חייב לציין שנהנתי מאוד לראות את נצרת עילית היום. משחקים יפה לעין ובפעם הראשונה העונה אני רואה קבוצה משחקת כדורגל בליגה הלאומית. מגיע להם להצליח.
מסכים. משחק ראשון העונה שאני רואה שהוא לא של הפועל רעננה. החלטתי לראות את המשחק בגלל ליאור לינדר ובגלל כל האקסים של רעננה (לחמן, אברבנל, טואף, רז כהן, אלקסלסי, מור שקד). למרות 2 ההפסדים הרצופים של ראשון לציון, אני חושב שהם ירוצו חזק! נצרת עלית קבוצה של לוחמים (בלי שמות גדולים, מאוד מזכירה את רעננה...). בסיט והחלוץ השני שלהם מעולים! איזו ליגה צמודה! שבת שלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
נצרת עילית קבוצה מצויינת הם צירפו בשבוע שעבר את ליעד אלמליח(קשר אחורי) שהוא שחקן מצויין לליגה הלאומית לדעתי נצרת עילית מועמדת לגיטימית לעלות לליגת העל
הפסד 3 ב4 משחקים והמצב נראה גרוע, הכדורגל שבלוני ועקר. ברגע שקבוצה כובשת מולנו, אנחנו לא מסוגלים להכריע את המשחק ולעלות ליתרון. אם מישהו יקרא את הפוסטים שלי בעבר על המשחקים, הוא יראה דפוס חוזר של פתיחה חזקה ב10 דק' הראשונות ומעבר למשחק נסוג ומבוקר, היריבות היו מחמיצות נגדנו כ"כ הרבה מצבים קורצים ואז היינו עוקצים במחצית השניה במתפרצת. ברגע שהן מפסיקות להחמיץ, אנחנו חסרי אונים וההפסדים מגיעים. הפארסה המושלמת במשחק אחה"צ, במצב 2-1 בדקה ה90 במקום לנסות להשוות לחמן הכניס קשר אחורי וזה עלה בשער חובה נוסף. נצרת עלית בעטה 8 פעמים למסגרת (אחד גם נעצר במשקוף) מול 3 פעמים של ראשון. לא נשארתי באיצטדיון יותר מדיי זמן לאחר השריקה, אבל קראתי וראיתי בONE שהבעלים צילם את אחרוני האוהדים שעוד נשארו למועדון מוחים נגדו. http://images.one.co.il/Images/Packages/19338/557_372/IMG_5733.Xxx
באיזה דקה החלו הקללות לעבר רביב ספר היום? למה הוא צילם את הקהל? וכשהוא צילם את הקהל, מה הם אמרו לו? קיללו? הוא עשה וידאו? מה הוא רצ?ה אני בהלם
אני הלכתי 2-3 דק' אחרי הסיום ואז כנראה כל זה התחיל. אין לי מושג מה היו חילופי הדברים שנראים שם. לכאורה נראה שחלק מהאוהדים פרקו תסכול של הפסד וספיגת 2 שערים בתוספת הזמן, יחד עם תגובה לכתבה הזאת מלפני שבועיים... http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/552349_4218831463243_181902928_n.Xxx]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-a...181902928_n.Xxx
היום סופית הגעתי למסקנה שאין פשוט שום סיכוי שהפועל פ"ת תעלה ליגה. מודה שלא הייתי במשחק, אבל יתרון מוקדם מול הקבוצה הכי חלשה בליגה שאין לה ברירה מלבד לנסות, להעז ולהשוות זה מתכון מושלם למשחק מרובה מצבים ושערים. בפועל ממה שאני שומע מאנשים שנסעו, כלום ושום דבר, עוד ניצחון מינימלי במזל ממצב נייח. אז כנראה זה מה שהקבוצה הזו שווה בהנהגתו של מחפוד. מנגד ראיתי בקושי רבע שעה של נצרת עלית מול ראשון לציון וראיתי אותם מגיעים ליותר מצבים מאשר כמות המצבים שהפועל פ"ת הגיעה אליהם בכל ארבעת המשחקים האחרונים. מזל לא נמשך לנצח כך שהנצחונות המינימליים האלו בהם אנחנו בקושי כובשים ובמזל לא סופגים, יפסיקו להגיע.
