ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by צהוב שחור בנשמה!!!!, Jul 31, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. אלי ביטון Member

ראשית אני מקווה שנצליח לעבור גם את השקמה וגם את ב"ש ונעלה ללאומית ..
    שנית , שיהיה ברור לכולם לאלאהלי גת אין אפילו 200 אוהדים , כך שמי שחושב שגת תוסיף משהו לליגה לצערי יתאכזב מאד .
    באום אלפאחם יש רק קבוצה אחת והיא הפועל בלדי שיכולה להביא 7000 בכל משחק !
    מה אני יכול להגיד ! יום עצוב מאד לקהל המיוחד שלנו , לצערי הקהל וההנהלה המדהימים נפלו קורבן לסמיר עיסא המושחת !

2. kfiros Member

סתם שאלה..

עירוני סעיד=הפועל בלדי?

עד היום לא הבנתי כל כך מה הולך שם.. אני חייב להודות.

Last edited: May 16, 2010
  3. אלי ביטון Member

היי אחי ,
    אנסה להבהיר את הנקודה ! בקיצור באום אלפאחם היו ארבע קבוצת ( עירוני (בלדי) , הפועל , ביתר ,מכבי )
    הפועל היא הקבוצה של העיר שהביאה אלפי אוהדים למשחקים , כל הקבוצות האחרות הסתפקו ב200 עד 300 איש כל אחת ! אחרי שעאדל אדיב הפך ליו"ר הפועל , אחד מחברי ההנהלה נביל חלוק התפטר וביחד עם כמה אנשים אמידים בעיר קנו את "עירוני גת" שמשמה עולה שהיא שייכת לכפר גת ליד באקה ! הם הוסיפו את השם "אלאהלי" ו"הפכו" אותה כביכול לקבוצה החמישית באום אלפאחם ( בנוסף לעירוני ,הפועל , מכבי , ביתר) !
    אחרי הירידה של הפועל מהארצית והעלמותה מהמפה נעשה בעיר מין איחוד כזה בין קהל ( של הפועל) שנשאר בלי קבוצה עם קבוצה בלי קהל(עירוני (בלדי) 200 זה לא בדיוק קהל ענק) , וכך נוצרה קבוצה חדשה שבעיר קוראים לה הפועל בלדי א.א. פאחם אבל מעשית בהתאחדות נשארה עירוני א.א.פאחם ! במהלך השנה ביקשו עירוני ( הפועל בלדי) לשנות אץ השם ל מ.ס.א.א.פאחם וקיבלו תשובה חיובית שהחל מהשנה הבאה הקבוצה תיקרא מ.ס.א.א.פאחם .

רוב רובו של הקהל של הפועל האגדית הביע את אמונו בהפועל בלדי ורק כמה עשרות בודדות פנו לאלאהלי !
    כך שלאלאהלי יש בקושי 200 אוהדים כמו מכבי וביתר , ומנגד הפועל בלדי הפכה למובילה בעיר עם תמיכה של יותר 90 אחוז מהעיר והכפרים שמסביב !

4. kfiros Member

סוף-סוף סדר בבלאגן,
    תודה רבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אגב כל ה4 חולקות את אותו איצטדיון?

5. אלי ביטון Member

כן אחי , ארבעתן חולקות את מגרש "השלום" !
    דרך אגב אחרי כל הבלגאן , הרוב בעיר מבקש מהעירייה שלא תסכים לכך שאלאהלי תשחק ב"השלום" ושיחזרו לשחק בגת !!
    מה שבטוח שהולך להיות מאד שמח בעיר !

6. מכבי צור שלום בנשמה Member

קבלו חידוש קטן ...המשחק של צור שלום נגד עירוני 3 מחזורים לסיום (3-0 לעירוני) גם היה מכור . 99% המידע אמין

7. הרצליה Member

ברכאת נענש באיחור של 7 שנים על מה שהכלב הזה עשה לנו.
    אסור לו לגעת בכדור יותר.

8. פריד טאהר Member

ככל הנראה הפרשה זאת רק התחילה !! התאחדות הכדורגל החליטה לדחות את הכתרת האלופה עד אחרי הערעור של הפועל בלדי ..

