אחה"צ התקיים משחק אימון בין הפועל מגדל העמק מליגה ב' להפועל עפולה מליגה א'. עפולה ניצחה 0-2 , את אחד השערים כבש עמי אזולאי.
דרך אגב גם דודי ליאני חתם באום ל-פאחם! יש לכם קבוצה ברמה של ליגה ארצית[קבוצה בצמרת ליגה ארצית]אם לא תעלו זה כישלון חרוץ!
זה נכון אם פאחם לא יעלו השנה בהליכה , זה יהיה אב כל הכשלונות . יש בקבוצה הרבה שחקנים עם נסיון עצום ועם יכולת מצוינת כמו ( עאטף דגאני , ,עארף , אבוקסיס, ליאני , טאהר ,כהן , עאמר , חיוואי ) . תוסיף להם סוללת צעירים כשרוניים כמו ( טרקה , צוקול ,מגדי חלאילה, אחמד חרבי , סאלח , ביוד ,מחמוד עבאס , בועול ,וליד עבאס, תאמר מריד ) ובראשם יש את סמיר עיסא אחד המאמנים ו"הפסיכולוגים" הכי טובים שיש . ההרכב צריך להיות : עאטף טאהר דגאני ןליד_עבאס אחמד חרבי ראמי עאמר מחמוד_עבאס ליאני (צוקול\ טרקה) כהן (אבוקסיס\עארף) (
אני יותר מתלהב מ-ליוני דוד איזה שחקן חכם , למי שמכיר את ליגה א הוא משחק דומה מאוד לכמיל בראנסי ואילן טל , שחק חכם מאוד שיש לו טכניקה מצויינת , היה תענוג לראות את המסירות שלו ,,, בניגוד לאילן טל לרוב המקרים הוא משחרר מהר את הכדור ומשאיר את החלוצים לבד מול השוער לקישור הייתי מכניס את רמי עאמר בנוסך לליוני דוד , כפיר צוקול ו(טרקה או מחמוד עבאס ) בשום פנים ואופן לא הייתי מוותר על כפיר צוקול בקישור
בעפולה לא מרוצים מהיכולת הגרועה של הקבוצה..ככה גם האוהדים שהשמיעו שירקות בוז בניצחון האחרון על אחווה חיפה ארז בונדס השוער-יעדר כ3 שבועות ..נפצע באימון אתמול שרון אזולאי..שדווקא הוא היחיד שנותן תפוקה..והבקיע כל משחק בדרך החוצה בגלל מחלוקת כספית.. עמוס אעידן חתם-בנהריה המצב על הפנים אין קישור...נראה לי מפסידים לצפת או תיקו וכולם הביתה.. חדשות באסי גלבוע.. אלכס ויקיינשן (איך שלא רושמים תשם שלו חח) הארגנטינאי על סף חתימה.. שישחק בעכו ,בקבוצה מצאו מתורגמן..שידבר איתו..הוא דובר רק ספרדית
כפיר צוקול?! מה לעזאזל הוא עושה שם? הוא לא היה הבטחה בנתניה? (בהנחה שזה הוא) בכל מקרה מחר יתקיים המשחק בית''ר כפר סבא נגד מכבי באר שבע בליגה א' דרום. בית''ר ביצעה החלפת ביתיות בגלל המגרש הביתי הקטן(וד''א המשופר עשו בו שזרוע שהרבה זמן לא ראיתי דבר כזה)
עפולה עושה סימנים כאילו היא מתפוררת שרון אזולאי דוקא התחיל טוב מעניין עם הוא קיבל הצעה כספית חדשה מקבוצה אחרת?
כן אדוני זהו כפיר צוקול מנתניה . תאמין לי כל השחקנים האלה אם אין להם הצעות מעניינות מליגת על או לאומית אז הם מעדיפים קבוצה כמו פאחם שיש לי (קהל , מגרש וכסף שרואים רק בליגת על).
תאמין לי שאני אפילו ולו לרגע זילזלתי באום אל פאחם. אני מכיר את המועדון ויודע שהוא הולך להתקדם בצורה משמעותית בשנים הבאות אבל אני עדין לא מבין ששחקן ברמתו וההבטחה שהוא היה יכול היה להגיע לאומית או ארצית. יש עוד הרבה שחקנים ברשימה כמוהו אבל אותו באופן אישי אהבתי וציפיתי לראות מתפתח להיות כוכב מקווה שהבנת http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/wave.Xxx
היי קובי , הכוונה שלי לא היתה ביקורתית כלפיך , חס ושךום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx שתדע שהמו"מ איתו היה קשה מאד. כי כמו שאמרת הוא היה הבטחה גדולה והיה לא קשה מנטלית לקבל את זה לרדת לליגה א , אבל בסוף הוא השתכנע , ועכשיו הוא נהנה מהאווירה והוא פשוט משחק נפלא , אז אם הוא ימשיך כך יש סיכוי טוב שהוא כן יחזור לבמה הראשית . אני מקווה שהוא יגיע לליגת העל כשחקן אום אלפאחם :aaa031:
כפיר צוקול לבש בעונה החולפת את מדי בית"ר/שמשון. בואו נגיד שלא סתם וויתרו עליו בפגרת הקיץ. ולגבי מה שכתוב בכותרת, כפי שזה נראה הדרום לוהט הרבה יותר מהצפון בליגה הזו.
ניצחון נוסף בסדרה של עירוני בת ים, לאחר 0-1 קליל על הפועל נחלת יהודה. בית"ר כפ"ס הובסה 0-3 מול מכבי ב"ש והפער בינה לבין בת ים הוא 5 נקודות, כך שאם קטמון תנצח מחר את עירוני נתיבות, מה שכנראה יקרה - אפשר להכתיר מאבק עד סוף העונה בין קטמון לבת ים. ובתחתית? חולון לאט לאט נראית בדרך למצב של בית שאן, הפועל לוד והפועל יהוד. עוד הפסד, הפעם לכפר יונה העולה החדשה. ת'אמת מה אכפת לי, סתם קבוצה יבשה שלא הביאה קהל גם כשזכתה מקום חמישי בליגה