ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏31/7/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. קרלס פויול5 Member

בחיפה יש 5 קבוצות, 2 מהם בליגה ב ועוד אחת בליגה ג, זה טוב שיש עוד קבוצות חוץ מהגדולות בכל עיר, גם אם קטמון היא קבוצה דומה מאוד להפועל י"ם, צריך יותר משתי קבוצות בעיר גדולה.

2. שגיא Guest

בשביל מה זה טוב?

אלה הרי קבוצות שלא מהוות שום פקטור ולא ראויות לאיזכור אפילו.

3. קרלס פויול5 Member

למגוון של העיר, תמיד טוב שיש עוד מועדונים קטנים חוץ מהגדולים והרציניים, שהיה קצת מעניין בעיר, אני תמיד בעד יותר מ2 קבוצות בשביל הענניין, לאט לאט חלק מהן מגיעות למפת הכדורגל שלנו, לוגמה אחווה חיפה נמצאת בצמרת של ליגה ב ויש סיכוי טוב שבשנים הקרובות תגיע לליגה א ועם קצת מזל גם ליגה לאומית ואז כבר היא תהיה ראויה לאיזכור.

4. שגיא Guest

מה זה קיים סיכוי? גם אם היא תגיע לליגה הלאומית היא תחזור מהר למקום ממנו היא הגיע. זה קבוצות שלא יכולות לקבל תמיכה מהעיריה, בטח לו כזו שיכולה להבטיח לה הצלחה לאורך זמן. הקבוצה הזו הרי שנים כבר בליגות הנמוכות ושם היא גם תישאר.

5. קרלס פויול5 Member

לא תמיד גם מכבי חיפה היתה בליגה השלישית לפני 40-50 שנה, והיום היא הקבוצה של המדינה, בני יהודה שיחקה בעבר גם בליגה הרביעית והיום היא קבוצת צמרת יש קבוצות שמשתפרות אומנם לאט אבל משתפרות ומצליחות.

6. רון עמיקם Member

העליה של קטמון משמעותית יותר מהעליה של אוסישקין ושל קביליו (בע"ה), כיוון שזו קבוצה שהתגברה על שתי אכזבות, הקימה את עצמה מחדש, ועמדה בציפיות של עצמה. שתי האחרות נהנות ממומנטום שיסתיים רק בליגה גבוהה. ההתאוששות של קטמון ויותר מכך, החגיגה אתמול בטדי, היא ההוכחה שיש קהל רדום בארץ ששבע מהניהול הקלוקל.
    הקהל הזה מקים את הכדורגל הישראלי מחדש.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין כזה דבר הקבוצה של המדינה בכדורגל, עם כל הכבוד למכבי חיפה. מכבי חיפה בוודאי הקבוצה המצליחה של המדינה ב-20 השנה האחרונות אבל הקבוצה של המדינה היא לא. אחרי הכל הביטוי הזה ניתן למכבי כדורסל בצדק כי היא זכתה בכל האליפויות פרט ל-7 וגם אז זה נכתב עליה כשהיא היתה היחידה ששיחקה ביורוליג וגם זכתה באליפות אירופה ועל כן ניתן המושג הזה...ביום שמכבי חיפה תיקח 30 שנה אליפות רצוף וגם את הצ'מפיונס היא תהיה הקבוצה של המדינה, אבל זה לא יקרה.

בנוגע לקטמון:

אני מבקש יש לקבוצה הזאת שם: הפועל קטמון ירושלים! כן ירושלים! זה השם שלה שכתוב גם בהתאחדות והפעם סאסי וחבריו לא יכולים לעשות כלום בנוגע לה, אז בואו נקרא לילד בשמו, הפועל קטמון ירושלים.

