ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏31/7/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בשישי הבא כן יתקיימו משחקים בליגה א' ומטה.

וכן, יש פגרה בגלל שיום הזיכרון לרצח רבין נכנס במוצ"ש.

2. מכבי.קריית גת Member

מכבי קריית גת מנצחת ביפו 0-1 את מכבי יפו בתצוגת מלחמה של השחקנים שלנו!
    רון אמיקם בתחילת העונה צחקת עלינו שקיבלנו במשחק אימון 5 מקטמון והיום אני אומר לך ולקבוצה שלך לכו תעשו חמוצים לעלות ליגה רציתם חחח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אוי משה ביטון :aaarofl:

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מחר הליגות חוזרות, ובמרכז מכבי באר שבע מארחת את קביליו יפו. אני כנראה אהיה שם, כמה אוהדי קביליו מתכננים להגיע?

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא יודע האם המחירים של מכבי ב"ש באמת ככה כל העונה, אבל אם כן הבעלים ממש מטומטמים.

אני מניח שהמחיר למשחק היום (30 פאקינג שקל!) הוא בגלל אוהדי קביליו יפו. הגעתי 10 דקות לפני וראיתי לא מעט מהם נכנסים, כאשר ברקע שמעתי את התופים והשירה של האוהדים שבפנים. פתאום ראיתי שאנשים קונים כרטיסים, אמרתי לעצמי שאני מוכן לשלם גג 20 שקל וגם זה בכאב רב, וזאת שבקופה אומרת לי 30 שקל.. בזיון שאין כדוגמתו, מחר אני מגיע לאותו מגרש מוסיף עוד 10 שקל ומקבל משחק בליגת העל והם דורשים 30 על משחק ליגה א'.

בסופו של משחק, הרכש החדש של קביליו יפו, סולי צמח, כובש שער ניצחון דרמטי בתוספת הזמן וגורם לאוהדים לשכוח את הגזילה של המארחים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/12
  7. Don Joan Roman Member

סולי צמח, אמא של סולי... שחקן מגעיל כמו הקבוצה ממנה הוא בא.

מישהו יודע איך מגיעים איצטדיון העירוני בעפולה באוטובוס מהתחנה המרכזית בעפולה?

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/12
  8. רון עמיקם Member

הגיעו 200 אוהדי קביליו.

מכבי ב"ש מכרה כרטיסים שלא דרך בית הדפוס של ההתאחדות, כרטיסים בהדפסה ביתית ללא אישור משטרה.
    במשחק הגביע בינינו (שבו ההכנסות מתחלקות) הם סירבו למכור כרטיסים והכניסה הייתה חינם. עכשיו כל ההכנסה נכנסה אליהם, אבל הקנס.... אוי הקנס....

9. רון עמיקם Member

לא יודע למה נזכרתי בזה השבוע.

10. מכבי.קריית גת Member

עמיקם תירגע אתם כל עונה מתחילים חלש ומסיימים יותר טוב דבר שנותן לכם תקווה לקראת העונה שאחרי (במיוחד אתה שדיברת על סגל מגובש ומחובר דבר שיקנה לכם יתרון על הליגה).
    ניצחתם קבוצה מפורקת אל תתלהב יש לכם סדרה של כמה משחקים קלים אבל לא תעלו ליגה בכל מקרה גם השנה אני חותם לך על זה!

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

העונה הזאת האשכול הזה דיי מת וחבל. כדי להעיר אותו טיפה הנה סקירת משחקי המחזור ה13 בליגות א':

הפועל עפולה ניצחה 0-1 את מכבי צור שלום וניצלה את התיקו 0 בין המקום השני (דליית כרמל) לשלישית (מגדל העמק) כדי לפתוח פער של 3 נקודות בפסגה. נראה שמאבק העלייה יהיה בין עפולה לדליית כרמל, שכן מגדל העמק שבמקום השלישי רחוקה 9 נקודות מהמוליכה. עוד במחזור - 2-2 בין סוגרות הטבלה, מעלות תרחישא וגבעת אולגה וקריית אתא מחברת ניצחון שני ברצף, הפעם 1-2 בחדרה.

בדרום, הפועל קטמון חוזרת עם נקודה מוסרמיל לאחר 1-1 מול מכבי באר שבע ושומרת על הפסגה גם במחזור הזה. מתחתייה הקרב צמוד - הפועל מרמורק ניצחה 0-1 את הפועל אזור, קפצה מהמקום השישי ישר למקום השני באופן זמני ומצמצת את הפער מקטמון ל3 נקודות. עירוני בת ים פספסה הזדמנות להצמד לצמרת והפסידה 1-0 לכפר שלם. לבית"ר כפר סבא תהיה מחר הזדמנות פז לעלות למקום השני ולהיות במרחק נקודה בלבד מקטמון כאשר היא תארח את עירוני עמישב פ"ת.
    הצמרת הצמודה של הליגה:
    1. הפועל קטמון 25
    2. הפועל מרמורק 22
    3. עירוני בת ים 21
    4. הפועל אזור 21
    5. בית"ר כפר סבא 20 (משחק חסר)
    6. מכבי קביליו יפו 20

12. רון עמיקם Member

אני אוהב את התגובה הזו כי היא נכתבה ב-26 באוקטובר, שבוע לפני שמכבי יפו הפסידה בפעם האחרונה. מאז עברו תשעה משחקים כולל הגביע (להפסיד בפנדלים זה לא ממש הפסד. בטח לא להפועל נצרת עלית). בינתיים החלפנו מקומות. חיכיתי ליום הזה, כי נכנסנו לחמישיה הראשונה בדיוק בסוף הסיבוב. מהמקום הזה אפשר גם לעלות ליגה, בוודאי כשמדובר בקבוצת החוץ הטובה ביותר בשלוש העונות האחרונות בליגה א'.
    עשיתם ניצחון נפלא היום בכפר שלם, אבל צריך להודות: החמישיה הראשונה היא החמישיה הטובה ביותר, המסודרת והמאורגנת ביותר, עם שלושה קהלים גדולים וחמים, אזור הפנטסטית וכפר סבא המסוגננת.
    ליגה א' דרום נכנסת לסיבוב השני, מרתקת מתמיד. וגם מאוד איכותית.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/13
  13. Ice Cream חסה

מרמורק החליטה לארח את הדרבי מול שעריים באיצטדיונה הביתי, האיצטוני, שמכיל כ-500 מקומות בלבד. זה לא סופי. גם שעה עוד לא נקבעה.
    מקווה לתפוס מקום טוב לפחות במרפסת ליד...

14. Ice Cream חסה

אוהדי שעריים הבטיחו להפר את הסדר בסביבה אם יערכו את הדרבי באיצטוני ולכן המשטרה העבירה אותו לאשדוד, באסה.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לאשדוד? אני לא חזק בגאוגרפיה, אבל נדמה לי שראשון לציון יותר קרובה לרחובות,
    גם האצטדיון בנס ציונה שמכיל כ-3,500 מקומות יכול בהחלט להוות אלטרנטיבה ראויה.

מצב נושא:
הנושא נעול.