ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏31/7/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

עירוני א.א. פאחם נצחה 0-2 את ג'ת, ולמעשה כרגע יש שוויון מוחלט בין 2 הקבוצות בצמרת, גם מבחינת ניקוד, גם מבחינת כמות שערים וגם מבחינת הפרשי שערים.

2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מ.ס כרמיאל צפת מנצחת בחוץ את עירוני טבריה 3-0

3. אלי ביטון Member

ישששששששששששששש!!
    היום הראינו לכל העיר שבאום אלפאחם יש רק הפועל בלדי ! הקבוצה הכי טובה בליגה , משחק מצוין של הפועל , קצב מהיר , אווירה מחשמלת !!
    היה צריך להיגמר ארבע אפס לפחות , אבל לא נהיה חזירים ונסתפק בשני השערים !!
    יותר מהתוצאה אני מאושר מההצגה והעליונות שהפגינה הקבוצה !

4. פריד טאהר Member

הקהל שלנו מוכיח שוב ושוב שמקומו אך ורק בליגת העל

8000 איש !! אין מילה

הוכחנו שכמות הקהל נגד סכנין בגביע היא לא חד-פעמית
    --
    אני מתלהב יותר מתצוגת הכדורגל המהמת שהציגו השחקנים מאשר התוצאה , פשוט בית ספר , 5-0 הייתה משקפת יותר את המשחק כשכדור אחד בקורה ושני בעמוד , חוץ משתי הצלות ענקיות מהקו של ענאן פרו שוערה של אלאהלי

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/10
  5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

ברכות על הנצחון של בלדי אגב גם כרמיאל הייתה צריכה לתת חמישה וכל מי שהולך למשחקים בליגה אני ממליץ לכם ללכת לראות את בריאן נחמן שחקן פשוט נהדר אפילו שאוהדי טבריה (טברינים משיכון ד' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx ) מחאו לו כפיים

6. אלי ביטון Member

תודה אחי ,יש לכם קבוצה מצוינת שלא הצלחנו לנצח בבית ! אני אישית חושב שיש סיכוי יותר מסביר שהמשחקים נגדכם הם אלו שיקבעו את העולה ! נגד אהלי במחזור ה28 ונגדנו במחזור ה 29 !! מקווה שאתבדה ונבטיח את העלייה כמה משחקים לפני !!

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/10
  7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לפי מה ששמעתי מדברים על איחוד ויש גם שמזכרים את מכבי אום אל פאחם משמע עפולה שבמקום השלישי היא הקבוצה שמסיימת שנייה ותלך למבחנים יעני כרמיאל רחוקים 8 נקודות מעלייה ? בכל מקרה תאמין לי אנחנו פריארים גדולים צור שלום בבית איבוד של שתי נקודות (גול דקה 88) , טירת הכרמל שתי נקודות (קבוצה באמת חלשה מקום לפני הסוף), כפר קנא שתי נקודות (שער דקה 80, כרמיאל הייתה טובה יותר) ועפולה שלוש נקודות (שער דקה 90 ו91) זה כבר 9 !!! נקודות כלומר 39 שלוש פחות השתי המוליכות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

8. אלי ביטון Member

תשמע האיחוד יתבצע , אם בכלל ,רק אחרי סיום העונה ומשחקי הפליאוף ורק לקראת פתיחת העונה בלאומית !
    כך שנראה לי אם שתיהן יעלו ויתאחדו , הקבוצה שתקבל את המקום הפנוי היא או השנייה מהדרום או הקבוצה במקום ה 14 בלאומית .

9. kfiros Member

לפי ההיגיון הבריא כדי לא להפלות את מקום שני בדרום, יאלצו בכל מקרה לקיים את ההתמודדות הזאת.
    בכל מקרה ממה שידוע לי בהתחלה דובר על פלייאוף מקומות 13-14 בלאומית והמקומות השניים בליגה א' אבל העסק הזה בוטל בסוף ומה שיהיה זה ההתמודדות עם מקום 14.

לגבי האיחוד, אני לא כל כך בקיא אבל מניסיון העבר.. אני לא ממליץ לבנות על זה יותר מדי D:

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אני ממש לא יודע מי עולה כמה עולה ואיך עולה מה שאני יודע שע"פ אורן מילשטיין סגן ראש העיר כרמיאל (שעורב בקבוצה והרבה) המטרה היא לסיים מקום שלישי אההה ומקום ראשון בטבלת ההגינות כדי לטוס לחו"ל

11. Ariel Member

מכבי עירוני ג'ת אל אהלי אום אל פאחם (יש שיא גינס?) החליטה לפטר את דני ניראון אחרי שנכשל בדרבי ובשבת האחרונה כשלא הצליח לנצח את עפולה. הסיבה הרשמית לפיטורים איתה יצא חבר הנהלת הקבוצה לתקשורת הייתה די מצחיקה: "מדובר במאמן טוב שלא מתאים לנו, אלא לליגת העל".

12. איתי שכן-טוב Member

מסכן שי אבוקסיס שסיים את הקריירה בגלל מרפק שקיבל באימון. יש לו שבר בלסת, שבר בארובת העין ושבר ביד. מי שראה תמונה שלו היום בידיעות הוא נראה כאילו פוצצו אותו במכות. עצוב שככה שחקן מסיים את הקרייה בגלל חוסר אחריות של שחקן אחר (נדמה לי שזה היה אגברייה)

13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מ.ס כרמיאל בהרכב חסר מביסה 4-0 את מכבי אום אל פאחם המשחק נערך בשיא החום בשעה 12:00 אחר הצהרים מול "קהל שיא" של 50 צופים (בתחילת המשחק עד דקה חמישית היה 9 צופים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx )

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/3/10
  14. רון עמיקם Member

מכבי יפו מעלה את הפער מאזור ל-6 נקודות, שבעה מחזורים לסיום. קשה לראות איפה עוד אפשר לעשות מהפך.
    ברוכים הבאים קבוצה אהובה לליגה א'.
    בשנה הבאה נעשה הכל כדי לעלות ללאומית.

15. Ariel Member

אני רוצה לציין ולברך את ראשי מכבי קרית גת על הפרויקט הנפלא שמתחולל שם בחודשים האחרונים. ראשי הקבוצה החליטו למתג מחדש את הקבוצה ושכרו לשם כך משרד פרסום שמעבר לשינוי הסמל והקמת אתר רשמי, כפי שמתפארים חכמי החלם בהתאחדות- הקבוצה המקומית גם רושמת קשר אמיתי עם הקהילה.

אם לא הייתי נקלע לעיר בביקור מקרי, מעולם לא הייתי מודע לניהול הנפלא של האחים אלקבץ שמחזיקים את הקבוצה בכבוד רב מכספם הפרטי.

יש עוד הרבה דברים נפלאים בליגות הנמוכות, וחבל שהתקשורת בוחרת "להיטפל" לקבוצה מסוימת שזוכה ליותר כותרות מכל הקבוצות בשלושת הליגות הנמוכות ביחד.
    הקהל יכול להגיע גם למקומות האלה עם מעט פרסום ותמיכה מהתקשורת הארצית.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/10
מצב נושא:
הנושא נעול.