ליגות א' ב' ג' - קטמון ועפולה עלו ללאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏31/7/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Love Is Red Member

להפך תרשום, מכבי באר שבע עולה אחריי פייט עם יפו ועם קריית גת, ולא בגלל משאלת לב שלי, מכבי באר שבע עד כה בנו קבוצה טובה מאוד והם יהיו הפתעת הליגה...

2. מכבי.קריית גת Member

לאוהד ב"ש הלוואי ואתם תצליחו ותיהיו בצמרת אתם אחים שלנו לדרום.
    לגבי יפו רון כל הזמן מקשקש תקציב שמתקציב רק שבוע שעבר הבאתם 2 שחקנים מוכשרים ברסקי ממכבי ת"א וקנדיל מבני יהודה.. יש לך תקציב לא פחות גדול משלנו.
    אני לא מתרגש מהניצחונות שלנו ההבדל ביננו הוא 4 נקודות מב"ש 3 ומכפר קאסם בס"כ 2, וכמו שאוהד ב"ש אומר יש גם את מכבי ב"ש שערים וכמובן כפר קאסם שהביאה שחקנים מצוינים.
    אם לא הינו מביאים את ראובן עובד לא הייתה מחשיב אותנו אפילו לקבוצה עם אופציה למרכז טבלה.
    והכי חשוב רון תפסיק עם המניפולציות שלך תסתכל בפורום של הקבוצה שלכם אנשים שם לא סובלים אותך בגלל הגישה שלך תתעסק בקבוצה שלך ותפסיק לדחוף תאף שלך לאיפה שלא צריך.
    נ.ב
    אני לא יתפלא אם זה אתה שמנסה לסכסך בין מחנות האוהדים שלנו באתרים השונים.

3. רון עמיקם Member

ברסקי וקנדיל חיילים. תתקדם

לסכסך? חס וחלילה. אתם קבוצה יקרה לליבי. ב-2002 ליוויתי אתכם בכתבה בסופשבוע במשך חודש של נסיונות הישרדות. כמעט הפכתי להיות הצלע הרביעית של עופר אלקובי, משה סבג ומושיקו בן סעדון. הלוואי ותעלו. עיר של כדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏14/10/13
  4. מכבי.קריית גת Member

חיילים שיורדים מליגת העל לליגה א' לא ירדו 2 ליגות אלה אם יפתו אותם כספית..
    תיכף תגיד שגם חי אטיאס שעבר אליכם לפני פחות מחודש גם בא אליכם על בסיס משכורת חייל.
    גנבתם לבית"ר כ"ס את הקבוצה כן דרעי, רז, הררי ועוד באו אליכם במשכורת חייל.
    לפי התיאוריה שלך אתם בכלל נאבקים עם אילת ומחנה יהודה על ההישארות..

5. רון עמיקם Member

תבדיל בין חיילים שיש להם משכורת גג (אנחנו שומרי חוק) לבין שחקנים אחרים. התקציב שלנו לא קטן, אבל אני מכיר את המספרים של הליגה. תקציב השחקנים בקרית גת גבוה לאין שיעור משאר התקציבים

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

7. Echte Liebe Member

השוער השני של אחי נצרת, טארק נאטור, סגר בכפר קאסם. צירוף מצויין. ראיתי אותו בעונה שעברה נגד נס ציונה, הוא פשוט שוער מעולה לליגה א' ולדעתי ינעל את השער במקום עבד סרסור שלא פתח טוב את העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/13
  8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

סקירה קטנה על הליגה השלישית בישראל לאחר 4 משחקים:

בדרום, אף קבוצת בית לא השיגה ניצחון במחזור. 5 משחקים הסתיימו בניצחון חוץ ו3 משחקים בתוצאת תיקו. בראש הטבלה ניצבות עם אותו מספר נקודות קריית גת (לה הפרש שערים עדיף) וכפר קאסם. אף קבוצה לא מושלמת, אך בנוסף ל2 הקבוצות המובילות גם מכבי שעריים, הפועל מרמורק ומכבי קביליו יפו עוד לא טעמו טעמו המר של הפסד. בתחתית, בני אילת עם 0 נקודות מ4 משחקים.