בנוסף,הפועל בלדי אום אלפחם קיבלה היום ניצחון טכני!! 3-0 במקום ההפסד לבני גדידה עקב שיתופו לא כחוק של רן גוזלן ..

קצת סדר , המצב הנוכחי בלי הפחתת נקודות עומד על יתרון של 4 נקודות של הפועל ,, אחרי הפחתת הנקודות המצב עומד על 2 נקודות של אהלי .. בהפועל בלדי החליטו לפנות עד לבג"ץ כדי להפחית את העונש , משמעותו של דבר אם בסופו יופחת העונש ל 4 נקודות בלבד הפועל היא זאת שתעלה ממקום הראשון!!

מנסיון , כבר היו מקרים שהופחת העונש נגד קבוצה מסויימת בכמה נקודות

לתזכורת בית"ר י-ם לפני שלוש שנים

לא שאני בונה הרבה תקוות , אבל בהחלט הכל אפשרי

9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

פריד או אלי, משהו לא מובן לי הרי דובר על זה שיהיה איחוד בין שתי הקבוצות מה קרה עם זה ? לדעתי עם אכן יש איחוד או לפחות דיבורים ג'ת חייבת לרדת מהר מהעניין הזה בשנה שעברה קבוצת הנוער בית"ר צפת שיתפה שחקן שלא כחוק וקיבלה עונש של הפחת ארבע נקודות לאחר "הלשנה" של כרמיאל, השנה שהיה איחוד גם במחקת הנוער הקבוצה התחילה את העונה עם פחות ארבעת הנקודות האלו .

10. הרצליה Member

מתי אמור להיות המשחק של מכבי באר שבע נגד אחת מהקבוצות האלה, כבר איבדתי כיוון ואין לי מושג מול מי הם צריכים לשחק.

11. אלי ביטון Member

אחי תשכח מהאיחוד ! לא יהיה בשום פנים ואופן !
    90 אחוז מהעיר והכפרים באזור בעד הפועל בלדי כך שהאיחוד הוא רצון של אלאהלי שרוצה לקבל לגיטמציה ! אחרי כל מה שקרה אין ולא יהיה סיכוי לאיחוד !
    ספק אם גת תשחק בא.א.פאחם בעונה הבאה ! על הנייר הקבוצה הזו שייכת לגת ולא לא.א.פאחם !
    בינתיים הפליאוף לא נראה באופק !!!
    לאוהד של צור שלום : כל הכבוד לך שאתה יודע שהקבוצה שלך מושחתת ומוכרת משחקים ! מעניין שאתה חושב שה 3 0 היה מכור ( למרות שהגיע בשיניים ולא היה חסר הרבה שצור שלום ישוו ! מה גם שהכדורים שפגעו במשקוף בטח היו מתוכננים !!) ה 5 0 של אלאהלי בטח לא היה מכור , כן ?

אין דאגה , אנחנו נעלה בסוף ושיחיו הקנאים ויסבלו !

Last edited: May 17, 2010
  12. מכבי צור שלום בנשמה Member

עוד לפני המשחק הבלם +היו"ר סגרו לכם את הפינה לגבי המשחק הזה ואותו בלם עשה פנדל לא קשור למציאות שזילכה לא סיכן בכלל את השער , זה ששאר השחקנים נלחמו זה באמת עצוב שככה מוכרים אותם .

נגד אלהלי אני מזכיר לך שבדקה 45 היה 0-0 ....ורק אחרי האדום+פנדל הם עשו את הבליץ....בצור שלום היו נחושים להרוס לאלהלי ולאילן טל בפרט אבל מה לעשות הם לא טובים מספיק כנראה .

אני לא מבין מה הטעם להשקיע כל כך הרבה כסף בקבוצה ובכל זאת לנסות לקנות משחקים ....עירוני הייתה הקבוצה הכי טובה בליגה ויכלה לעלות בקלות גם ללא העזרה של טארק עבאס(שחקן שמחזיקים ממנו יותר ממה שהוא באמת ...מאוד בינוני).

