הם שיחקו נגדנו (קריית גת) משחק אימון 1-1 נגמר. קבוצה יש, מה המטרות לא ידוע. וביום שישי בגביע מדינה הם פותחים את העונה מכבי שעריים-מ.ס. באר שבע 13:00 שישי נערך ברייסר, ב"ש
החתמת העונה בליגות הנמוכות בוצעה לפני כמה ימים הפועל מבשרת ציון החתימה את הקשר ולנטין תאודוריקה שחקן הרכב בהפועל כפר סבא בעונה שעברה במשחק אימון מבשרת ניצחה את הנוער של ביתר ירושלים 2-0 אחרי שליטה מוחלטת בכל חלקי המשחק כרגע זה נראה שמבשרת הולכים לעלות בקלות לליגה הארצית
חח שאלה טובה=] אז ככה עד לפני שבועיים ההינו מינימום באימונים 25 שחקנים .. היום אנחנו בערך 15-16 ..יוני דן הבלם נפצע וכנראה יעדר כל העונה.. אילן סוויסה בלם .. אודי לוי שהתאמן בטבריה סגר אצלנו.. יש את מאור אבידן . שחק דהן מתי ווסט אלה שחקני הגנה..איציק זעפרני (מכבי חיפה לשעבר ) שוחרר.. יקיר רודה שוחרר..אני באגף שמאל ..יש לנו עושה משחק אלירן עקיבא (האח של ..).. ועוד שחקן טוב שחף שושני הייה הבטחה גדולה בהפועל עכו .. שמואל אבגידור שהיה הבטחה בהפועל ק"ש.. ורני ספ ...בלי חיזוק יהיה לנו קשה מאוד! ! (אה ושכחתי את יוגב..קשר אחוריי..זה אחד השחקנים הכי טובים שאני מכיר .. אין דברים כאלה)
מה עם חוני סופר ממשיך?? מיכה דיין תומר תורגמן מה איתם??. ואיפה מאמן השנה איש החליפות יוסי סופר?? ואיפה יהיה אבי לוי השוער מספר 1??
ג'וק מה רצני הוא לא איתכם.. ?אני זוכר שהוא עזב את עפולה ישר אמרו שהוא סגר..בצפת.. וגם אני זוכר שכתבת שהוא איתכם
שלום וברכה לכולם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx לאן נעלם שחקן הבית ??? רגע לפני פתיחת הליגה , אנו שומעים שרוב הקבוצות מתחרות ביניהן מי מביא יותר שחקני רכש לקבוצה למשל , הפועל עפולה שמכילה לא מעט שחקני בית מוכשרים שיכולים להשתלב טוב , התחזקה העונה בלא פחות מ- 11 שחקני רכש שיעזרו לה להתמודד על העלייה גם טבריה , שקשה מאוד למצוא שם שלושה שחקני בית שמשחקים בהררכב לצערי הרב , אם עפולה מסתפקת ב 11 שחקנים , הפועל אום אלפחם מכילה מס' לא יואמן של שחקני רכש !! וחלק גדול מהם לא מגיעים לקרסול של שחקן בית ביניוני השאלה שלי לאן נעלם שחקן הבית ?? מי אשם , ההנלהלה ? , או הדרישות המוגזמות של שחקני הבית
בשביל לעלות ליגה אתה צריך שילוב של שחקני בית ושחקני רכש. קבוצה שלא תימצא את השילוב, תישאר עוד עונה בליגה א'.
ללא ספק , שחקן הבית בדר"כ מתאמץ פי כמה משחקני הרכש ( ללא הכללה ) אבל עם כל הכבוד לשחקני הבית הם חייבים להתרצות לקבל גם משכורת יותר נמוכה משחקני רכש שעושים הדרך הארוכה כדי לשחק בקבוצה , הרבה שחקנים מאום אלפחם שמשחקים מחוץ לקבוצה מקבלים משכורת מסויימת , כשהנהלת הפועל מציעה להם הצעה מסויימת הם לא מוכנים לקבל משכורת יותר נמוכה מאשר בקבוצה אחרת , אז בשביל מה קוראים להם שחקני בית , שיילכו לעזאזל !!
שחקני הבית של היום זה לא כמו פעם. שחקן כמו נזיה חלאחלה נתן את הנשמה יותר משחקן בית ואת אותו הדבר תראו השנה מואליד עבאס. דרך אגב, זה נכון שחמאדה בועל עבר לכפר קרע?
נזיה חלאחלה ( למרות שעזב אותנו ) הוא שחקן הרכש הכי ביתי שהיה בקבוצה , נתן את הנשמה לקבוצה , חבל שההנהלה לא עשתה מספיק כדי להשאיר אותו חמאדה בועול מתאמן בעירוני אום אלפחם