אשקלון מכרו משחק בשבת ---> ויצמן יער חוקרים ----> מכבי פ"ת מוכרים את המחזור הבא וטוענים שזאת הליגה המשוגעת ולא הכסף -----> במקביל השופט במשחק של רעננה מרחיק שחקן על כלום וגורם לכך שלא ישחק נגד מכבי פ"ת בגביע = מכבי פ"ת בשלב הבא בגביע המדינה.
המשחק בין מכבי פ"ת לאשקלון היה מכור בלי צל של ספק 7 פעמים מכבי פ"ת הגיעו לשער 7 פעמים כבשו ועוד יותר מזה, אין לי ספק שהיה שם גם הימור על כמה יהיה במחצית כי ההבדלים בין היכולת של 2 המחציות היו מטורפות וראו ששחקני אשקלון לא מנסים אפילו את המשחק של היום לא ראיתי, אבל מכבי פ"ת בהרכב הכי חזק מקבלת בחצי שעה 4 שערים, אין דברים כאלה. מה עוד שאף אחד לא מסתיר את זה שהליגה הזו מכורה המשטרה מדברת על זה, התקשורת מדברת על זה רק אבי לוזון לא מדבר על זה. וזה בלי להזכיר את המחזור האחרון בשנה שעברה שכולם יודעים מה קרה בו והיו מעצרים והכל חזר לקדמותו
נצחון שני ברציפות והמרחק מהעליה יורד ל5 נק'. אוירת סוף עונה ביא', כניסה חינם שלא מושכת יותר מ100 צופים. ראשון עם שינוי בעמדת השוער, כאשר ניל אברבנל לא בסגל בגלל בעיית משמעת ודניאל מכלוף תופס את מקומו. המחצית הראשונה מבחינתנו היתה חלשה להחריד, לא עושים תנועה ולמעט מצב אחד במספרת של זוזוט לא איימנו על השער. בדקה ה38 צגאי עם בעיטה מ20 מטר, פוגעת באחד מהשחקנים משנה כיוון ו0-1 למקומיים. המחצית השניה היתה אחרת לחלוטין, עלינו במטרה לנצח את המשחק, לחמן העלה את אסור, ברטקובסקי ורז כהן שיחד עם אצילי ניסו והצליחו ללחוץ על החלק האחורי של אשקלון. בדקה ה59 אסור מגביה כדור לרחבה ומאיו הבלם נוגח פנימה ומשווה ל1-1. בדקה ה74 המגן השמאלי צדוק מגביה כדור לצד ימין, אצילי מכניע את השוער והכדור מחולץ מקו השער. בדקה ה77 מכלוף עם הצלה כפולה אדירה משאיר את התוצאה על כנה. בדקה ה81 ברטקובסקי מגביה וסיימון נוגח פנימה 2-1 שער נצחון. סיימון לפני שכבש את שער הנצחון. http://www.rishonia.co.il/_uploads/imagesgallery/13(18).Xxx
זה היה יכול להיגמר הרבה יותר מ-7:0. מכבי פ"ת עוד החמיצו כמה מצבים טובים.. אבל אין לי ספק שהיה פה משהו לא כשר! כל הליגה הזאת מושחטת!
אחרי המשחק מול ראשל"צ.. באשקלון כנראה הולכים לפטר את שרון אביטן! (מאמן פח!) והמועמדים הם לופא קדוש ושייע פייגנבוים. מול ראשל"צ היינו צריכים לכבוש פעמיים במחצית ראשונה.. ולמרות שראשון הייתה יותר טובה מחצית שנייה גם אחרי השוויון שלהם אשקלון החמיצה פעם אחת מול שער כמעט חשוף. השוער שלהם גם נתן כמה הצלות יפות.. שבוע הבא אחרי הגביע משחק חשוב מאין כמוהו מול הכח ר"ג בחוץ!
כמו שכתבתי פה ביום חמישי מוטי איוניר חתם כמאמן הפועל פ"ת יום שני יהיה משחקו האחרון של אלי מחפוד בקבוצה ( הסיבה שהוא יעמוד על הקווים היא הראיון שללוז העניק ואמר שהמשחק יקבע את עתידו אז בשביל לא לצאת מצחיק הוא נותן לו עוד משחק ) אחרי המשחק תצא הודעה רשמית מטעם המועדון שבעקבות יכולת חלשה וחוסר התאמה מקצועית של המאמן לקבוצה הוחלט על סיום דרכם של אלי מחפוד ואלון מאיה העוזר מאמן במקומם באים מוטי איוניר וגדי כרמלי. בנוסף הועמד לרשות איוניר תקציב ל2-3 שחקני רכש כשוואסי כנראה ישוחרר כבר בשבוע הבא.
גם אם נביס הוא יפוטר היכולת של כל העונה ואיבוד חדר ההלבשה קבעו את סופו כבר ביום שישי שעבר וכל מה שקרה מאז היה רק משיכת זמן למציאת מאמן חדש
אתמול בשבת ביציע גדי כרמלי התארח בפאנל ואמר שבקרוב מאוד מאוד הם יאמנו יחד בקבוצה.. איווניר הוא בסדר.. כרמלי זה בדיחה!
אני מקווה שמי שצריך לשלם את המחיר על מה שקורה כרגע במושבה(ראש הזהב) ישלם ועוד היום. יום שחור למועדון הזה. השחקנים האלה מובילים את הקבוצה לעונה עלובה ועם חלק הדין צריך להיות מיידי. קרייזי אשמח לפרטים וגם לדעת מה זה אומר לגבי מחפוד.
לא יודע אם זה מכירה או שהם באמת כאלה גרועים. לא ראיתי מה הלך שם אז אני לא רוצה להיכנס בשחקן כזה או אחר, אני רק מקווה שמי שצריך לשלם את המחיר על הביזיון הזה ישלם אותו כבר בשבוע הקרוב ולא ילבש יותר את החולצה של מכבי הרצליה יותר בחיים, יש גבול להשפלה. חצי קבוצה צריך לזרוק מכאן, יותר מדי שחקנים שלא ראויים לשחק במכבי הרצליה.