ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏31/7/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. חדרתוס Member

אין מילים להביע כמה שאני מאוכזב.
    פספסנו הזדמנות שהייתה לנו בידיים לעלות
    ועכשיו ככל הניראה גם את הצ'אנס האחרון.
    אתמול חדרה הפסידה להשקמה וירדה למקום השלישי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

שמשון טייבה כרגע מועמדת לירידת ליגה.
    אני לא יודע אם נשחק בדרום או בצפון, ככה או ככה יהיה קשה מאוד.
    אני לא חושב שישקיעו כל כך הרבה כסף כמו השנה שהשקיעו בשביל לעלות.
    רוב השחקנים בטח ימכרו לקבוצות אחרות ועם הנהלה כזאת גרועה ימנו ויפטרו 5 מאמנים בעונה הבאה.

חבל.

אולי עכשיו אחרי שפיטרו את שייע וראו שזה לא עשה שום שינוי יחלחל משהו לראש שלהם.
    שייע אמנם לא הביא איתו הרבה טקטיקה או שיטת משחק מיוחדת אבל בלעדיו לא יותר טוב.
    חבל שלא השאירו את טייר, הוא היה מתעשת ומחזיר אותנו למסלול של נצחונות.

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/10
  2. קרלס פויול5 Member

היו"ר של מכבי שפרעם זאהר חטיב מת בגיל בגיל 61. יהי זכרו ברוך.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מה בערך ממוצע האוהדים במשחקי הפועל הרצליה העונה?

משום מה היה לי הרושם שיש להם קהל אוהדים לא קטן, טעיתי ?

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מאיר בעיינשטיין ועוד כמה בודדים, חדרה היתה מוסיפה הרבה יותר לליגה הלאומית.

5. קרלס פויול5 Member

לפחות עכשיו יהיה דרבי הרצילאי בלאומית.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

ב' דרום ב', משחק ההשלמה: האורתודוכסים לוד-עירוני שדרות 1:4. רונן בן אוליאל בלט עם שלושער, ערן חדד כבש את הרביעי. אבי פרץ צימק בסיום לזכות שדרות.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא מתאים לי לרדת לסוף שבוע באילת בעוד 3 שנים, מחזור 1 בליגת העל, בני אילת נגד מכבי ת"א http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. רון עמיקם Member

לא ארחיב בעניין חדרה. שבוע מולם הספיקו לי להבין הרבה דברים שחלק מהאוהדים מבינים רק עכשיו.
    בכל מקרה, אם חדרה לא תגיע ללאומית מהמבחנים, היא תהיה בליגה א' צפון בעונה הבאה, יחד עם כפר יונה.

8. קרלס פויול5 Member

אברהים אבורקייק סיכם בבני אילת לשנתיים נוספות וימשיך לאמן את הקבוצה גם בליגה א.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שישי בצהריים, 4500 אדומים הגיעו לראות את הפועל קטמון נפרדת מליגה ג'. לצפייה בקהל יש להקליק כאן!

http://www.katamon.co.il/pics/gallery/KiryatMalachiHome2/16.Xxx

אין קבוצה שחסרה לי בליגה יותר מהפועל ירושלים. הלוואי שהאוהדים של הפועל קטמון יצליחו להשיב לעצמם את המותג שהולך ונעלם לו כפי שהצליחו בכדורסל אוהדי הפועל אוסישקין.
    תמונה נפלאה ועוד צריך לקחת בחשבון כמה דברים: שהקבוצה בליגה ג', שישנם אוהדים רבים שעדיין הולכים עם הפועל ירושלים ורואים בהפועל קטמון נטישה של הקבוצה אמיתית ולכן מתוך אידיאולוגיה מחרימים אותה ויש עוד המון אוהדים רדומים שנקרעים בין 2 הדעות הללו ובינתיים לא נוקטים שום עמדה.
    כשתהיה הפועל ירושלים אחת חזקה, האדומים הירושלמים יחזרו להראות מכוחם. קצת מהטירוף של מלחה יוסיף הרבה לכדורגל שלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/10
  10. Ariel Member

4,500 מספר נפלא, נוכח העובדה שהכניסה למשחק הותנתה בתשלום, וקהל האוהדים הגדול נקרע לשניים.

לא ארחיק לכת ואף סביר שאהיה צודק אם אומר שהפועל ירושלים (המאוחדת) זו הקבוצה שהכי חסרה לליגת העל.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת? 4,500 זה מה שפורסם בתקשורת. כמו שזה נראה בתמונה ובסרטון, זה נראה אפילו יותר. היציע כמעט מלא והוא מכיל 6,500 מושבים, כך שזו לא תהיה הגזמה להגיד שהיו 6,000 אדומים בטדי.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עם כל הכבוד, ליגה ג' זה משחק ילדים וגם ליגה ב' לא כזאת אתגרית.

נחכה ונראה מה יהיה עם הקבוצות האלה בליגה א'+

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצה לא נוטשים ולא משנה מי הוא בעל הבית, בתור אחד שהיה בכמה משחקים של הפועל י-ם המקורית בשנים האחרונות רואים שההקמה של קטמון לא בדיוק עזרה גם בכמות הצופים(שאף פעם לא הייתה כ"כ גבוהה) וגם בצד המקצועי הפועל י-ם בדרך הבטוחה לליגה א', שינוי לא יבוא ואם הם רוצים לעשות משהו רציני הגיע זמן לאיחוד בין 2 הקבוצות.
    זה לא שכואב לי לראות אותם מתפרקים ומתדרדרים אבל אפשר לומר שצריך שבעיר כמו ירושלים יהיו 2 קבוצות ודרבי.

14. קרלס פויול5 Member

וזה למה? בחיפה יש 5 קבוצות, בתל אביב- יפו אני בכלל לא רוצה להתחיל לספור כמה קבוצות יש(יש ליגה שלמה בליגה ג שבנויה כמעט כולה מתל אביביות) אפילו בפ"ת ובנתניה יש 3 קבוצות, אז למה בירושלים צריך להיות רק שתיים? העיר הכי גדולה במדינה? מינימום שלוש קכבוצות.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה?
    אתה באמת לא מבין שאין ממש הבדל בין הפועל קטמון להפועל י-ם? ושהם אותה קבוצה עם אותה אידאולוגיה, האוהדים של הפועל קטמון היו כולם אוהדי הפועל י-ם, בירושלים אין מקום לעוד קבוצה, זה או שאתה אוהד בית"ר או אוהד הפועל, קטמון זה שטות שצריכה לחלוף מהעולם ולהתאחד עם הקבוצה המקורית.
    בחיפה יש 2 קבוצות עם מסורת ובסיס אוהדים - מכבי חיפה והפועל חיפה, לא יודע איפה המצאת עוד 3 קבוצות.

מצב נושא:
הנושא נעול.