תופתעו (או שלא?) אבל גם בצפון אף קבוצת בית לא השיגה ניצחון במחזור. 4 ניצחונות ו4 תוצאות תיקו (3 מהם 0-0) הושגו אחר הצהריים. היחידה שמושלמת היא מכבי דליית אל כרמל אך נמצאת במקום השלישי משום שלה משחק חסר מול הפועל כפר סבא. מעלייה בטבלה, כמו בדרום, הפועל הרצליה והפועל מגדל העמק יחדיו עם 10 נקודות, כאשר הרצליה ראשונה בגלל הפרש שערים עדיף. יחד איתן, גם הפועל חדרה וכרמיאל צפת לא הפסידו עדיין. בתחתית יש שתי קבוצות עם 0 נקודות והן הפועל אסי גלבוע ואחווה עראבה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/10/13
  9. Echte Liebe Member

כפר סבא קבוצה של יום אסל יום בסל. שבוע שעבר 5:1 על עראבה בבית, הראו לנו שהם קבוצה מצויינת, והיום סיימו בתיקו 0:0 עם בית שאן (למרות משחק טוב מאוד) בחוץ.

10. רון עמיקם Member

לנס ציונה יש נקודה אחת כי היא התחילה עם מינוס 9. כבר לא אחרונה...

קרית גת ראשונה, לא כפר קאסם.

ולמה אתה לא סופר את מכבי ב"ש שבשקט בשקט - עם סגל צעיר - נמצאת במקום השלישי.

אזור עד כה אכזבת העונה, ללא ניצחון, עם סגל של מיליון שקל

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אכן טעות פאטאלית בנוגע לנס ציונה, משום מה שכחתי מהעניין וכנראה שאתרים בינלאומיים לליגה שלישית זה לא המקור הכי טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx תודה על התיקונים.

לגבי מכבי באר שבע - כפי שהיה ניתן לראות בעמודים הקודמים, אני עוקב אחרי הקבוצה ומאחל להצלחתה, שמחתי מאוד על ה1-3 היום בקריית מלאכי, אבל מהיכרות רבת שנים עם המועדון, הוא אחד הנזילים בארץ, 2 הפסדים והבלאגן חוגג ובדרך כלל לא מרפה. ככה שאני מחכה לראות איך היא תתקדם העונה כדי לדעת האם באמת יש שם כוח להיאבק בצמרת או שמא מדובר בהתחלה טובה.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אוהד כפר סבא אמר לי שהיו 3000 אוהדים במשחק שלהם נגד בית שאן
    זה נכון?

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

רז כהן במחצית המשחק בלאומית אמר שבאצטדיון היו 2500 צופים.

14. מכבי.קריית גת Member

פששש רון ניצחתם גם בכ"ס משהו יוכל לעצור אותכם?

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא חושב שמכבי שעריים מפתיעה יחסית. לא יודע אם מסוגלת להיאבק עד הסוף, ועד עכשיו למעשה איבדה 4 נקודות במשחקים שהיתה צריכה לנצח אחרי ששתי היריבות מולה די עמדו על ה-16, היום נתנה 3:0 בסינטתי ליד המושבה למחנה יהודה, והם נראים סה"כ לא רע, ויש להם קהל קטן יחסית אבל קולני. מה שכן האיצטדיון שלהם תקוע בשום מקום, אני לא רואה סיבה שלא ישפצו אותו, במקום להרוס ולבנות איצטדיון עירוני בתוך שכונה, יש שם מספיק מקום לבנות גם יציע קטן לאורך היציע שקיים היום, של איזור 2,000 מקומות ואולי יותר, וגם ממולו מאיפה שמצלמים יש שטח מספיק גדול בשביל להרים יציע יותר גדול מזה שממול.

מצב נושא:
הנושא נעול.