אני לא חושב שיש לעפולה סגל כל כך מדהים הקניייה הכי טובה שלהם זאת הייתה עמי אזואלי ולא שאני אומר משהו רע על השחקן הוא פשוט היחידי הטוב שהם קנו אז אני חושב שהקרב יהיה בין טבריה לאום אל פאחם
אני יודע שהליגה מתחילה באוקטובר אבל מי שהוא יודע מה התאריך המדויק ומה המשחקים שהולכים להיות ודרך אגב למה הליגה מתחילה באוקטובר????
כל השחקנים שעפולה הביאה הם מצוינים ורובם גם מנוסים ועלו לפחות פעם אחת ליגה. זה שאתה מכיר רק את עמי אזולאי, לא עושה את שאר השחקנים חלשים. בנתיים עפולה נמצאת במצב הכי טוב מבין כל הקבוצות, רוב הסגל הוחתם חודש לפני שהתחילו לחשוב על הכנות בכלל באום אל פחם ובטבריה.
המפציץ בויינר אתה מדבר שטויות כנראה מקבל אינפורמציה שגויה נמרוד מכני רק התאמן כמה אימונים עם עליה כפס והוא כנראה ישאר בביתר כפס.....ומשויקו אסולין סגור בביתר כפר אחרי שהתפוצצץ כל מומ עם הוד השרון.
לאן לדעתכם מועדות פניה של בית"ר צפת מליגה א' צפון? (פתחו שם מושבה עכואית - מאמן אמיתי ברק, מאמן כושר יניב מרגוליס וכוכב קבוצת הנוער שחף שושני)
גאטוסו מיצטער תיקנת אותי עלייה כפר סבא תתמודד השנה חזק מה עוד שהמשחקים יהיו במגרש הביתי אתה בא נילך ביחד ?
טבריה מתעניינת באודי כבודי וכפיר צ'וקול... הולך להיות חם בטבריה העונה,עם שחקני ליגה לאומית ומעלה נ.ב אני לא כל כך מחזיק מז'אנו..כאילו אני מבין שהוא שחקן גדול ואני אוהב אותו! אבל הוא לא "האיש"שיעלה אותנו ליגה בכל זאת הוא עוד חודש בן 37...
עיורני טבריה הולכת בגדול !!!! אחרי שהחתימו את שייזינגר,ז'אנו ואברג'יל . נמצא הבלם/קשר קיקו כהן על סף חתימה ורק עניין אחד עומד על הפרק. בטבריה מחפשים עוד בלם בכיר והקבוצה נמצאת במו"מ עם קשר ששיחק בעונה שעברה בליגת העל . מדובר בבחור יחסית צעיר שנחשב פעם להבטחה גדולה אבל לא "פרץ" קדימה. מאחר וביקשו ממני לא לומר את השם , נצטרך להמתין בסבלנות ולראות האם ההחתמה תצא אל הפועל.
יש ליעדכון בשבילך אחי. יניב אברג'יל כנראה ימשיך באשקלון הוא טען בפני הנהלת אשקלון שהידיעה שהתפרסמה זה על משא ומתן שהיה לפני חודש וחצי לפנישהוא חתם באשקלון והעיתון חשב שזה מעכשיו למרות זאת עדיין יש נתק בין אשקלון לאברג'יל אבל זה אמור להיפטר בימים הקרוביםם
לא יודע מה להגיד לך!..עכשיו ראיתי באתר אשקלוני שארג'יל עזב סופית גם אשרף אלעל לפי שמועות היה השבוע באימון אום אל פאחם ואמר לאנשים בקבוצה שהוא הולך לשחק שם בעונה הבאה למרות שהוא חתום באשקלון...יש לשאשקלון היום משחק ואשרף אלעל לא ייטול בו חלק בגלל שהוא פצועה ככה הוא אמר למאמן כנראה שבאמת גם אשרף עוזב ואשקלון נשארת עם התקפה חלשה מאוד כאשר יש את אבדייב ניסים אסייג ונתנאל בן אבו שעלה מהנוער של אשקלון לאחר שכבש בעונה שעברה 23 שערים