ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏31/7/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם לא אוהד את הפועל, אבל הייתי במשחק...

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז את מי אתה כן אוהד? (פרט להפועל ירושלים)

3. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעדיף את בית"ר אבל תכלס לא באמת אכפת לי.

מחר הפועל יוצאת למשחק חוץ באילת, כשכל תוצאה מלבד ניצחון לא תתקבל. יוסי ביטון צפוי לחזור להרכב והוא ישחק כקשר במקומו של אלירן אוחנה הפצוע. שאר ההרכב שפתח במשחק האחרון צפוי להמשיך לקבל קרדיט.
    עוד משחקים מעניינים בליגה א' דרום: במשחק צמרת מעניין תארח קביליו יפו את הפועל כפר שלם; נתיבות תארח את צפרירים חולון.

בליגה ב' הפועל קטמון תארח את מבשרת למיני דרבי. מי שיפתח לראשונה העונה בשער של קטמון הוא עמית שמש שמגיע בהשאלה מבית"ר. ניצן גולן, השוער המחליף, עבר לגבעת זאב, שתתארח מחר אצל בני יצ'לאל.
    עוד בליגה: המוליכה והמושלמת היחידה מכבי שעריים תארח את הפועל מרחבים, מעלה אדומים תארח את לוד, שדרות תארח את הפועל רהט

4. רון עמיקם Member

לנצח באילת זה לא דבר של מה בכך. הרבה יותר קל לשחק נגד הפועל ירושלים מאשר נגד כל קבוצה אחרת והרבה יותר קל לשחק נגדה באילת.

לא ברור לי רק למה בלם מחליף מגן - בקישור.
    הקישור האחורי בהפועל מורכב ממוסא סלמן ואסף עזו

5. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

רון,
    בשני המשחקים הראשונים העונה שני הבלמים שפתחו היו אורי פסו ויוסי ביטון, כשאסף עזו שיחה בקישור.
    במשחק השני מול יפו אורי פסו קיבל כרטיס אדום, מה שכמובן גרר הרחקה מהמשחק שלאחר מכן. לופא החליט להסיט את אסף עזו לעמדת הבלם במקום פסו, מהלך שהוכיח את עצמו כשעזו שיחק מעולה. במחזור הרביעי מול השקמה, לופא החליט להמשיך עם עזו בתור בלם, כשאורי פסו שחזר מהשעיה החליף את יוסי ביטון בעמדת הבלם. קשה לי להגיד שההגנה נראתה מושלמת, אבל בשורה התחתונה זה היה המשחק הראשון העונה בו הפועל לא ספגה, ולכן לופא מעוניין להמשיך לשחק עם עזו ופסו בתור בלמים. אני רק חייב לציין שיוסי ביטון קיבל בהלם מוחלט את העובדה שהוא לא פתח בהרכב. אני מזכיר ששנה שעברה ביטון שיחק באשקלון והעלה אותה לליגת העל, וכשהוא חתם בהפועל מליגה א' הוא לא ציפה לחמם את הספסל...
    אני לא יודע מה בדיוק לופא תכנן במהלך השבוע, אבל היום באימון אלירן אוחנה הקשר השמאלי נפצע, ולופא החליט שבמקומו יפתח מחר יוסי ביטון.
    ולגבי אלירן אוחנה - הוא לא מגן טבעי. בשני המשחקים הראשונים העונה הוא כן שיחק בתור מגן, וזה מהסיבה שבקבוצה לא היו מרוצים מאלירן זראי. בסופו של דבר הוחלט לתת הזדמנות לזראי בתור מגן שמאלי, והוא אכן פתח בשני המשחקים האחרונים, מה שנתן ללופא את האפשרות לשחק עם אוחנה בעמדת הקשר השמאלי, העמדה הטבעית שלו. גם מחר אגב זראי צפוי לפתוח.

