ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏31/7/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. gilad16 Member

אני שמח שאום אל פאחם ירדו, מי שמנסה לקדם עצמו בעזרת קומבינות, חוקיות אמנם, ולא על המגרש, אני לא אהיה עצוב שיענש על המגרש. מצד שני חבל שהקבוצה עם הכי הרבה קהל בליגה א' צפון ופוטנציאל קהל גדול יותר משל חלק גדול מהקבוצות בליגת העל, יורדת לליגה ב'.

2. TariboWest Member

הירידה שלהם נכון לעכשיו לא משנה, כי יש להם הסכם איחוד עם אל-אהלי שתשחק בעונה הבאה בליגה א'. אבל אני אומר נכון לעכשיו כי הכל דינמי בכל מה שקשור לכדורגל באום אל פאחם.

3. gilad16 Member

ההסכם היה למיטב הבנתי שבמידה ואל אהלי נשארת בליגה לאומית הם "חוברים" אליה, או שזה נכון גם למצב הזה שהשתיים יורדות? גם בוא נדבר תאכלס, לא מדובר על איחוד ולא גרביים, מ.ס קונים את המקום של אל אהלי בליגה הבכירה יותר. צעד חוקי, אבל מסריח.

יהיה מה שיהיה, מבחינתי העיקר שהתרגיל הזה לא נגמר במקום בליגה לאומית. אם הם לא יורדים לפחות הליגה תרוויח את הצבע של הקהל הגדול שלהם, שבתקופות טובות הוא מהקהלים הטובים שיש.

4. gilad16 Member

מקווה לראות חגיגה בנתניה היום, שמעתי הרבה על האוהדים של יפו וזו תהייה הפעם הראשונה שאני אתקל בהם. מהקבוצה הצפונית לא אמורים להגיע יותר מדי, אבל אם החבורה הצעירה שעשתה שמח במשחק מול עפולה תגיע, יהיה שמח וצבעוני.

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

קביליו יפו נוגעת בלאומית - קבוצת האוהדים הרומנטית ניצחה 1-3 בקופסא בשלב הלפני אחרון בדרך לליגה לאומית. אסי גלבוע עלו ליתרון אולם יפו הצליחו לבצע מהפך.

יפו תתמודד במפגש כפול מול הכח עמידר רמת גן על הזכות לשחק בליגה הלאומית בעונת 11/12.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאין ספק מי חשוב שתהיה בלאומית בשנה הבאה - קביליו יפו...עם כל הכבוד להכח עמידר, להם יש 10 איש במשחק ולקביליו 500, וזה בליגה א'. בליגה לאומית הם יגדילו את זה בוודאות לאיזור ה-1000 ובליגת על הם מסוגלים להביא 500 למשחקי חוץ (איפה תראו את זה בקבוצות שהן לא הגדולות?) ובבית לאיזור של 2000-3000.

האמת? לא רק זה חשוב שהם יעלו ליגה, חשוב שהם יעלו כי אולי זה יזיז לחולדה את הברגים בראש והוא יבנה מגרש נוסף בת"א שיהיה לבני יהודה ויפו...תארו לכם מקרה שמכיב, הפועל, בני יהודה ויפו מארחות בבלומפילד - חרפה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/11
  7. kfiros Member

ביזיון מה שהולך בכל העניין של מתקני הספורט בתל אביב.

איצטדיון גאון מעבר להיותו ביפו, הכיל קרוב ל5,000 מקומות ושיפוץ בעלות של מליוני שקלים בודדים יכלה להכשיר אותו בקלות ללאומית ואפילו לליגת העל מבלי להצריך נדידה של מכבי יפו לחולון או במשחקים גדולים לבלומפילד.
    אבל לעיריית תל אביב היו תוכניות אחרות ולאחר ההשתלטות על האיצטדיון הנוסטלגי (כחלק מהתפרקות מכבי יפו הקודמת) הועדפו תוכניות נדל"ן על פני תרבות וספורט והאיצטדיון נהרס לחלוטין.

בכל מקרה אני לא רואה את עיריית תל אביב יפו בונה איצטדיון נוסף בדרום העיר ולהערכתי מה שיקרה בסופו של דבר זה שימוש באיצטדיון שכונת התקווה ע"י מכבי יפו או בני יהודה, או בנפרד כשהשנייה משחקת בבלומפילד או במקביל כאשר הפועל ומכבי תל אביב נשארות בבלומפילד ללא נספחים.

8. ~Omri~ Member

האצטדיון בשכונת התקווה לא מתאים לליגת העל. כלל לא בטוח שגם ניתן להכשיר אותו לכך, וגם אם כן, זה לא יהיה משתלם כלכלית בהתחשב בכך שהמטרה היא בכל מקרה לבנות אצטדיון חדש בעיר שישמש את הקבוצות הקטנות.

למקרה שיפו יעלו לליגת העל, אפשרות יותר ריאלית משכונת התקווה, היא המגרש בראשון לציון.
    מדובר במגרש מטופח שמתאים למידות של יפו. כמו כן, הוא נמצא 5 דקות נסיעה מהאצטדיון "הביתי" של יפו בחולון.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. זה לא 5 דקות
    ב. למה שהם ינדדו לראשון לעזעזאל? הם קבוצה בעיר תל אביב יפו. זה הבעיה של העירייה שצריכה לעשות את כל ההתאמות...הרי כולם יודעים שישנו צורך באיצטדיון נוסף אחד, לפחות.

