ראשי הפועל פ"ת ביקשו מההתאחדות הבוקר הסבר מדוייק על שיטת הליגות בעונה הבאה אז ככה : 16 קבוצות 2 סיבובים ( בית וחוץ ) לאחר מכן חלוקה לפלייאופים 1-6 עליון 7-10 אמצע 11-16 תחתון והכי חשוב מבחינתנו, יש קיזוז. 1,2 עולות אוטומטית 15,16 יורדות אוטומטית מקום 1 במחוזות צפון ודרום של ליגה א' עולות אוטומטית לליגה הלאומית מקום 2 במחוזות ישחקו בינהן במשחק מבחן והמנצחת בו תשחק במבחנים נגד מקום 14 בלאומית. אין מבחנים על מקום 3 בלאומית. בנושא אחר, הפועל כפר סבא, לא, מי זה?
אני מכיר את כל קבוצת הנוער של הפועל פתח תקווה מהעונה שעברה ואת מרבית שחקני נערים א' אין שחקן כזה בטח שלא בהפועל פ"ת אלא אם הוא שיחק עד עכשיו בקבוצה אחרת ועבר הקיץ לנוער שלנו ובקשר למה שהוא אמר, לא ידוע לי על זה אבל הלוואי.
^ אתה לא תמיד היית נגדו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx (מתנצל מראש אם טעיתי בין המשתמשים) ומה עם גיא צרפתי? היו שמועות שהוא חותם בהפועל כפ"ס
ואני תמיד אהיה נגדו תקרא מה אמרתי, הלוואי והוא חתם בכפר סבא ועזב אותנו. גיא צרפתי סיכם עקרונית בהפועל חיפה הבעלים החדשים פנו אליו ביקשו ממנו שבועיים לחכות לפני שהוא חותם שם הוא הסכים ברצון וכרגע נמצא בהמתנה להשלמת תהליך הבעלות ( שבוע כבר עבר מאז ) הוא מאוד רוצה להישאר ואומר לכל מי שמדבר איתו שהוא מת לסיים את הקריירה בהפועל פ"ת ולהיות חתום על החזרת הקבוצה לליגה הראשונה אבל כמו שהתמונה נראת כרגע הוא לא יחכה עוד הרבה ובסוף יחתום בהפועל חיפה ( והלוואי והוא יישאר פה )
באמת הלוואי שהוא ישחק אצלנו בעונה הבאה. הפועל כפר סבא זה מועדון חם, זה בית. רק בשנים האחרונות פרחו במדים הירוקים לא מעט שחקנים בעייתים מבחינת אופי ו/או יכולת. תשאל את אסי וסיהון, רן יצחק, וויליאם הזאו ורמי חליס למשל באיזה מקום הם הכי נהנו לשחק או יותר נכון איפה הם מימשו את הפוטנציאל שלהם הכי הרבה ותראה מה הם יענו לך.. אף על פי המצב הקשה במועדון, יניב לוזון זה שחקן שיפרח אצלנו ללא צל של ספק בכלל, רק שיחתום!
גם בעונה הבאה יש רק לקבוצה אחת אפשרות לעלות מתוך 32 בליגה א'? חשבתי שזה היה חד פעמי לעונה הנוכחית. אם זה יהפוך לפורמט קבוע זה בזיוני ביותר.
אם ניצחון על הפועל פ"ת זה מה שעושה לך את זה אז בכיף כבר אמרתי לך המספרים לא מדברים ואם הייתי שופט אותו על מספרים אז לא היו צריכות להיות טענות הוא ייתן את ה10 גולים שלו גם בכפר סבא והוא יבשל מידי פעם אתה כבר תבין לבד למה הוא שחקן מעצבן, וזאת הסיבה שגם אם הוא יכבוש שלושער נגדנו הוא לא ישתיק אותי ואני אודה על הרגע שהוא לובש ירוק
לא לא צודק ככה זה שכותבים באמצע הלילה מקום 1 בכל מחוז עולה אוטומטית מקום 2 בכל מחוז ישחקו בפלייאוף בינהן המנצחת נגד מקום 14 בלאומית.
לא חסרים שחקנים ?מעצבנים? ששיחקו אצלנו בשנים האחרונות, כל עוד הוא ייתן את התפוקה המבוקשת אז המערכת כבר תדע להתמודד עם החסרונות.
אז אתם מסתפקים בתפוקה טובה וכלום מעבר אל תשכח שיניב לוזון פה היה קפטן והציפיות ממנו בתור קפטן הם הרבה יותר גבוהות הוא ייתן גולים אבל לא יעשה יותר מזה צשכח מגליצים או מלחמה על כדורים האמת שעד שלב מסויים בעונה חשבתי שזאת דעתי וכולם מרוצים ממנו עד שהוא יצא באחד המשחקים וכל הקהל נעמד ושרק לו בוז אז הבנתי שטני לא מטומטם וכולם רואים איזה חלאה הוא. גם אוהד בית"ר פה שראה משחקים של הפועל פ"ת אמר ישר שלוזון הכי חלש במגרש ולא תורם כלום אין ספק שלוזון מגיע במצב שונה לכפר סבא והציפיות ממנו יהיו יותר נמוכות ולכן אולי תאהבו אותו. אני מקווה שחא יחזור לפה בחיים, לא ראיתי בחיי קפטן שנוא כמוהו על כל הקהל.
יכול להיות שאתה צודק אבל כמו שציינת - לכפר סבא (אם) הוא מגיע במצב שונה לגמרי. בעוד שאתם שיחקתם בליגת העל בקרבות תחתית עם סגל מצויין אנחנו משחקים בליגה הלאומית כשגם ככה לא צפויים להיות פה שמות מפוצצים נוספים ולכן יתנהג אשר יתנהג, יניב לוזון הוא נכס להפועל כפר סבא בימים טרופים כאלה.