מה שכן חשוב שהקבוצה הזאת תצליח כמה שיותר ובוודאי תהיה בליגה א' כי כרגע זה המקום שלה. בקשר ללאומית זה דבר שצריך לבחון אותו באם יוכלו להשיג משקיעים וכסף, ובטח ובטח אם מדברים על ליגת העל שזה פנטזיה\ גם עבורם וגם עבור מכבי קביליו יפו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/10
  8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אתה עושה עוול לצ'מפיונס שאתה משווה אותו ליורוליג, פרט לזה אני מסכים איתך, סתם מושג חסר היגיון.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אבל מכבי נקראה כך יותר בשל העובדה שהיא זכתה באליפות אירופה שהיא כביכול היתה הפנים של המדינה, מה שאי אפשר להגיד על מכבי חיפה, כי מכבי ת"א היתה בצ'מפיונס, והפועל ת"א עשתה הישגים מעולים באופ"א ואפילו מכבי פ"ת הצליחה לעשות איזה משהו קטן באירופה, וכמובן גם מכבי חיפה עצמה. גם הפועל ב"ש עשתה משהו באירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ואני לא חושב שאני עושה עוול כי עד הקמת הצ'מפיונס ליג, ובעצם עד ה-10 השנים החאורנות היה אפשר להשוות כי ביורוליג שיחקו רק האלופות ועוד כמה נספחות שקיבלו מקום בהתאם להישגים, ולא לפי רשיונות, מה גם שאליפות אירופה של פעם, היתה בדיוק כמו אליפות אירופה בכדורגל עד הקמת הצ'מפיונס בערך...

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/10
  10. רון עמיקם Member

יש משקיעים ויש כסף.
    כרגע לקביליו יש, יהיה גם לקטמון.
    הצלחה יוצרת מומנטום, קהל יוצר הכנסות, והכנסות מושכות משקיעים

11. קרלס פויול5 Member

בסדר נו זה רק ביטוי לקבוצה המצליחה בשנים האחרונות, ברור שאנחנו לא מתקרבים למכבי בכדורסל.

12. yakov_y YNWA

מכבי השרון נתניה משחקת כיום בליגה ב' - דרום א'.
    אני עוקב אחרי הקבוצה הזאת כבר כמה שנים, לפני שלוש שנים היא הייתה בליגה ג' ובמחזור האחרון לא עלתה לליגה ב', לפני שנתיים עלתה לליגה ב', בשנה שעברה שיחקה בליגה ב' וניצלה במחזורים האחרונים וזה נחשב להישג כי בקבוצה לא חשבו שיישרדו, והעונה היא הייתה נמצאת בסכנת ירידה והייתה נמצאת מתחת לקו האדום אבל אז הגיעו כמה שחקני חיזוק והקבוצה נמצאת עכשיו במקום השישי עם רצף ניצחונות ענק, תארו לכם אם השחקנים היו בתחילת העונה מכבי קביליו יפו היום לא הייתה בטוחה עולה ליגה.

הנה כתבה שעשו ב"ONE" על הקבוצה:
    http://www.one.co.il/Article/09-10/1,730,5877,0/154624.html

13. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

הפועל הרצליה נצחה 0-3 את חדרה והשקמה סיימה בתיקו ביתי.
    הפער 9, כשיש 9 נק' בקופה, כשהפרש השערים של הרצליה גדול משל השקמה ב24 שערים.
    מבאס שהם לא יכולים להגדיר את זה כמשחק עליה, אבל אין ספק שהמשחק הזה, מול חדרה שהייתה היריבה שלה לעלייה רוב העונה, זה המשחק שעשה להם את כל העונה.
    שבוע הבא החגיגות בקריית גת, או שאולי עוד שבועיים בדרבי השרוני מול כפ"ס.
    שנה הבאה דרבי בלאומית!

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/10
  14. yakov_y YNWA

למה בהרצליה יש 2 קבוצות ? הפועל ומכבי להתאחד יחד עם הכסף בלאומית בעונה הבאה ושייבנו קבוצה אחת טובה שתעלה לליגת העל.

15. חדרתוס Member

צהוב שחור, זה כן משחק עליה
    גם אם הם מפסידים את המשחקים שנותרו והשקמה מנצחת את כל המשחקים
    הנקודות יהיו 63 ולהרצליה הפרש גבוה יותר.
    הרצליה עלתה ללאומית ואני מאחל להם בהצלחה, ללא ספק הקבוצה שמגיע לה עלתה.

הקבוצה שלי חדרה אכזבה אותי לחלוטין, בעיקר ההנהלה החובבנית והלחוצה, הלחץ הקרין על השחקנים ומתחילת מרץ אין נצחון. עוד עונה שנחשבה בכיס התפוגגה לה.
    החליפו שחקנים, החליפו שני מאמנים, אולי הגיע הזמן להחליף את ההנהלה הפעם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.