13. אלי ביטון Member

מעניין שאתה מזכיר שהמחצית הראשונה בין אלאהלי וצור שלום נגמרה 0 0 , ומנגד לא מזכיר שהפועל בלדי הצליחה להבקיע רק בדקה 72 מהפנדל שאתה מדבר עליו ! דרך אגב אלאהלי גם כן הצליחו להבקיע בפנדל בדקה ה 46 ! מעניין שאתה חושב שהפנדל של הפועל היה מתוכנן אבל מנגד הפנדל של אלאהלי זה חלק מהמשחק !! צביעות צועקת לשמיים ! לפחות מבחינתי הפנדל היה חלק מהמשחק וללא כוונה בלתי ספורטיבית!!
    אני מסכים איתך שצריך להוקיע כל מי שמנסה למכור או לקנות משחקים !
    הנסיון להציג את אלאהלי כקבוצה ספורטיבית הוא מגוחך לגמרי ! כנראה שנביל חלוק בנאדם כל כך מאמין , ורק בגלל זה אלוהים עוזר לו לנצח תמיד בדקה האחרונה של המשחק !

אם סמיר וברכאת ניסו להטות את התוצאה אז מגיע להם העונש הכבד שקיבלו !
    לצערי עד שבאום אלפאחם יש הנהלה ספורטיבית נקייה משחיתות , באים בהתאחדות המושחתת ומענישים אותה על התנהגות בלתי ספוטיבית שקרתה ללא ידיעתה ובלי הסכמתה ! כרגיל האנשים הטובים נופלים קורבן למושחתים !

דרך אגב מי שרוצה הוכחה לכך שבהתאחדות ואבי לוי מושחתים ומההתחלה רצו שאלאהלי יעלו עם ה 200 אוהדים שלהם , מספיק להזכיר שכבר חודשים שלמים הפועל מבקשת לקבל ניצחון נגד גדיידה בגלל שיתוף שחקן ללא כדין ( רן גוזלן ) , משום מה בהתאחדות כל הזמן דחו את ההחלטה בנסיון למנוע מהפועל לפתוח פער משמעותי ! פתאום מייד באותו יום אחרי ההחלטה על הורדת שש נקודות , ההתאחדות מחליטה משום מקום , אפילו בלי שהפועל יבקשו , שמגיע להפועל נצחון טכני נגד גדיידה !!!!!!!!!!!!

Last edited: May 18, 2010
  14. מכבי צור שלום בנשמה Member

אתה שוכח להזכיר שפנדל של אלהלי היה עצירה עם היד של שחקן צור שלום על הקו כאשר הכדור בחיבור ולשחקן אין סיכוי להגיע לכדור.
    לגבי הפנדל שלכם אתה יכול לשאול את אדון אורן זילכה מה אמר לו הבלם של צור שלום לפני המשחק ...משהו כמו "אל תדאג המשחק אצלכם בכיס , יהיה לכם פנדל במחית השנייה".
    אם יש משהו בליגה הזאת שאני מבין ואפילו מבין טוב מאוד זה מה קורה בקבוצה שלי ...אולי אלהלי ,עירוני וכאלה אני לא מומחה ואפילו לא קרוב לזה אבל את צור שלום אני מכיר מצוין .

15. אלי ביטון Member

תשמע , אני לא מתכוון להתחיל להתווכח איתך על כשירות משחקיהן של אלאהלי והפועל !
    דרך אגב , לא חיבור ולא נעליים ! אבל גם אם נניח שהפנדל לא היה מכוון זה לא אומר שהמשחק לא היה מכור ! כי לפי העקרון שלך אני יכול לטעון שמישהו בצור שלום התכוון להעניק פנדל באמצע המחצית אבל הפנדל "הלא מתוכנן" עזר לו להימנע מביצוע המזימה !!!
    הדבר שאני בטוח בו ב100 אחוזים זה שהקהל וההנהלה עצמה לא ידעה ולא הסכימה בשום פנים ואופן למעשה בלתי ספורטיבי ! אם אצלכם הבלם עם היו"ר הסכימו "למכור" את המשחק והרבה אנשים (כולל אותך) יודעים מזה ושותקים אז אני יכול להגיד בפה מלא שככל הנראה צור שלום קבוצה מושחתת שחיה טוב עם זה !!! אז אל תבוא בטענה לעירוני שנפלה קורבן למאמנים מושחתים שכל מה שעניין אותם זה היריבות ביניהם ( עיסא וסבג) .

Last edited: May 18, 2010
Thread Status:
Not open for further replies.