ליגה לאומית 12/13: מכבי פ"ת והפועל רעננה מעפילות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏22/5/12.

1. matanbl22 Member

אל תשכח ששתי הקבוצות האלה ירדו השנה מליגת העל ובנוסף הם גם הקבוצות הטובות בליגה

2. הפועל ירושלים Member

עזוב את זה שבמשחקים נגדנו לא התרשמתי שהן הכי טובות בליגה, אבל מילא.

גם אם הן רק ירדו ליגה, זה נראה לך הגיוני שהפועל פ"ת ומכבי פ"ת זכו לכל כך הרבה שידורים והפועל ירושלים אפילו לא לאחד?

אתה לא צריך לענות, התשובה ברורה...

רק שהפתח תיקוואי שטען לקיפוח הצחיק אותי...

אגב, אנחנו יודעים למה אנחנו לא משודרים, אדם אחד - יונתן כהן - זו כל התורה על רגל אחת

לא יעזור לו ולכל מבקשי רעתנו - אנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה הזאת

3. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

למה נראה לך שיונתן כהן קובע משהו בערוץ הספורט?

4. AFCA Member

2 ההפסדים היו במשחקי בית, כי במשחקים האלו(בגלל השידור) אפי הנמר בא למשחק..

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אתה חושב ש5 שידורים ב14 מחזורים זה הרבה? בשביל קבוצת צמרת זה ממש כלום

אתם לא שודרתם כי עד לפני שבועיים לא היית כל כך קרובים זה ה6 נקודות שלקחתם בצירוף של תוצאות מתאימות בצמרת שקירבו אתכם עד למקום החמישי
    הפועל פ"ת הקבוצה הכי מעניינת בליגה הזאת אם תרצו ואם לא
    ומכבי פ"ת ורעננה הן הקבוצות שבאות אחרי בסיקור אחת בגלל שהיא נחשבת לאחת מהגדולות בליגה ומייצרת באז סביב הלוזונים והשנייה כי היא הכי טובה בליגה
    אבל מפגש בין הפועל פ"ת לנצרת עילית שהיא ההפתעה של העונה עד עכשיו ונתנה חמישייה ליבנה שהייתה ממוקמת רביעית ערב המחזור זה משחק עונה לכל דבר וראוי לשידור.
    אם אני טוען שיש תחושה של דווקא בקבוצה זה לא סתם, בפעם האחרונה ששידרו אותנו היה ריב גדול בין צוות ערוץ הספורט למנהלי הקבוצה והאחראי על האיצטדיון מטעם הפועל והנקמה שלהם באה בכך שלא ישדרו אותנו

ת'אמת? אני אישית מעדיף שלא ישדרו אותנו בכלל
    עוד יותר טוב, לי השידורים האלה בטח לא עוזרים כי אני לא רואה אותם ואם זה יביא עוד כמה אנשים שבמקרה של שידור היו רואים את המשחק בטלויזיה למגרש אז זה מבורך.

6. הפועל_כפר_סבא Member

ומחר עוד יריבה ותיקה מגיעה לביקור בלויטה, מכבי הרצליה.
    אין זה סוד שאני לא מאוהביה הגדולים של מכבי הרצליה ומבחינתי המשחק מולם תמיד יהיה דרבי השרון הגדול והאמיתי.
    אופן העובדה שניסן יחזקאל הפך למאמן שם מגדיל עוד יותר את הרצון העז לנצח מחר.
    יחזקאל היה כזכור מאמנה של ראשל?צ בעונת שדידת העלייה שלה ועשה מזה קריירה - הבנאדם אשכרה לא עשה שום דבר בכדורגל הישראלי ולמרות זאת הוא הפך לתפוח אדמה לוהט עבור כל קבוצה בינונית ומטה בארץ שמפטרת מאמן.
    מלבד השוד הגדול, הוא הוריד מעשית את אותה ראשל?צ בעונה שאחרי, נזרק מרמת השרון קצת אחרי תחילת העונה הנוכחית וגם בהרצליה נכון לעכשיו הוא לא עושה חיל בלשון המעטה.
    בקיצור, ניסן יחזקאל הוא בלוף אחד גדול ואף אחד לא יכול להגיד אחרת!
    מלבד כל זאת, המשחק מחר חשוב מאוד עבורנו, עלינו מעל הקו האדום אחרי הניצחון הגדול ברעננה אבל המצב בטבלה עדיין מדאיג מאוד מבחינתנו.
    היום בצהריים הוגשה בקשה לבית המשפט המחוזי לפרק את הפועל כפר סבא, הבקשה הוגשה ע?י הנושים הרבים של הקבוצה.
    הדיון בבית המשפט ייערך ביום רביעי וייתכן מאוד שהקבוצה המפוארת הזאת תיכנס למצב קשה מאוד, בכדורגל הישראלי אין תקדים של פירוק באמצע העונה!
    אז כאמור, המשחק מחר חשוב מאוד, כל נקודה קריטית, שיהיה בהצלחה לירוקים!

7. הרצליה Member

שמישהו כבר יסביר לשחקני מכבי הרצליה מה המטרה של משחק הכדורגל.
    יש כדור, יש שער, צריך להכניס את הכדור לתוך השער.
    לא למשקוף, לא לקורה ולא לגוף של השוער.

