ליגה לאומית 12/13: מכבי פ"ת והפועל רעננה מעפילות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, May 22, 2012.

1. הפועל_כפר_סבא Member

אמרתי שניצחון ברעננה יהיה מתוק אך לא ידעתי עד כמה הוא יהיה כזה, פשוט תענוג!
    תענוג לנצח במגרש המכוער הזה לראשונה אחרי 8 שנים, תענוג לחבל לקבוצה הזאת במאמצי העלייה שלה, תענוג לראות את הפרצוף של תומר קשטן לאורך כל המשחק ובעיקר בסיומו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    סופסוף עלינו מעל הקו האדום וזה היה גם ניצחון חוץ ראשון העונה.
    'אבי סנדור', אני לא שונא את הקבוצה שלך, אני פשוט לא סופר אותה!
    אכפת לך שגם אני אצטרף לאיחולים?
    הלוואי שתישארו תמיד קבוצה מצ'וקמקת ואפורה כמו שהייתם ונותרתם. קבוצה חסרת טעם, נטולת קהל ומסורת שעיקר פועלה זה להכאיב לקבוצות אחרות; היה כיף להיות בצד השני של המתרס שלשום.
    אה וד"ש לאפי הנמר שכנראה נרכש ממכבי הרצליה ע"י אשר אלון כדי למלא את היציע שלכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/laugh.Xxx

2. *הפועל-רעננה* Member

"הפועל כפר סבא" - אתה תתבגר מתישהו? נכון שזה פורום ואתה יכול לדבר חופשי, אבל ראבק אפשר להתנהג קצת יותר בכבוד אחד לשני.
    הקבוצה שאני הכי שונא בארץ זו הפועל כפר סבא, אבל מפה ועד להגיע לצורת דיבור שלך, לא חושב שזה מתאים. אבל שיהיה לך לבריאות...

3. אבי סנדור Member

לא סופר אותנו? אתה מתעסק בנו כבר עמוד שלם...כל הודעה שלך מביישת את עצמך מחדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. הפועל_כפר_סבא Member

רבותיי, צאו מהסרט שאתם חיים בו.
    כל ההתעסקות שלי בקבוצה שלכם היתה אך ורק בשל הפיקנטריה הרבה שהיתה סביב המשחק שלשום.
    שמח מאוד שסופסוף ניצחנו אתכם במגרש הזה וזהו, תאמינו לי שיש הרבה יותר דברים שמעניינים אותי כאוהד הפועל כפר סבא מהקבוצה המצ'וקמקת (אחלה כינוי!) שלכם.
    עכשיו הויכוחים שלי יהיו עם אוהדי מכבי הרצליה בשבוע הקרוב, יש לי הרבה מה לומר לקראת המשחק הזה, בטח כשהמאמן שלהם הוא ניסן יחזקאל הזכור לרע.

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אתה לא חושב שזה שיש לך מה להגיד על כל קבוצה שאתם משחקים נגדה ונגד אנשים ספציפיים כמו מאמנים שעשו לך רע או פגעו בקבוצה שלך מעיד יותר מכל על הפועל כפר סבא ולא על האחרות?

6. הפועל_כפר_סבא Member

אגב, מבלי ששמנו לב, נערכה היום בצהריים הגרלת סיבוב ז' של גביע המדינה עם קבוצות הלאומית ומטה.
    הפועל כפר סבא קיבלה את מ.ס. כרמיאל מתחתית ליגה א' צפון. סופסוף אנחנו מקבלים קבוצה מליגה נמוכה יותר, לראשונה מזה 5 שנים!
    המצ'וקמקים קיבלו את מכבי פ"ת, ראשל"צ כנראה תארח את קטמון, מכבי יפו נגד נצרת עלית, טייבה מול אחי נצרת; יבנה, הרצליה, לוד והפועל פ"ת עלו אוטומטית לסיבוב ח' בשל עודף קבוצות.

7. הקופ בישראל Member

חוזרים לשגרה המדכאת והמשמימה בליגה והערב 0-3 מול לוד, במגרש ללא תקוה עם הפסקות חשמל חוזרות ונשנות.
    נראה שרק האוהדים עדיין כואבים את המצב המחפיר שאנחנו נמצאים בו.
    אנחנו ממשיכים להתרסק כל הדרך לליגה א'. הפסד 5 ב7 המשחקים האחרונים והשגת 4 נק' מ21 אפשריות, זה מאזן של קבוצה שמאבדת גובה במהירות.
    שיטת המשחק חסרת התכלית של כדורגל נסוג עם שיגורי רקטות, לא מוכיחה את עצמה פעם אחר פעם ולמרות זאת לחמן ממשיך לדבוק בה.

