ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏31/7/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. חורחה סמבל Member

קרייזי, הם רק החלו לעבוד ואתה כבר מחפש סכסוכים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    כפי שכבר כתבתי, סתיו שחם רכש 90% מהבעלות והעביר 45% מהשליטה לידי אלי יאני, על כל המשתמע מכך.
    שחם ויאני חברים טובים, יש להם אמון מלא אחד בשני וחלוקת התפקידים ביניהם מאוד ברורה...
    ליאני זה ממש הגשמת חלום ולא נראה לי שהוא יוותר עליו כ"כ מהר.
    שחם הודיע שהוא בא להרבה שנים ורואה בקבוצה כבת שלו. הוא מאוד אמביציוזי ולראייה מסר שהוא העביר לאוהדים לפני כשלושה שבועות, כאשר החליט ללכת על הקבוצה בכל הכוח:

"כל החיים שלי נלחמתי על העקרונות שלי, ותמיד ניצחתי!
    הקמתי חברה בגיל 27 כשכולם אמרו לי שהשתגעתי, כי מי מקים חברת הייטק בגיל כזה.
    לקחתי סיכון, נלחמתי על כל פרוייקט מול חברות גדולות וניצחתי.
    בשנה הראשונה נלחמתי על כל שקל, נלחמתי שיהיה לי כסף כל חודש לשלם לעובדים ולרשויות. ותאמת, נהנתי מכל רגע!
    האקשן, האתגר, הסיכון וההצלחה הם סם החיים שלי!
    אז עכשיו, שהקבוצה שלנו בסכנה, אני מתנהג כמו ?לפלפ??
    לעולם לא!
    חבר'ה יוצאים לקרב האחרון והסופי!
    אנחנו מגישים הסכם חתום למפרק לרכישת מועדון הפועל כפר סבא ע?י עמותת האוהדים הלב הירוק!
    המועדון שלנו יהיה במהלך העשור הקרוב מועדון כדורגל איכותי! מושא להערצה ולחיקוי!

שלכם, סתיו שחם"

קרייזי, אני מבין את החששות שלך, אבל הם בכפ"ס להרבה מאוד שנים. אני לא מודאג.

2. Ice Cream חסה

חוץ מדו"ח ועדת סופר, הטור של ג'קי בן זקן ב-ONE בזמנו והפוסטים של דודי מזרחי בקבוצה של לה פמיליה בפייסבוק - לא ראיתי משהו כתוב כל כך מביך עם הרבה סימני קריאה. זה הבעלים שעושה לכם את זה? נו שויין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. חורחה סמבל Member

ברור שהיינו מעדיפים שאיזה ערס דוגמת טביב, אזגי, יוסף ודומיהם, או הזוי ושקרן ככץ, רייכמן, שאולי ומויאל ינהלו את הקבוצה (חלקם אף עשו זאת ובהצלחה אדירה). לא היינו מתנגדים גם שאיזו משפחת פשע בכירה תיקח את הקבוצה תחת חסותה ותציב בפרונט בובות.
    אבל לצערי נצטרך להסתפק בתושב העיר ואוהד הקבוצה, רו?ח בהשכלתו, יזם הייטק, מנכ?ל ובעלים של חב? סגמנט ושל קרן הון סיכון וקצין מילואים בדרגת רב סרן, יוצא יחידת 8200, ששימש גם כמפקד בסיסים של היחידה, שכותב עם סימני קריאה, רחמנא ליצלן. מה לעשות, לא כולם מושלמים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/13
  4. סמואל אטו Member

מן הסתם שאוהד יתנסח כמו אוהד.
    מה האלטרנטיבה שלך? שגיאות כתיב, והבטחות להחתים את יוסי בניון?

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

תאכלס! אתה! צודק!

6. חורחה סמבל Member

הנה הודעה של סתיו מהיום בלי אף! סימן קריאה:
    "שלום חברים,
    אנחנו עובדים קשה מאד לאתר מאמן וסגל מקצועי.
    נפגשנו השבוע עם מספר מאמנים פוטנציאלים, סגל אימון ושחקנים.
    בגיזרת השחקנים, נפגשנו עם השחקנים ששיחקו אצלנו בשנה האחרונה וכן עם שחקנים חדשים.
    אני מקווה במהלך השבוע הבא תקבלו עידכונים כולל שמות.

אני מבטיח לעדכן כאן בפורום על כל החתמה של מאמן, חברים בסגל ושחקנים.

אנחנו נעשה את זה נכון - לא עוד שמועות, רכילויות וסיפורים.

