דידה, אם כי גם אום אל פאחם ועפולה קבוצות חזקות מאד.

הפועל כפר סמיע ומכבי מעלות.. בדרום הכל פתוח.

בני ג'דידה.

אום אל פאחם.

החתמתו של שייע פייגנבוים באום אל-פאחם.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/06