ליגה לאומית 12/13: מכבי פ"ת והפועל רעננה מעפילות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏22/5/12.

1. ייא Member

איפה קראת על בן נעים? באתר ההאתדחות הוא לא רשום שם

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אכן חתם בנס ציונה
    עוד לא עבר בבקרה

3. איתי שכן-טוב Member

היה כתוב בידיעות.

4. איתי שכן-טוב Member

ליאל זגורי וגיל בלומשטיין קיבלו הודעת שיחרור.. אבל יוכלו לעבור לקבוצה אחרת רק בינואר. שוער סרבי בשם בוז'אן פיליפוביץ' אמור לנחות השבוע..

5. הפועל_כפר_סבא Member

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מי זה הראל רייכמן?

7. הפועל_כפר_סבא Member

לא יודע אם אתה רציני או ציני אבל בכל זאת אענה לך.
    הראל רייכמן, איש עסקים צעיר מהוד השרון, קיבל במהלך עונת 2009/2010 את זכויות הניהול של הפועל כפר סבא למשך 5 שנים מידיו של שאולי דור.
    בתחילת דרכו אצלנו הייתה אופטימיות לא קטנה לגביו והיו ימים שהאוהדים אשכרה אהבו אותו והאמינו בו.
    אך ככל שעבר הזמן הבלוף התפוצץ ורייכמן התגלה כעוד עסקן עלוב שבא להתגלח על האימפריה הנופלת וגרם לה נזק לא פחות גדול מאלי טביב.
    כרגע מה שקורה זה שרייכמן נמצא בחובות ענק והוא מת לברוח מהקבוצה אך שאולי מסרב לקבל על עצמו את החובות ואינו מוכן לשחרר את רייכמן מהמועדון.
    אני יודע שאפילו את חובבי הליגה הלאומית הפועל כפר סבא מעניינת כיום כקליפת השום ולראיה התגובות הכה מעטות של האנשים פה על העדכונים שלי. אבל בכל זאת חשוב לי לשתף כדי שיבינו פה לאיזה צרה גדולה נקלענו.
    בכל מקרה, הפירוק נמצא מעבר לפינה ורק התעקשות בזויה של שאולי מונעת אותו כרגע....

מה דעתכם? קרייזי, הרצליה, צהוב, הקופ בישראל, איתי שכן טוב? האם אתם חושבים שפירוק זה הדבר הטוב ביותר למצב הנואש שלנו?

8. חורחה סמבל Member

"הפועל כפר סבא", ומה איתי? מה, אני עז?
    השאלה שלך לא רלבנטית, כי אין אלטרנטיבה אחרת.
    הקבוצה בדרך לפירוק, מפני שיש חובות עצומים שאף אחד לא מסוגל/מעוניין לכסות וברגע שהקבוצה לא מסוגלת לשלם לנושיה, אין מנוס מהליכה לפירוק.
    לא לך כאוהד ולא לשאולי/רייכמן כבעלים, אין צד בעניין, ברגע שביהמ"ש מחליט שהקבוצה חדלת פרעון וממנה לה מפרק...
    לכן, אין פה בכלל שאלה....

9. הפועל_כפר_סבא Member

חורחה היקר, דעתך ידועה לי טוב מאוד.
    השאלה היא מתי כבר יגיע הפירוק הזה, חוסר הוודאות מתיש וחבל על כל רגע מבוזבז.
    אין ספק שאם יידחו את הפירוק לתחילת העונה הבאה אז נמצא את עצמנו בליגה א' עם מינוס 9 נקודות.
    ושאף אחד לא יספר פה סיפורים, הפירוק חייב להיעשות עוד העונה ורצוי כמה שיותר מהר!

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

פירוק זה דבר מבורך
    בטח לקבוצה במצב של הפועל כפר סבא.

11. צהוב Member

תראה, אם יש אפשרות (עירייה, תרומות או אוהדים) לשרוד את העונה הזאת וללכת לפירוק עונה הבאה, לדעתי עדיף. פירוק העונה יכול להוביל לירידת ליגה ומשם קשה לחזור(אפשרי, אבל קשה). אני מכיר את הפועל כפ"ס טוב ויודע שיש הרבה שחקני בית לא רעים בכלל ובשנתיים הקרובות הם אלו שיחזיקו את הקבוצה לטוב ולרע. את עומר פדידה כנראה שצריך למכור כי הוא שווה לא מעט וכרגע כסף זה דבר חשוב.

12. איתי שכן-טוב Member

אני לא רואה מישהו שיגיע לקחת את הקבוצה עם כל החובות עליו.. אז אם העירייה או כל גורם אחר לא יוכלו לעזור ברור שפירוק זה הצעד המתבקש. ההשלכות יהיו קשות.. אבל גם אני מוכן שאשקלון תלך לפירוק כדי שאזגי ילך הבייתה!

אגב.. החוק של הפחתת 9 נקודות עדיין תקף? ואם כן בעונה הנוכחית או הבאה?

