ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏31/7/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. מכבי.קריית גת Member

נכון מכרו כרטיסים אבל המשטרה הגבילה את כמות הקהל ובשלב מסוים ממש כמה דקות אחרי תחילת המשחק המשטרה פשוט סגרה את השערים והיו אנשים שנשארו בחוץ.
    ורון כל הדברים שאני אומר ומציין זה רק מהיכרות שלי עם הקבוצה שלכם רק אתמול דיברת עם שחקן עבר ששיחק אצלכם לפני מספר שנים והוא אמר לי תיכולות הכלכליות שיש לאנשים בהנהלה שלכם ואני מדבר על יניב כהן וכמובן על אלפסי אתה רוצה להגיד לי שאלפסי לא שם כסף יותר מהאוהדים האחרים?
    גם הבנתי שאלמוג בוזגלו וטל איילה בדרך אליכם מעניין מאיפה הכסף הזה מגיע..

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אירוע מאוד מוזר התרחש אתמול במשחק בין כפר קאסם לעמישב ואני מתפלא שלא נכתב על זה מילה בדאבל פס

כפר קאסם הובילה 3-0 בדרך הבטוחה לניצחון
    השוער של כפר קאסם הורחק, סירוטקין המאמן של כפר קאסם שלח שחקן שדה לשער למרות שנשאר לו חילוף ושוער על הספסל
    המשחק נגמר ב4-3 לעמישב ובסופו סירוטקין התפטר.

עכשיו או שנכפה עליו מגבוה להכניס שחקן שדה למגרש ובגלל זה הוא התפטר או שהוא מכר את המשחק ועזב

מאוד מסריח מה שהלך שם.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע מכור משהו.

4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8617

והאמת שהיו עוד 2 כתבות מלאות ומפורטות על המשחק ובפרט על המקרה הנ"ל, אבל כנראה נגנזו כי הוא כנראה הולך לחזור בו מהתפטרותו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

יכול להיות שזה בכלל משהו אחר; הוא התחנן בפני הנהלת קבוצתו להחתים שוער מחליף, אך הוא נענה בשלילה ונאמר לו כי שוער הנוער מהווה מחליף מספיק הולם לעמדת השוער המחליף.
    סירוטקין מצידו לא התרצה, וטוען כי השוער של הנוער ברמה מאוד נמוכה והוא לא מוכן להסתכן איתו.
    יתרה מכך, אמר (לפני שהתפטר) שבמשחק הבא הוא יעלה שוב עם שחקן שדה בשער ולא עם שוער הנוער, כי הוא לא שוער לדבריו.

עכשיו, לאחר שהוא כנראה הולך לחזור בו מהתפטרותו, הולכים בקבוצה להחתים איזה שוער שהוא מעוניין בו כשוער מחליף.

מנפלאות הליגות החובבניות בארץ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/13
  5. רון עמיקם Member

אתה מדבר עם האנשים הלא נכונים

6. מכבי.קריית גת Member

נראה עוד מעט אם הידיעה שהבאתי על בוזגלו ואיילה נכונה..
    בכל מקרה לפחות תגנה את ההתנהגות המכוערת והאלימה של חברך אלפסי..

7. רון עמיקם Member

שאני אגנה?

אם אני על הספסל ויוסי עמר עושה לי מה שהוא עשה אלפסי - חטף לו בקבוק מים ונתן לו מרפק ובעיטה - המשחק לא מגיע לסיומו.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רון,

ברשותך אני אסטה מהריב הדבילי פה ואדבר תאכלס:

עכשיו כשרוב העיר (קיבלו מנדט נוסף מהבחירות הקודמות) וניר סביליה מהליכוד שהצהירו שניהם על שיפוץ בלומפילד, בניית איצטדיון נוסף ומתחם אימונים נוסף (אני מניח עבור מכבי יפו ושאר הקבוצות הקטנות), מה הסיכוי שבאמת יקימו מתחם אימונים + איצטדיון? (הרי אפשר לבנות על השטח של גאון וגם בפארק דרום) כי בלומפילד לא יגדל ל-25, יעשו שיפוץ ויקטינו אותו ל-8 אלף.

אגב מה התקציב שלכם השנה, ואיך בנויה מחלקות הילדים ונוער שלכם?

9. רון עמיקם Member

1. סביליה הבטיח לקדם את התב"ע. אני לא פוסל שמה שיקרה לבסוף הוא בניית אצטדיון על בסיס המגרש בשכונת התקוה.
    2. בלומפילד יגדל. שאלה של תקציב פנוי. חולדאי מבין שזו העת.
    3. התקציב שלנו השנה עומד סביב מיליון שקל שכר שחקנים, כמה אלפים לכאן או לכאן, כי שוחררו שחקנים.
    4. 6 קבוצות במחלקת נוער (מחוסר מקום בנווה גולן, ירדנו בקבוצה), מילדים ב' ועד לנוער, כאשר קבוצה אחת בליגה לאומית (נערים א'), ראש בראש עם בית"ר ירושלים במקום הראשון.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם במידה ויוקם מגרש אימונים/מגרש עבורכם, יש תוכנית להגדלת קבוצות הילדים והנוער?
    אגב מה מצב קבוצות הילדים והנוער בטבלאות ומה היו הישגיהם? והאם יש שחקנים שהתחילו לפני מספר שנים וכבר מסומנים להגיע לבוגרים ולאו דווקא לאבד אותם לאחת הגדולות? (אם זה אפשרי בכלל)

11. רון עמיקם Member

1. יש לנו מגרש אימונים. הבעיה היא שהוא לא מספיק לכל המשתמשים בו. אנחנו שבע קבוצות כולל בוגרים ועוד כמה קבוצות בוגרים בליגה ג'.
    2. אנחנו מקום ראשון בנערים א' וילדים א' ובשאר יש לנו קבוצות מרכז-צמרת.
    3. יש שחקנים. בלי שמות. עוד לא קרעו זוג נעליים

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כמו שזה נראה כרגע קריית גת דורסת כל מה שעומד בדרכה ודוהרת לליגה לאומית
    הבנתי שקנו את הקבוצה העונה, במידהו יעלו יש להם איך להעמיד תקציב לליגה לאומית?

13. מכבי.קריית גת Member

אחי הליגה רק התחילה ועדיין חזון למועד.
    בתחילת העונה כולם חשבו שאנחנו בלוף ואז פתחנו בסערה עם 3 ניצחונות רצופים לאחר מכן הגיעו 2 משחקים עם תוצאות מאופסות ושוב אמרו הינה הבלוף שלהם התגלה ועכשיו הגיעה תצוגה נגד ב"ש.
    אהבתי לראות אתמול גם את מכבי ב"ש קבוצה צעירה ונמרצת ומכאן אני רוצה לאחל להם המון בהצלחה בהמשך ובעיקר נגד יפו ביום שישי.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עזוב תקציב - מה עם אצטדיון ביתי?

15. מכבי.קריית גת Member

האיצטדיון שלנו הכיל בעבר משחקים בליגת העל אז אין סיבה שלא נערך בליגה הלאומית במידה ונעלה מתישהו ללאומית.
    מה שכן הדבר היחיד שיצטרכו לשים באיצטדיון זה תאורה והבנתי שזה בתכנון.

מצב נושא:
הנושא נעול.