ליגות א', ב', ג' 2007/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏14/7/07.

1. fego7 Member

כן זה זה שזכה באלוף הכדורגל מעניין באמת מה הוא יעשה בשבת אני מקווה שרוב המשחקים יהיו בשישי

שחקן תותח שימשיך כך

2. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

המשחק הראשון של קטמון נערך באצטדיון האוניברסיטה בגבעת רם, והגיע אליוו כ-3,000 אוהדים. הפועל קטמון תשחק מעתה באיצטדיון טדי.

http://mad.walla.co.il/archive/380259-5.Xxx
    הקהל של הפועל קטמון במשחק נגד נחלת יהודה.

3. TariboWest Member

אום אל פחם אחלה קבוצה, השלישייה ההתקפית (טרקה, אל עארף ורפי כהן) מצוינת. רפי כהן מהיר כמו פעם ואל עארף, עם 2 סיגריות אחרי המשחק, עדיין אחד הטובים בליגה א'. מחמוד עבאס בקישור שחקן מצוין, חיאווי עשה עבודה טובה אבל הוא נראה קצת כבד ואין לו טכניקה בגרוש. צוקול לא הורגש מספיק בהתקפה. אחמד חרבי מזכיר את משומר במשחק שלו, פריד טאהר ודיג'אני היו מצוינים (במיוחד דיג'אני) וואליד עבאס עשה את העבודה, אבל אין לו התקפה. מג'די חלאיילי שוער טוב אבל יש לו כל משחק איזה טעות אחת או שתיים מוזרות כאלו (בעט כדור על הגב של שחקן). סמיר עיסא מאמן ענק...
    בעפולה 2 המגנים היו חלשים ואום אל פחם ניצלה את זה, האדום של פיבך פירק את הקבוצה. הסגל הוא מצוין והקבוצה תתייצב, אבל אם אום אל פחם תשחק כמו שהיא שיחקה היום, היא תדרוס את הליגה.

4. mhfc-1913 Member

יאלה מחר טבריהההההההההה

5. TariboWest Member

אברג'יל עזב את טבריה, גם הוא באום אל פחם...

6. moshiko15 Member

אחמד ערף עבד טיטי רפי כהן לא מספיק להם? מה הם הולכים לשחק 4 3 4? חחח

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/07
  7. המפציץ בווינר Member

ביתר כפר סבא מנצחת הערב 1-2 את קרית מלאכי ,משה אסולין כובש צמד המשחק נערך במגרש בעמישב בפתח תקוה לא פחות מ150 אוהדים !

8. moshiko15 Member

בונא ראיתי פה בוידיאו תתקציר של המשחק של פאחם- עפולה

http://www.panet.co.il/online/articles/27/...9658,27,28.html

קודם כל קהל מציון..

אמרו לי אום אל פאחם שיחקו מציון וזה..אם תרואה אותם תעף וזה....אמרתי סתם נראה תתקציר

איז גולים שכונה 2 ו3 מה זה הגנה של למדים.. גול 2 בכלל לא יודע איפה השחקן לא שומר בכלל תהגבה...הזאת.. ו3 מה זה עמי אזולאי חחח בין הרגלים מסתבך עם הכדור:|

רפי כהן חייה רעה כל מצב מנצל זה חלוץ..

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/07
  9. fego7 Member

10. אלי ביטון Member

שלום רב

Taribowest קודם כל הכבוד לך על ההגינות בדיווח .
    את האמת אני מסכים עם רוב הדברים שלך אבל אני חולק איתך בכמה דברים קטנים :