אני דווקא חושב הפוך ממך ניצחון גדול של השחקנים, אלה בדיוק המשחקים שהפועל פ"ת הייתה נופלת מהם בעבר כבר העונה נפלנו ב2 המשחקים הקלים לכאורה על הנייר בבית נגד אום אל פאחם ונס ציונה לדעתי היום היה משחק הרבה יותר קשה מהדרבי וראשון לציון ואלה ה3 נקודות הכי חשובות העונה תמיד טענתי שנגד הקבוצות החלשות זה המשחקים הכי קשים להפועל פ"ת וה3 נקודות האלה גם אם הגיעו בגועל נפש הם נקודות מאוד חשובות אני לא אגיד לך שהפועל פ"ת שיחקה כדורגל ענק היום אבל ראבק אל תעשה את זה יותר גרוע ממה שזה היה מחפוד ניהל את המשחק בצורה בעייתית וכמו כל משחק ברגע שעלינו ליתרון הקבוצה נסוגה אחורה במקום לשים את השני זה לא שהגענו פעם אחת לשער וכבשנו וחוץ מזה לא היה כלום 2 הקבוצות הגיעו למצבים ואשקלון לא כאלה חלשים כמו שעושים מהם הטבלה מאוד משקרת בקטע הזה כי אשקלון ששיחקה על הדשא היום היא קבוצה שונה מהקבוצה ששיחקה במחזור הקודם 5-6 שחקנים חדשים ושחקנים טובים לליגה הזו אז היא לא כזו נמושה מה גם שאשקלון לא לחצו על השער שלנו בשביל להשוות אז זה לא שההגנה שלהם הייתה פרוצה ויכולנו לכבוש מתי שרצינו בסך הכל למשחק חוץ קשה זה מספיק 3 נקודות זה העיקר. לקחנו 7 מתוך 9 הנקודות האחרונות זה מה שאנחנו צריכים לראות ולקחת בחשבון כי כדורגל גדול לא תראה פה כל עוד מחפוד מאמן אבל אני עדיין מאמין שנעלה.
הבעיה של הפועל פ?ת זה שהמאמן שלה נותן לשחקניו להבין שהם נמצאים בקבוצה קטנה שבאה לכל משחק כדי לגנוב גול ולאחר מכן להסתגר ב-16 שלה..עם מנטליות כזאת מאוד קשה לעלות ליגה.