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הפועל כפר סבא קבוצה טובה וחזקה
    היא יכולה לשרוד עונה בליגה א ועם בעלים חדש אחרי פירוק גם תעלה מהר
    ככה שאני לא חושב שצריך למשוך זמן ועדיף ללכת לפירוק כבר עכשיו ולוותר על העונה הזו ואולי אפילו יקרה נס ותישארו
    גם במינוס 9 זה לא אבוד ועם חיזוק טוב בינואר אם תיצרו רצף נצחונות תישארו ואם לא אז לא נורא
    אני בטוח שאתם מוכנים לשחק עונה אחת בא' ולצאת לדרך חדשה מאשר לשרוד בכוח בלאומיצ

14. הקופ בישראל Member

כפי שהתמונה מוצגת, אין ברירה אלא הליכה לפירוק ותהליך הבראה ארוך של המועדון גם אם יירד ליגה.
    כ"ס במצבה הנוכחי חייבת לבנות את עצמה מחדש דרך קבוצות הנוער של המועדון, מחוזקת בכמה כוכבים צעירים מבטיחים מהליגות הנמוכות שהעלות שלהם נמוכה.
    העיריה צריכיה לתמוך בתחזוק שוטף של האיצטדיון העירוני, במגרשי הנוער והילדים ועזרה בסיבסוד בתי הספר לכדורגל בגילאים הצעירים.
    זאת נראית גם האופציה שאולי תפנה את הדרך לקבוצת ניהול חדשה בשיתוף עם האוהדים.

לפני 5 עונות עירוני ראשל"צ (כיום הפועל ראשל"צ) תחת ניהול לא בריא, התרסקה מליגת העל עד לליגה הארצית כשהיא צוברת חובות ומאבדת את כל שחקני הבית (דבר שעד היום אנחנו סובלים ממחסור מוחלט ממנו).
    אלמלא ההתערבות של העיריה שכסתה את החובות והוציאה אותה למכרז, אני בספק אם היא היתה קיימת כיום.

15. חורחה סמבל Member

העיריה מוכנה לעזור בספונסרים ואף לשלש את הסיוע שלה לקבוצה, אבל בתנאי שהיא תעבור לבעלים ראוי שיכול לקדם את הקבוצה, כמו יצחק שום, אבל שאולי לא מוכן לזוז הצידה.
    העיריה ובצדק מבחינתה לא מוכנה להוציא מהבוץ אנשים פרטיים שחפרו את הבור העמוק הזה בגלל ניהול שערורייתי, מבלי שהם ישלמו על כך וישארו היכן שהם היום.

גם האופציה שהאוהדים יגייסו כסף, יקבלו שליטה על הקבוצה ויחליטו למי להעביר אותה הלאה, עלתה על הפרק, אבל שוב - שאולי לא היה מוכן לשמוע על כך.

לגבי הנכסים שאפשר למכור, אז כרגע אין אף שחקן שניתן לעשות עליו קופה - עומר פדידה עד כמה שידוע, כבר לא שייך לכפ"ס אלא לאשדוד בסיפור מוזר ואופייני להנהלה השכונתית של כפ"ס:
    בן אז'ובל עבר לאשדוד בהשאלה עם אופציה לרכישה. כפ"ס ביקשה את סכום הרכישה על אז'ובל מיד ובמידה ואשדוד תוותר על אופציית הרכישה, כפ"ס תתקזז איתה על הכסף. אשדוד הסכימה והעבירה את כל הסכום. לאחר כמה חודשים שאז'ובל מתאמן עם אשדוד, היא מחליטה לוותר עליו ודורשת מכפ"ס את הכסף ששולם עבור רכישתו. לכפ"ס כמובן אין אפשרות להחזיר את הכסף ולכן הוחלט להעביר לאשדוד את כרטיסי השחקן של פדידה ושל ויליאם אזאו בתמורה. כך יוצא שאשדוד קיבלה מבצע 2+1: היא רכשה את אז'ובל וקיבלה במתנה גם את פדידה ואזאו.
    מנפלאותיה של הנהלה כושלת במקרה הטוב ופושעת במקרה הרע...

אף אחד בכפ"ס לא מבין איך ההנהלה הזאת יצרה גרעון עמוק כ"כ ובזמן קצר כ"כ. איפה כל הכסף?! ואיפה היתה הבקרה שאיפשרה לזה לקרות?!
    ואני לא מזכיר בכלל את העובדה ששאולי דור קיבל את הבעלות על הקבוצה לצמיתות וללא תמורה כלשהי ע"י אנשים שהוא עצמו מינה. למה ההתאחדות עדיין לא נכנסת לעובי הקורה עד לרגע זה, למרות שהדבר הובא לידיעתה לפני חודשים רבים?!
    הפועל כפ"ס הגיעה לשוקת שבורה אך ורק בגלל ההתאחדות האימפוטנטית שאיפשרה במשך 20 שנה לאנשים רעים להתעלל בקבוצה ובקהל אוהדיה!