אום אל פחם אחלה קבוצה, השלישייה ההתקפית (טרקה, אל עארף ורפי כהן) מצוינת. רפי כהן מהיר כמו פעם ואל עארף, עם 2 סיגריות אחרי המשחק, עדיין אחד הטובים בליגה א'. מחמוד עבאס בקישור שחקן מצוין, חיאווי עשה עבודה טובה אבל הוא נראה קצת כבד ואין לו טכניקה בגרוש (חיאווי עשה עבודה מצוינת ויש לו טכניקה מצוינת יחסית לקשר אחורי אבל הוא נראה קצת כבד ) . צוקול לא הורגש מספיק בהתקפה ( זה נכון במחצית הראשונה אבל היתה לו מחצית שנייה מצוינת) . אחמד חרבי מזכיר את משומר במשחק שלו, פריד טאהר ודיג'אני היו מצוינים (במיוחד דיג'אני) ( נכון , אבל פריד זה המשחק הרגיל שלו , דגאני נוטה לגמגם )וואליד עבאס עשה את העבודה, אבל אין לו התקפה( קשה לו להגביב בנגיעה אבל במשחק על הקרקע הוא מצוין) . מג'די חלאיילי שוער טוב אבל יש לו כל משחק איזה טעות אחת או שתיים מוזרות כאלו (בעט כדור על הגב של שחקן)(הוא עוד ילמד אבל אני חושב שמהר מאד הוא ימצא את עצמו על הספסל מוחה כפיים לעלאא עאטף). סמיר עיסא מאמן ענק...
    בעפולה 2 המגנים היו חלשים ואום אל פחם ניצלה את זה, האדום של פיבך פירק את הקבוצה. הסגל הוא מצוין והקבוצה תתייצב, אבל אם אום אל פחם תשחק כמו שהיא שיחקה היום, היא תדרוס את הליגה. ( אתה זוכר מה אמרת כשאמרתי שיש סיכוי יותר סביר שאם אלפאחם תעלה לארצית בהליכה ושביוד ועבאס יהיו מצוינים השנה) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אבל את האמת זה לא יהיה קל .
    יש לכם שוער טוב שתהיו חייבים לו הרבה נקודות .

11. הפועל אום אלפחם Member

מממממ שלום לכולם
    נכון שהיה משחק מרשים , אבל אסור לשכוח שמדובר במשחק ראשון , העונה עוד ארוכה והכול יכול להיות
    לגבי השוער הייתי בטוח שדוקקא עלאא ישחק במשחק הראשון בגלל הניסיון שלו , האהאהא סמיר שלח מסר חד משמעותי לעלאא עאטף ( שיחזור להרכב בזמן הקרוב ) שיש לו מחליף לא פחות טוב ממנו וסמיר עיסא לא יהסס בכלל להשאיר אותו על הספסל , לדעתי תהיה איזשהי רוטציה בין שניהם

ההגנה שלנו הוא מאוד יציבה , יש לנו את הבלם היותר טוב בליגה ללא ספק פריד טאהר , מאוד נהניתי לראות אותו משחק , שחקן שקט חזק וקשה מאוד לעבור אותו , דיגאני כמו דיגאני הוא תמיד נלחם ומוציא את המקסימום מעצמו , לגבי וואסים עבאס הוא שחקן טוב מבחינה הגנתי אבל יש לו מה לשפר בהתקפה למרות שהיו לו שתי מסירות ענקיות לחלוצים , אחמד חרבי הציג יכולת גבוהה אבל חייב לשפר את ההגנה שלו

יחיאל חיוואי אולי פחות טוב מנזיה חלאלחה , אבל בטח יותר טוב בכמה דרגות מאשר רמי שרבגי ואבראהים גומעא חחחחחח חייב להוריד מהמשקל שלו, אישית אהבתי את המשחק שלו

מחמוד עבאס ---- כל מילה מיותרת , הפתעעעעעעעעעעעה נעימה

כפיר צוקול , קובי טרקה ,אחמד ערף ורפי כהן , רביעייה קטלנית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לאא ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מעניין מה יהיה עכשיו כשגם אברגיל יתחיל לשחק ,

12. gok Member

שבת שלום לכולם :] ניצחנו אתמול את כפר קנא שער של אלירן עקיבא בישול שליhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx..
    יש לי שאלה איך שלום עקיבא היה?.. והאם אברג'יל חתם באום אל פאחם ?

13. אלי אוחנה ג'וניור Member

הפועל קטמון מפתיעה אותי לטובה . כל הכבוד להם, קבוצה שרק קמה וכבר מנצחת, אני מאמין שיש המון מוטיבציה בבחורים של קטמון, אני מחכה שהם ייעלו לליגת העל בכדיי לקיים דרבי ירושלמי שכבר נשכח, כבר אין, כבר לא אותו דבר והדרבי של פ"ת יותר חם משל ירושלים לצערי .
    הימים של ימקא עברו, הימים של שליטתה של הפועל ירושלים עברו ועידן חדש קם בעיר ירושלים עם הקמתה של הפועל קטמון שמתיימרת להיות היורשת של הפועל ירושלים, רק עם ניהול יותר נכון, עם הרבה יותר נשמה והצלחה .

14. mhfc-1913 Member

אברג'ל בטברה ביכלל

15. לב ישראלי Member

חולון : 1-0 לקריית אתא על חולון.