ברגע שיהיו החתמות - אתם תשמעו על זה ממני כאן באופן רשמי.

סתיו"

איפה תמצאו עוד בעלים שמעדכן באופן אישי ושוטף את האוהדים. איזה מלך!
    אני גם אוהב שעובדים בקבוצה בדיסקרטיות ולא ממהרים לשחרר שמות של מועמדים.
    באמת, אני כ"כ שמח שהלכנו לפירוק, אפילו שירדנו לליגה א', כי זכינו בבנאדם מדהים.
    הקהל כבר הספיק להתאהב בו...

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בוא נגיד שהכל הולך חלק והעונה ורודה ועליתם
    הוא יכול להחזיק קבוצה בליגה לאומית? אני מניח שהשאיפה היא גם לחזור לליגת העל תוך כמה שנים, הוא אחד שמסוגל להחזיק קבוצה גם בליגה הראשונה?

8. oFiRzZz Member

למכורים לליגות האלה - איך עידן דוד? מתאים לקבוצה שהשאיפות שלה לעלות לליגת העל?
    אני זוכר אותה טיפה מהנוער של נתניה אבל לא יותר מדי, הבנתי שהוא 4 שנים רצוף מלך שערי ליגה א', אז טיפה מוזר לי שהוא לא הגיע לקבוצות בלאומית..
    בכל אופן הוא נבחן עכשיו בנתניה, חשבתי לשאול פה..

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/13
  9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אתה מתכוון לעידן דוד שמשחק בהפועל עפולה?
    כי לא רק שהוא לא מלך שערים של הליגה הוא אפילו לא מלך השערים של הקבוצה שלו ( כבש בעונה האחרונה 8 שהכובש המוביל כבש 10 ומלך השערים של הליגה 18 )
    ב2011-2012 - הוא שיחק עד נובמבר ביפו וכבש 4 מאז שהוא עבר לעפולה הוא כבש 9 והכובש המוביל בקבוצה כבש 15ומלך השערים בליגה כבש 23
    ב2010-2011 - הוא שיחק ביפו וכבש 8 שערים והיה מלך השערים בקבוצה ביחד עם עוד שחקן ומלך השערים בליגה כבש 15
    ב2009-2010 - הוא שיחק בהפועל חדרה וכבש 14 שערים והיה מלך השערים בליגה יחד עם עוד שחקן
    ב2008-2009 - הוא שיחק בהפועל חדרה וכבש 11 שערים שהמלך השערים בליגה כבש 25

אז מלך שערים של ליגה א' הוא היה רק בעונה אחת
    לא ראיתי אותו אף פעם משחק אבל לא נראה שזה שחקן שיכול לשחק בנתניה של העונה הבאה.

10. חורחה סמבל Member

תשמע, לא ראיתי את חשבון הבנק שלו, אבל אני מניח שהוא לא מולטי-מיליונר.
    שחם רו"ח בהשכלתו וזה אומר שהוא חזק במספרים ואני מניח שהוא יודע מה המשמעויות הפיננסיות בלהחזיק קבוצת כדורגל.
    התוכנית שלו מאוד ברורה:
    לבנות קבוצה חזקה לליגה א' שתעלה בתוך שנה, אך הוא גם ריאלי ואומר שצריך להרים קבוצה מאפס ולבנות תלכיד מגובש וזה מצריך זמן ועלול להיות לנו לרועץ השנה. בכל מקרה יהיה תקציב מאוד גדול ביחס לליגה א'.
    השלב השני, בניית תשתית מתאימה על מנת שהקבוצה תוכל לתקוע יתד בליגת העל.
    אין כוונה להשתגע עם תקציבים כדי שהקבוצה תעלה בתוך שתי עונות לליגת העל.
    תהיה עבודה יסודית והשקעה רבה במחלקת הנוער שאת התוצאות נראה בעוד מס' שנים, אבל הקהל של כפ"ס סבלני ואם יראה שעובדים נכון, הוא לא יעמוד עם סטופר...
    סתיו מבין ובצדק שקבוצה בסדר גודל של הפועל כפ"ס צריכה מחלקת נוער גדולה וחזקה, כדי שהבוגרת תהיה בריאה ותוכל להתקדם ולחזור למקומה הטבעי ולשם הוא חותר...
    בכל מקרה, שם המשחק הוא סבלנות.

