ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by צהוב שחור בנשמה!!!!, Jul 31, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. רון עמיקם Member

1. לא קובעים קבוצות במחוזות. זה אוטומטי. היורדת הצפונית מהשתיים הולכת לצפון והדרומית לדרום. אם שני היורדות היו מכבי יבנה והפועל אשקלון, יבנה הייתה בצפון. אם שתי היורדות היו אום אל פאחם ואחי נצרת, אום אל פאחם היתה בדרום.
    לא משנים מיקום של קבוצה שכבר משחקת בליגה, כך שהפועל כפ"ס תהיה בצפון ובית"ר כפ"ס בדרום.
    2. מאוד רציני. אין הסכם שיווק בין הטוטו להתאחדות לכדורגל, יש סכסוך ממושך, ואם שרת הספורט לא תתערב, לא יהיו ליגות נמוכות. התקציבים של הקבוצות המקצועניות קוצצו באופן דרסטי כי אין תמיכה מהטוטו.

2. Ice Cream חסה

אז למה לא לחפש נותנת חסות חדשה במקום הקזינו הממשלתי, או להתאים את הליגות לתנאים הכספיים החדשים?

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הפועל כפר סבא, האם במידה והליגות אכן לא ייפתחו עדיין האוהדים יירכשו את הקבוצה או שתחכו עד החלטה סופית של ההתאחדות? יש טעם בכלל לקנות קבוצה שאין לה איפה לשחק?

4. רון עמיקם Member

האם נראה לך שלא ישחקו בליגות הנמוכות?

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כמו שיצא לי להכיר את ההתאחדות והטוטו שניהם גופים שלא יודעים לרדת מהעץ ולא מתפשרים ובהנחה ולא יימצא פתרון ההתאחדות תעשה מעצמה צחוק אם היא תפתח את הליגה למרות האיום.

זה נשמע מופרח שיהיו רק 2 ליגות פעילות בישראל ואני מקווה שזה לא יקרה כי הליגות הנמוכות הן הכדורגל האמיתי במדינה המטונפת הזו.

6. רון עמיקם Member

מה שיקרה זה שההתאחדות תמצא מימון לארבעת החודשים האחרונים שהטוטו לא מוכן לממן אותם. מאחר וגביע הטוטו אמור להתחיל באוגוסט וכרגע הוא בסכנת ביטול, אני מניח שלא יתנו לזה לקרות

7. Ice Cream חסה

כדורגל אמיתי = מכירות משחקים, מכות, מגרשי חול ושחקנים שמפסידים אימונים ומשחקים בגלל התחייבויות לעבודה?

אתה חושב שזה פרינציפיאלי לטוטו שהגביע הזה יתקיים? חוץ מזה למה ההתאחדות לא מחפשת נותן חסות אחר, שאולי גם הרוויח את כספו ביושר (יחסית...) ולא כי הוא הברירה היחידה בשוק.

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שחקנים שמשחקים כדורגל כי הם אוהבים את המשחק ולא בגלל הכסף
    כאלה שמוותרים על המון דברים בחיים שלהם בשביל 90 דקות להריח ריח של דשא

וכן, הם עובדים לפעמים בעוד עבודה ואפילו שתיים אבל האהבה שלהם למשחק חזקה יותר מהכל.

9. Ice Cream חסה

ריח של דשא? לא הייתי בטוח.

עדיף אז לראות את המשחקים בשכונה (בכל קטגוריות הגיל), וכנראה גם את זה של מדינת הכדורגל. מדובר על אותם אנשים שאוהבים כדורגל (לא חלומות על נשיא המדינה, לא שאיפות להתקדם ליגה, נטו אהבה למשחק), עובדים בעבודה או שתיים, לא מרוויחים אפילו 100 שקל, על המשחקים שלהם אין הימורים ב-BET365 (אפילו אם בינם לבין עצמם הם מתערבים על כסף, קשה להאמין שמישהו יפתח רגליים), ואם יש תגרה ואיזה משחק מפוצץ אז שום שופטים, אוהדים ועובדי מועדון לא מעורבים בזה, וזה לא מופיע בכותרת של הכתבה עם התוצאות מהליגות הנמוכות בעיתון של יום ראשון, ונסגר שם על המקום בלי משטרה אפילו.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

המשחקים בשכונה מרגשים עד דמעות, באמת.

רואים שלא היית שחקן כדורגל בחיים שלך אתה לא תוכל להבין.

11. חורחה סמבל Member

אני מעדיף לחכות עד ליום ראשון להחלטת ביהמ"ש, כי בכפ"ס כבר למדנו הכל יכול לקרות גם בדקה ה-99, אבל לשם הדיון התיאורטי, אין שום קשר בין איום ביטול הליגה לבין רכישת הקבוצה.
    חוץ מזה, אני מוכן לחתום איתך שיימצא הפתרון והעונה תיפתח כמתוכנן...שכחת שאנחנו חיים בישראבלוף?

12. חורחה סמבל Member

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4398741,00.html
    ביהמ?ש המחוזי בלוד קבע סופית שהבעלות על הפועל כפ?ס עברה לידי סתיו שחם בשותפות עם עמותת האוהדים!
    זהו יום חג עבורנו אחרי שסבלנו כ?כ הרבה שנים מאנשים רעים שדרדרו את הקבוצה לשפל חסר תקדים, מגיע גם לנו לשמוח.
    30/06/2013 - יום העצמאות של הפועל כפ?ס! האימפריה חוזרת! :aaarse: :aaa021:

Last edited: Jun 30, 2013
  13. סמואל אטו Member

המון מזל טוב חורחה!
    אני מאוד מקווה שהעמותה באמת תקבל את האפשרות להשפיע ולשנות, כי עליכם תקום ותיפול הקבוצה הזאת.
    אם תוכל לפרט קצת על העסק ואיך הכל אמור להתנהל אני אשמח.

14. Ice Cream חסה

מה זה אומר?

15. קשר שמאלי Member

ראובן עובד חתם בקרית גת

Thread Status:
Not open for further replies.