מסכים, רעננה הטובה בליגה יחד עם הפועל. הקבוצה היחידה שעמדה מולנו באמת כשווים מול שווים ולא הרגשנו עליונות הנצחון באום אל פאחם קצת החזיר את השקט למערכת אחרי איבוד הנקודות מול הרצליה ורעננה. סה"כ היה משחק שוויוני אבל הפועל הייתה מסוכנת יותר וגם ניצחה במגרש לא פשוט שבוע הבא נגד בני לוד חייבים לקחת 3 נקודות כדי שהצמרת לא תברח לדעתי הפועל ורעננה או הפועל ומכבי פ"ת עולות ליגה.
הפועל ירושלים. כמעט כל הליגה היא מיוצגת ע"י הפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הקבוצות הכי טובות בליגה לדעתי הן: הפועל רעננה מכבי פ"ת הפועל נצרת עלית מי מבניהן שתשמור על יציבות, תעלה ליגה.
אני לא מאמין.. איזו פאדיחה! בחיים לא קיבלנו שבעה שערים! אנחנו בושה וחרפה.. אשכרה יצאתי מהמושבה עם דמעות בעיניים. אגב.. מישהו יודע בוודאות כמה יורדות מהלאומית ואם יש מבחנים? שמעתי היום כ"כ הרבה גרסאות שהצלחתי כבר להתבלבל..
סוף עידן המחפוד. אבי ללוז ומחפוד נצפו בויכוח סוער במהלך משחק הנוער היום בבוקר ומקורבים ללוז טוענים שתוך יומיים יהיה שינוי בעמדת המאמן כאשר השמועות מדברות על שייע פיינגבוים.
הסעיף שחרור שלו מגולסטאר גבוהה מדי לא בטוח שהם ישחררו לכם אותו. נוו באמת החלטוריסט הזה זה מי שיעלה את הפועל פתח תקווה ליגה? זה עוד יותר גרוע ממחפוד
2 יורדות והקבוצה מהמקום ה-14 תשחק נגד אחת הקבוצות שיסיימו במקום ה-2 בליגה א? (אם אני לא טועה בצמד משחקים בית/חוץ).
היינו בתקופה מצויינת! אין לי הסבר לזה.. וואלה הנבחרת של גולסטאר הייתה עולה היינו משחקים יותר טוב. פשוט בכל התקפה היה גול.. וזה היה יכול להיגמר יותר מ-7..
כל דבר עדיף על מחפוד שייע מאמן לא גדול אבל יש אצלו משמעת ודרך וזה הדבר שהכי חסר לקבוצה סגל טוב יש רק צריך מאמן שיידע להעמיד אותם על המגרש ואני לא חושב שיש עוד מישהו שחושב על עלייה.
אתה לא חושב שיש עוד מישהו שחושב על עלייה? מה זאת התבוסתנות הזאת? לא מתאים לך.. למה כמה ההפרש ממקום 2? 3 נקודות? היריבים שלכם הם פאקינק רעננה ונצרת עלית, אתם חייבים לעלות ליגה עם הסגל שלכם אבל זה יקרה רק אם מחפוד יעזוב.
הבעלים לא ממהר לעלות ליגה ואני בדעה שלו כמו שאמרתי פה בעבר אני לא חושב שיש לנו מה למהר הליגה הזו אמנם מגעילה ויהיה סיוט לשחק בה עוד עונה אבל אם נעלה ונרד תוך שנה לא עשינו כלום עדיף לנו לחכות עוד עונה לבנות את עצמנו טוב עם שלד חזק מה גם שהנוער שלנו בליגה שנייה והפועל פ"ת רוצה לחזור לימים ששחקני הנוער של המועדון הצעידו את הקבוצה והיוו את השלד המרכזי העונה התחלנו לקבל פירות מהרבה שחקני נוער ( בלילטי, דורי, נאטור, פישביין, דבורה, חתוכה, בוגלה ) ועדיף לנו ולהם עוד עונה של צבירת ניסיון. ברור שהחלום של כל אוהד זה לעלות ליגה כמה שיותר מהר ואני לא אבכה אם נעלה אבל אני גם לא אבכה אם נישאר עוד שנה כי השיקום של מחלקות הנוער הוא כרגע הרבה יותר חשוב ובניית השלד של הקבוצה והמועדון מחדש זה מה שעומד לנגד עינו של אבי ללוז שמשקיע את כל המאמצים לשיקום המחלקה
הכל טוב ויפה ואני בדעה שלך, אבל תסלח לי, שייע הוא לא האיש לפרוייקט הזה. אם תפטרו את מחפוד ותמנו במקומו את שייע, לא עשיתם כלום...