אתה מנסה להאדיר את אשקלון בניסיון לעוות את המציאות. מול א.א פאחם הפסדת פשוט כי הם הגיעו יותר מוכנים למשחק וכתוצאה מכך היו טובים יותר. החלוץ שלהם נשאר לבד מול ההגנה האיטית שלך פעם אחר פעם, בנס זה לא נגמר בתבוסה, זה לא שמדובר כאן בקבוצה ששיחקה מגעיל וגנבה גול. נייר או לא נייר, אשקלון זו קבוצה שהשיגה נקודה אחת מתוך 8 משחקים! תסתכל על זה איך שבא לך, זו קבוצה שאתה חייב לנצח באופן משכנע וכל השאר זה לא יותר מתירוצים. אני כבר מחזורים רבים טוען שאנחנו לא נעלה ליגה, אבל אחרי הנצחון מול ראשון לציון והפגרה חשבתי אולי נראה היום הפועל אחרת, אבל בסוף אני מבין שעל המגרש היה בדיוק אותו חרא כך שבמזל לא בזבזתי את הזמן, העצבים והכסף על הנסיעה הזאת. אני לא אדבר על היכולת היום כי זו תהיה צביעות כשלא ראיתי אותו, אבל להסתכל על הנקודות שצברנו ולהגיד שזה העיקר, זו ראיה צרה שרלוונטית רק לקבוצות תחתית או למאבקי סיום עונה. אני מסתכל על היכולת ומסתכל על המשך העונה, יש לנו 4 נצחונות עד כה, מול לוד ניצחנו ממצב נייח אחד כל המשחק, היום ניצחנו בפנדל, מול הרצליה בדקה האחרונה בנס לא ספגנו וגם מול ראשון במחצית השניה הם שלטו לחלוטין במגרש ולא היו רחוקים מלהשוות. אז למרות המזל שהיה לנו, אנחנו נגמור את המחזור הזה במקומות 3-5 אתה באמת חושב שאם נמשיך כך, נגיע רחוק? במזל אנחנו נמצאים אפילו היכן שאנחנו נמצאים. הנצחונות המינימליים מגניבת גולים לא ימשיכו להגיע כל העונה. אז לא ידידי, הנקודות שצברת זה הדבר הכי פחות חשוב בשלב זה של העונה, לא מעניין אותי באיזה מקום אנחנו וכמה נקודות אנחנו מהמקום הראשון, גם לא מעניין אותי כדורגל גדול, מעניין אותי כדורגל נכון. אנחנו לא מציגים לא את זה ולא את זה, לאט לאט הטבלה תתחיל להתאזן בהתאם ליכולת של הקבוצות ואנחנו נמשיך להתקע באזור החלק העליון של הטבלה מגניבת נצחונות פה ושם, אבל לא יותר מזה. בגלל הקירבה לצמרת מחפוד כנראה לא יפוטר, הרי איך אפשר לפטר מאמן כשאתה רק 3 נקודות מהמקום בו עולים ליגה, ומצד שני זה לא יספיק לעליה כי אתה לא יכול לעלות ליגה בלי מאמן, בעיקר כשיש לך סגל של שחקנים צעירים ולא מנוסים. אני כמובן מקווה שאני טועה, אבל מאוד קשה לי לראות כיצד עם היכולת הזו אנחנו מצליחים להשיג יותר מה שהשגנו עד עכשיו.
אני לא מנסה להפוך את אשקלון לשום דבר ואם תסתכל בעמוד הקודם תראה שאמרתי שזאת קבוצה שאנחנו חייבים לנצח אבל שוב, אשקלון שלקחה נקודה אחת ב7 המחזורים הראשונים היא לא אותה אשקלון ששיחקה אתמול על הדשא זאת קבוצה שונה שחצי מהשחקנים שלה הוחלפו היא עדיין קבוצה לא טובה אבל לא כזו חלשה כמו שמנסים לעשות ממנה ממה שראיתי עד עכשיו במשחקים שלנו שום קבוצה שבאה נגדנו לא שיחקה כדורגל גדול ולא עלתה עלינו ברמתה ככה שאם לנו יש מזל לכל הקבוצות האחרות בצמרת גם ( מדובר על 8 הקבוצות ששיחקנו נגדם עד עכשיו כי זה מה שראיתי ) יש לנו בעיה חמורה בהתקפה שלא נותנת תקופה בכלל וואסי וזכרי לא כבשו מהמחזור השני וזה הופך כל משחק לקשה הרבה יותר וואסי עמד פעמיים מול שוער אתמול והחטיא פעמיים גולים בטוחים אם זה נכנס ונגמר 3-0 אז הכל נראה אחרת בסך הכל לא שיחקנו כל כך גרוע וכן היו מצבים וכשוואסי וזכרי יתאפסו על עצמם והכדורים גם יתחילו להיכנס להם אנחנו נכבוש יותר משער אחד במשחק ( ונקדים את המכה, אנחנו מפסידים לאחי נצרת אז אל תצפה לכלום )