8. צהוב Member

שחקני מכבי הרצליה ירדו היום בוכים והמומים מלויטה אבל יכולים לבוא בטענות רק לעצמם. בעוד כפ"ס הבינה איפה היא נמצאת בטבלה ושצריך לקחת נקודות בכח הרצליה פשוט מסרבת לנצח. באמת שרק מי שהיה במגרש ראה כמה מצבים הרצליה יצרה אבל פשוט לא מצליחה למצוא את הרשת. פנדל למשקוף, 4 מצבי אחד על אחד, 3 בעיטות טובות מחוץ לרחבה ועוד 2 מתוך הרחבה ובנוסף עוד מספר כדורי רוחב מטר מהשער שרק מחכים לרגל מסיימת. כפ"ס כבשה מגול עצמי של הבלם רובינסקי לאחר בעיטה מחוץ לרחבה של פדידה. הכדור התגלגל באיטיות מרגיזה ואיבגי היה חייב לקחת את זה. הרצליה במצב קשה מאוד אחרי ההפסד וזקוקה בדחיפות לחיזוק בעיקר בהתקפה.

9. איגור .פ. Member

אשקלון עושה קולות של חזרה לליגה בעקבות אם ספרתי נכון 3 משחקים ללא הפסד ברציפות....יחד עם זאת אני מאמין שאשקלון עדיין לא תשאר בליגה כי יש 3 יורדות למרות שהליגה הלאומית מטורפת ומשוגעת ואשקלון עוד תגיע לצמרת אם 5 נצחונות ברציפות. כל הכבוד לאשקלון וחזרתו של צגאי לאשקלון כנראה החלטת השנה באשקלון

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הפסד מבורך מאוד שמקרב את סופו של אלי מחפוד
    אסור להפועל פ"ת לעלות השנה אם נעלה ביכולת כזו זאת תהיה גניבה

שניר זכריה, פעמיים שפטת אותנו פעמיים היית ביזיון
    לך לפוליגרף ואני מאחל לך לצאת דובר אמת
    ואם תצא דובר אמת אז תפרוש כי שופט אתה לא.

11. aleminio Member

לא יודע על איזה סוף אתה מדבר
    אבי ללו בכבודו ובעצמו: "אני מכיר את הדיבורים של האוהדים, מעמדו של מחפוד בטוח ואיתן ואני מאמין שהקבוצה תציג יכולת טובה יותר. אנחנו בסופו של דבר נעשה את זה וצריך לתת לאלי צ'אנס. אין מאמנים יותר טובים ממנו. ברור שאני מאוכזב מהתוצאה אבל אני חושב שהמאמן לא הבעיה שלנו"

12. תומס מולר Member

הניצחון של נצרת עילית לא הפתיע אותי בכלל
    כתבתי פה כבר שלדעתי הסגל של נצרת עילית הוא השני בטיבו בליגה
    אם 2 קבוצות מהלאומית עולות לליגת העל, אני מהמר שנצרת עילית תהיה אחת מהן

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/12
  13. הפועל ירושלים Member

חוץ מהרצליה, ראיתי את כל הקבוצות בליגה נגד הפועל עד עכשיו ואני יכול לכתוב בודאות: רעננה הקבוצה הכי טובה ששיחקנו נגדה

מאומנת מאד, לוחמת, כל אחד יודע איפה הוא נמצא ומאד ממושמע

הם אמנם חסרים כשרון טכני אבל מחפים על זה עם העמידה הנכונה והלחימה

הקבוצה שהכי הקשתה על הפועל השנה - מאד התרשמתי, רואים שם עבודת מאמן בבירור

אני באמת חושב שיחד איתנו הם הקבוצה הטובה בליגה

14. *הפועל-רעננה* Member

הייתי במשחק ורק עכשיו ראיתי שהיה פנדל ברור בדקה ה-90... אבל זה חלק מהמשחק ואין כל כך מה לעשות עם זה, נותר רק לקוות שכמו שכולם אומרים "בסוף, טעויות השיפוט מתקזזות..."

רעננה נמצאת בתקופה מאוד לא טובה, כנראה שאיבוד גביע הטוטו עשה לא טוב לקבוצה... אני עדיין מאוד מאמין ביכולת של הקבוצה ובטביעת היד של המאמן.

לגבי נצרת עילית, גם אני הימרתי עליהם, ביחד איתנו, כעולות. אבל הניסיון של שחקני מכבי פ"ת יכול לעשות את ההבדל. העיקר שייגמר כבר המשברון הקטן הזה שנקלענו אליו ונחזור לשחק את הכדורגל של פתיחת העונה!

15. הקופ בישראל Member

אוירת נכאים שררה בדרבי הפרדסים בהברפלד.
    לפני 2 עונות היציעים היו מלאים ב2500 צופים ואוירה טעונה, הפעם בקושי 200 צופים טרחו להגיע.

על המגרש לא היו יותר מדיי מהלכי כדורגל, מחצית ראשונה פושרת וכמעט נטולת מצבים.
    במחצית השניה ראשון היתה טובה יותר אך לא אפקטיבית, חילוף כפוי בעקבות פציעה של זוזוט גרם ללחמן להכניס את אצילי למגרש ובדקה ה60 הוא בישל באומנות מסירה לשלומי בן-עשור שכבש.
    גיא אבנד הורחק בדקה ה73 אחרי 2 צהובים מיותרים בתוך 10 דק', על תפיסת שחקן במרכז המגרש.
    בדקה ה80 ברטקובסקי יכל לסיים את המשחק שב1 על 1 התחכם ניסה לעבור את השוער ולא הצליח להבקיע.
    נס ציונה השתלטו על המשחק בדקות האחרונות והלחץ השתלם, שער השיוויון של אסייג נכבש בדקה ה88.
    בתוספת הזמן נס ציונה הגיעה ל2 מצבי הבקעה נוספים והיא לא הצליחה לנצל אותם.

בן עשור חוגג את שער היתרון.
    http://www.rishonia.co.il/_uploads/imagesgallery/_cut/F0_0400_0000_56(3).Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/12