הכל כבר נאמר בפוסטים הקודמים...הצוות המקצועי צריך להתפטר, להחליף כמה שחקני רכש ולסיים את החוזה מול ההנהלה המנותקת שנמצאת באוטופיה משלה.

מעניין איזו קבוצה תבטיח ראשונה העונה את הירידה לליגה נמוכה יותר, הנוער או הבוגרת.
    --

"רז כהן נכנס, עקב מתיחה של ליאור אסולין"
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/18023_4586749700735_1447519472_n.Xxx

Last edited: Dec 10, 2012
  8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הליגה הזו משוגעת ברמות
    כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה

נצרת עילית מפתיעה לטובה!

Last edited: Dec 11, 2012
  9. הרצליה Member

למרות ה0-0 ה-700 העונה, מכבי הרצליה שיחקה טוב אתמול ברוב שלבי המשחק והייתה חייבת לנצח(אם רק היה שם מישהו אחר במקום דיאמנט...)
    ללא ספק החלק המעניין ביותר במשחק היה מטר הקללות שספגו השלושה שמכרו אותנו בשנה שעברה, סולימאן, עלוש וסרחאן.
    לא נשכח ולא נסלח, כבר מחכה לביקור הבא שלהם בהרצליה.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שני משחקים מעניינים מתקיימים ביום שישי

הפועל פ"ת השלישית עם 24 נקודות מארחת את נצרת עילית ממקום שני עם אותו מספר נקודות ויחס שערים עדיף
    והפועל רעענה הרביעית מארחת את הפועל ירושלים החמישית

בתור אוהד מהצד, נראה לי שהמשחק היותר מעניין הוא בין הפועל פ"ת לנצרת עילית במיוחד אחרי החמישייה שנ"ע נתנה ליבנה אתמול
    אבל ערוץ הספורט החליט דווקא לשדר את המשחק של רעננה
    בהפועל פ"ת יש תחושה כבדה שיש לערוץ הספורט משהו נגד הקבוצה שכן מאז המשחק נגד ראשון לציון במחזור השביעי הקבוצה לא משודרת
    גם כשהיה משחק צמרת לכל דבר עם יבנה ערוץ הספורט בחר לשדר משחק לא מעניין בין מכבי פ"ת לבני לוד

11. Don Joan Roman Member

איפה חסה שצריך אותו, אפילו בלאומית החסר מושג הזה לא עושה כלום.

12. matanbl22 Member

יותר טוב בשבילכם סתם מנחוס עושה הטלויזיה

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא במקרה שלנו
    אלה המשחקים ששידרו אותנו :
    מחזור ראשון - רעננה, תיקו
    מחזור שני - הרצליה, ניצחון
    מחזור רביעי - לוד, ניצחון
    מחזור שישי - דרבי, תיקו
    מחזור שביעי - ראשון לציון, ניצחון

11 נקודות מ15
    נראה לי שאין לנו נאחס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. הפועל ירושלים Member

אני נהנה לקרוא פה אבל עכשיו גרמת לי להגיב כי הצלחת להרגיז אותי עם המשפט המגוחך: "בהפועל פ"ת יש תחושה כבדה שיש לערוץ הספורט משהו נגד הקבוצה שכן מאז המשחק נגד ראשון לציון במחזור השביעי הקבוצה לא משודרת"

ועוד אחרי המשפט הזה אתה מספר על 5 משחקים שלכם ששודרו!

אם בהפועל פ"ת אומרים את זה מה אנחנו נגיד שלא שודרנו אפילו פעם אחת? וזה לא שיש הבדל גדול בטבלה בינינו...

אם הפועל פ"ת חושבת שיש לערוץ הספורט משהו נגדה אז נגדנו הוא הוציא חוזה חיסול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

למען האמת, כמות הפעמים שהפתח-תקוואיות משודרות (בערך כל שבוע) הוא שערורייתי - מאפיה של עיר אחת.

15. *הפועל-רעננה* Member

אם משדרים את רעננה גם השבוע זה מחזור 4 מתוך 5 המחזורים האחרונים שאנחנו זוכים לשידור... לא זכור לי מעולם דבר כזה עם הפועל רעננה בליגה הלאומית...
    אגב, אני מעדיף שלא ישדרו אותנו:
    נגד הפועל פ"ת - תיקו
    נגד מכבי פ"ת - הפסד
    נגד ראשל"צ - ניצחון
    נגד הפועל כפר סבא (!) - הפסד
    נגד הפועל ירושלים - נקווה לטוב...