11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני מסכים בכל מילה וזה אחד לאחד התהליך שהפועל פ"ת עוברת רק בליגה אחת גבוה יותר
    חבל שלקהל שלנו אין את הסבלנות והוא לא מבין שמחלקת נוער חזקה זה הבסיס להכל.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/13
  12. רון עמיקם Member

לא חשוב מה אני חושב על עידן דוד, אלא מה יוסי מזרחי חושב עליו.

עידן דוד הוא אחד הקלפים המנצחים בליגה א' ובעונה שעברה שיחק חצי עונה כשחקן 12-13-14 במכבי פ"ת, קבוצה שכזכור עלתה לליגת העל, ומשם עבר להפועל עפולה, והיה בה גורם דומיננטי בעליה לליגה הלאומית, הגיע במקום שלום עקיבא שעבר לקטמון.

הוא מייצר שערים, בועט נהדר, מתמקם כמו שצריך, מהיר ומוסר נהדר.
    שחקן!

13. oFiRzZz Member

זה מה ששמעתי, לא היה לי איזשהו מידע מבוסס ..

ותודה רון על התשובה.. מקווה שהוא ירשים, תמיד כיף לראות שחקני בית חוזרים לשחק איפה שהם גדלו.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע מבטיח מאוד, ומודה שיש בי צד שמקנא גם.

הלוואי שנראה עוד בעלים כאלה בכדורגל הישראלי, כאלו שבאים מהיציע וגם אם לא מביאים איתם כסף גדול הם עובדים בשת"פ מלא ובשקיפות מוחלטת עם האוהדים, נראה שאתם בדרך לניקוי אורוות מלא ולדרך חדשה לגמרי שבה תוכלו לחזור לקדמת הבמה, מאחל לכם את מלוא ההצלחה והלוואי שבתוך 3 שנים כבר נראה אותם בליגה הבכירה עם קהל גדול מאחוריכם.

15. חורחה סמבל Member

אנחנו לא כ?כ מכירים את סתיו - התוודענו אליו לפני כחודשיים והכל עדיין כ?כ טרי, שמוקדם לקבוע מה יהיה, אבל אם הוא באמת מתכוון ליישם את התוכניות שלו (ואני מאמין לו), העתיד שלנו נראה מבטיח. מה שכן, העבודה רבה וכולם ייצטרכו לתת כתף, כדי שהפרויקט השאפתני הזה יצליח. אם הקהל ימשיך לשבת בבית ויחכה עד שהקבוצה תשחק בצ?מפיונס, כדי לחזור ליציעים, לא נתרומם!
    עצם העובדה שאלי יאני (שחולה על הקבוצה ברמות אחרות - כשהוא מדבר על תור הזהב של הקבוצה, העיניים שלו ממש נוצצות) הוא השותף שלו וגם לעמותת האוהדים יש דריסת רגל במועדון, אפשר באמת להיות רגועים.
    בעקבות ההיסטוריה הרעה שלנו עם בעלי הקבוצה, החושים שלנו מאוד התחדדו והפכנו למאוד חשדניים. היו אנשים שמאוד רצו את הקבוצה ודאגנו להרחיק אותם, כי הבנו שהם ימשיכו במלאכת ההריסה.
    עם סתיו הסיפור שונה לחלוטין. מדובר באמת באדם שהוא עוף מוזר בכדורגל הישראלי - רכש קבוצת כדורגל והפך את האוהדים לשותפים מלאים. כתבתי את זה כבר ואני רוצה להדגיש זאת שוב:
    כל מה שראשי העמותה ביקשו (למשל: שקיפות ציבורית מלאה, נציגים בדירקטוריון, השקעת משאבים בפעילויות עירוניות חינוכיות, מינוי אדם שיהיה אחראי על הקשר של הקבוצה עם הקהילה, החזרת שחקני עבר אל חיק המועדון ועוד) התקבל ללא סייגים. לא היה משהו שסתיו לא הסכים לו.
    כל מי שמדבר איתו מוקסם מהבנאדם ונדבק בנחישות שלו להצליח...יש בו משהו שונה, משהו שלא מוכר לנו.
    שוב, הכל טוב בתיאוריה, בוא נחכה ונראה האם הוא חזק רק בדיבורים או שפיו וליבו שווים.

תודה על האיחולים...כל מה שאני יכול לאחל לאוהדים השפויים של בית?ר, שטביב בסופו של דבר לא ייכנס לקבוצה, היא תלך לפירוק ותתחיל מחדש עם דף נקי ובעלים ראויים.
    לא צריך לפחד מפירוק - זה ממש לא סוף העולם. להיפך, במקרה שלכם זה הדרך היחידה להבריא את הקבוצה.

מצב נושא:
הנושא נעול.