6. רון עמיקם Member

השאלה היא אם נמצא מישהו ליד יקי וייצמן כי אדם מזרחי הוא לא פתרון אידיאלי למרות שהוא מלך שערי הקבוצה.
    בכל מקרה, מחר בשעת המשחק תהיה רוח עזה באילת וזה לקבוצה טכנית כמו ירושלים בתוספת לשיטת המשחק של איברהים אבו רקייק, יכול להיות מאוד משמעותי.
    גם נתיבות תסבול מזה במשחק מול צפרירים שבאה להוציא 0-0.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/10
  7. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסגל נמצאים גם לירן עובד וחן מנצורי הצעיר, אבל אדם מזרחי צפוי לפתוח מחר וגם בהמשך כל עוד המצב לא ישתנה. כמו שציינת, למרות השערים שהוא כובש, הוא מאוד לא מרשים עד עכשיו, ולפי דעתי זו בעיה שבקבוצה צריכים לתת עליה את הדעת. לפני שבועיים לופא אמר שהוא מחפש חלוץ, מעניין אם הוא עדיין מחפש. יקי ויצמן בינתיים לא מצליח להגיע לידי ביטוי, התיאום בינו לבין מזרחי מאוד לוקה בחסר והוא נראה חסר אונים במשחקים, כדורים בקושי מגיעים אליו.

הרוח החזקה באילת היא לא דבר חדש, זה דבר שמקשה על כולם, אין ספק שמחר הפועל תסבול ממנה.

8. הקפיטליסט משער 2 Member

הפועל ירושלים ממשיכה לגלות שליגה א' זה לא טיול. בני אילת כבר מובילה שם 0:2 במחצית השנייה

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ימיו של לופא קדוש ספורים בקבוצה, עוד לפני המשחק המעמד שלו התחיל להתערער וכבר מתחילים לדבר בהפועל על מאמן ירושלמי שצריך להחזיר את הקבוצה לליגה הלאומית, אני מעריך ששמו של מישל דיין יתחיל לעלות בימים הקרובים כמועמד להחליף את לופא קדוש.
    עם שחקנים כמו רם סטי, יוסי ביטון, אורי פסו, העזואים, אדם מזרחי ואדיר מעודה הפועל צריכה לעלות מהליגה הזאת, לכו תדעו אם הם לא יצליחו לעלות וקטמון תעלה מליגה ב' מה יהיה בעונה הבאה...

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מכבי קביליו יפו ניצחה אחר הצהריים 1-2 במשחק קשה מול כפר שלם ומנצלת את המעידה של נתיבות (2-2 מפתיע מול חולון) כדי לתפוס פיקוד על הליגה. עירוני כפר יונה קופצת למקום השני אחרי ניצחון חוץ בטייבה, 0-1.

11. רון עמיקם Member

שבוע הבא קביליו בכפר יונה לעוד משחק עונה

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הליגה הזאת בהחלט מעניינת.

13. YANIROSH Member

הפועל ירושלים בצרות..אחרי ההפסד אתמול באילת[3-1] והניצחון של יפו הפער מהמקום הראשון הוא כבר 8 נקודות פער שיהיה קשה מאוד למחוק...אני מקווה שמישל דיין יחתום השבוע בקבוצה במקום לופא כי לדעתי רק מישל דיין יוכל להחזיר את הביטחון לקבוצה ולשחקנים ולהצעיד אותם קדימה,עד עכשיו הפועל ירושלים היא אכזבה עבורי קבוצה עם סגל השחקנים הכי טוב ומוכשר שיש מדשדשת מאוד וב-5 מחזורים יש לקבוצה כבר 2 הפסדים ו2 תוצאות תיקו וניצחון בודד..משהו לא דופק שם.

14. wanted Member

אם לא תהיינה הפתעות מיוחדות,מישל דיין אכן יחתום בימים הקרובים

15. הקפיטליסט משער 2 Member

לא כל שחקן שמתאים לליגה הלאומית יכול לתת קבלות בליגה א', שהיא הרבה יותר פיזית ומשוחקת במגרשים הרבה יותר גרועים. הפועל ירושלים יכולים להתגאות עד מחר בסגל שלהם, אבל אופיר עזו, סתם דוגמא, הוא לא אחד שיפרח בליגה השלישית.

אגב, הפועל קטמון בשנתיים הראשונות שלה, עשו בדיוק את אותן טעויות. הביאו שחקנים של לאומית וארצית והתרסקו במשך שנתיים רק כי לא היה להם מושג מה זה ליגה א'.

מצב נושא:
הנושא נעול.