10. ~Omri~ Member

א. אתה צודק. זה לא 5 דקות, זה פחות מזה. המרחק הוא ממש זעיר. אני אומר את זה בתור אחד שעובר שם כמה פעמים בשבוע.
    ב. ציינתי את המגרש בראשון כאופציה לפיתרון זמני בלבד לקבוצה, עד שייבנה לה מגרש חדש. הרי תיאורטית יפו יכולה בתוך 2-3 שנים להגיע לליגת העל, וכפי שאתה ודאי יודע, לא יבנו כאן שום מגרש בקצב הזה. רק בירוקרטיה עשויה לקחת כמה שנים. זה די צפוי שביום שיפו תחזור לליגת העל, לא יהיה לה מגרש ביתי, אז המגרש בראשון יכול להיות פיתרון זמני, עד שיתחילו להזיז שם את העניינים.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא בירוקרטיה זה חולדאי. כל עוד הוא יהיה ראש עיר הספורט בעיר הזאת יילך ויגווע אני לא אתפלא אם גם יהרוס את בלומפילד וישלח את הקבוצות לשחק באיצטידון רמת גן...תקציב הספורט בראשון לציון 14 מיליון שקלים תקציב הספורט בת"א 7 מיליון עצוב אם היה ראש עיר אחר היה כבר אולם להפועל ת"א, היה אולם כדוריד רב תכליתי חדש במקום הזה של אס"א, היה עוד מגרש לבני יהודה ויפו וגם היה איצטדיון גדול למכבי והפועל שבבנייה. בקצב הזה? כלום לא ישאר פרט לבניינים.

12. רון עמיקם Member

ראשון הוא פתרון מצויין לליגה לאומית, אבל בליגת על - בלומפילד.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

רון, זה נראה לך הגיוני שארבע קבוצות יארחו את משחקי הבית שלהן באותו איצטדיון? שלוש זה יותר מדי, אז ארבע?!
    מדוע הברפלד הוא פיתרון טוב רק לאומית ולא לליגת העל? תכולה של 6,000 אמורה להספיק לאוהדי יפו, אתם לא תביאו יותר.

14. רון עמיקם Member

אנחנו לא רוצים למנוע מאוהדי הפועל, מכבי, בית"ר וחיפה ליהנות מכדורגל אטרקטיבי של הבחורים בלבן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אנחנו נביא בממוצע 2500-3000, אבל אפשר במשחקים גדולים לחבר 10-12

15. gilad16 Member

אוירת כדורגל נפלאה הייתה בשישי בקופסה, הקהל של יפו לא איכזב והגיע בכמות מרשימה יותר מהמצופה. מעבר למספר, הם גם הביאו הרבה צבע איתם ולא רק על הפנים והראש של האוהד הקירח שצבע את קרקפתו ופניו בכחול. בצד של האורחים מהצפון הגיעו הרבה פחות, אבל אלו שהגיעו לא הפסיקו לשיר ולתופף עד לאמצע המחצית השנייה. ביחד היה פשוט תענוג.

המשחק עצמו היה שקול ולא טוב במיוחד, קצב איטי ומשחק מאוד לא מדויק. משחקן ליגת העל כמו סולי צמח הייתי מצפה ליותר ממסירה מדויקת אחת (גם היא אחורה לרוב) על כל 4-5 איבודי כדור. למרות שלזכותו יאמר שהוא חיפה על כך בהרבה לחימה.

יניב דרעי שהצטיין העונה במדי אסי גלבוע פתח טוב את המשחק, אבל כמה תיקולים חזקים וכנראה העייפות הרבה מהשבוע הארוך, הוציאו אותו מהמשחק לאחר המחצית הראשונה והקשו על אסי גלבוע ליצור מצבים. מי שניסה לקחת את הקבוצה עליו היה סוויסה, שכמה דקות לפני השער השני של יפו שלח שתי בעיטות טובות מחוץ לרחבה. אחת מהן פגשה את הקורה והשנייה נהדפה בקושי לקרן. בסיכומו של דבר סוויסה הצעיר הציג עוד משחק טוב שגורם לי לתהות אם באמת אין לו מקום בליגה גבוהה יותר. אודינקה במחצית הראשונה היה רע מאוד כצפוי, אבל בשנייה הפתיע אותי לטובה עם משחק טוב עם הגב לשער. שלישיית הקישור עשתה עבודה מצוינת במרכז השדה, אבל כמו לאורך כל העונה של אסי היא מיעטה להצטרף להתקפה וקיוותה לטוב מרגלי סוויסה ודרעי. חבל.

יפו הייתה חדה יותר בסיום ולכן השיגה את הניצחון במשחק שקול, שני חילופים טובים בחלק הקדמי הכריעו את המשחק. במהלך המחצית השנייה נפצע מגנה השמאלי של אסי (זועבי) שלמעשה הוא המגן המחליף מאחר והמגן הפותח לא היה כשיר למשחק. ביפו ניצלו היטב את החולשה באגף שמאל של הגנת אסי גלבוע, ולקראת בסיום נכנס קיצוני ימני שבמעט ששיחק נראה טוב מאוד ואף הוביל לשער השלישי אם אני לא טועה. פעם ראשונה שאני רואה את יפו והאמת שלא התרשמתי באופן מיוחד משחקן כלשהו, בטח שלא מיאיר כהן-צדק שביציע אמרו לי שהוא שחקן מצוין. הקשר ששיחק ליד סולי צמח נראה לא רע, כמו הקשר השמאלי שהוחלף לקראת הסיום.

אני מאחל ליפו לנצח את הכח רמת גן, אני אשמח לראות קהל כזה נפלא עולה עוד ליגה, אבל ממה שראיתי אני לא מאמין שבצמד משחקים הם יצליחו להכניע את הקבוצה מהלאומית. מקווה להיות מופתע, היידה יפו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.