ליגה לאומית 12/13: מכבי פ"ת והפועל רעננה מעפילות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, May 22, 2012.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא חושב
    מהיכרות אישית עם אבי ללוז אני יכול להגיד לך שהוא לא חשב בכלל על פיטורים של מחפוד והוא לא רוצה לעלות ליגה בכל מחיר
    הוא יותר מסתכל על הטווח הרחוק ורואה במחפוד הבנאדם המתאים שייבנה לו קבוצה מלוכדת שתרוץ כמה שנים ולא בהכרח תעלה ליגה כבר השנה
    הגיבוי שהוא נתן למחפוד היה מלא וכזה שגם עוד כמה הפסדים לא ישנו

2. aleminio Member

אם להסתמך על מה שאתה אומר, המצב מאוד גרוע וללוז כנראה לא מבין עדיין לאן הוא הגיע.
    הפועל פ"ת היא לא ראשון לציון (עם כל הכבוד), לאוהדים אין סבלנות להתקע כמה עונות בלאומית. אם הקבוצה תתחיל להתרחק מהצמרת, לא רק מחפוד יספוג קללות אלא גם ללוז.

מצא גם כן למי לתת לבנות קבוצה.
    אם הגענו למצב בו אנחנו לא מביאים יותר מ800 אוהדים למשחק בית, זה כבר אומר הכל
    על מצב הקבוצה ומה שהאוהדים מרגישים כלפי הקבוצה.
    בשום משחק בעונת הירידה הקודמת, גם ברגעי השפל, לא היו כמויות מביישות כאלו.

גם אם תכפיל את הכמות שהגיעה היום, לא תגיע למינימום אוהדים שהגיעו למשחק בית כלשהו בעונת העליה הקודמת.

Last edited: Oct 19, 2012
  3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בוא נפריד בין 2 הדברים
    קודם כל מי שיקלל את ללוז הוא אידיוט כי אבי ללוז הציל את הפועל פ"ת ומרגע שקנה את הקבוצה עושה רק דברים לשפר את הנזק שנשאר פה עוד מתקופת מאיר שמיר לרונן אלעד דני לוי תומר סיני והמפרקים והנזק עצום.

אבי ללוז בא עם גישה מאוד ברורה שאומרת שהנוער קודם להכל וזאת המטרה הראשונה שבמקביל ננסה לעלות ליגה גם בבוגרים.
    התנאי הראשון בהסכם המכירה היה שמחלקת הנוער חוזרת לקבוצה הבוגרת ואני מציע לך ללכת לראות איזה דבר נפלא קורה שם היום
    יש לאבי ללוז מניות רבות באישור המגרשים בסירקין ובפעם הראשונה אחרי הרבה שנים יש להפועל פ"ת מחלקת נוער חיה עם מגרשים ומאמנים מהשורה הראשונה בארץ
    סבלנות זה שם המשחק והקהל יצטרך להבין את זה
    מי שחושב ששנה אחת של השקעה בנוער תוביל להצלחה בבוגרים טועה בגדול.
    הפועל פ"ת כל השנים הייתה קבוצה גדולה בזכות מחלקת הנוער המצויינת שלה והייתה ידועה בשחקני הבית המשובחים שהיא מייצרת וזאת המטרה כיום
    שבתוך שלוש שנים כבר יהיו לנו פירות בקבוצה הבוגרת ( אם אתה רוצה להשוות את זה לקבוצות בליגה העל אז ק"ש, אשדוד ובני יהודה שמורכבות ברובן על שחקני בית )
    ולכן אני יכול להבטיח לך שללוז מבין טוב מאוד איפה הוא נמצא והקהל יצטרך להיות סבלני ולהבין שהדרך שלו היא קצת יותר ארוכה ולא תביא לעלייה בעונה הראשונה ואז לקרבות תחתית כמו בעונות שאחרי העליה הקודמת
    המטרה היא לעלות ליגה ולהיות קבוצה ליגיטימית בליגת העל ולא אחת שנאבקת עד המחזור האחרון בשביל להישאר גם אם זה ייקח קצת יותר משנה אחת.

תאמין לי שגם אני סובל בליגה הזאת ואני לא יכול לדמיין עוד עונה כזו אבל אני רואה את העבודה שנעשת מאחורי הקלעים איפה שלפעמים הקהל שבא ויושב על הכיסא ביום שבת ( שישי ) לא מודע אליה.

ולמרות הכל נבנה פה סגל חזק מאוד שצריך לעלות ליגה
    להגיד שללוז לא נותן כסף זה שטות גמורה כי אם תסתכל על הסגל שהיה שהוא קנה את הקבוצה והסגל שיש היום תבין כמה הוא הביא
    מי חשב ביולי ששחקנים כמו לוזון אסוס ושן יישארו בהפועל פ"ת? כל אחד מהם יכול בשקט לשחק בקבוצה בליגת העל ושלושתם היו אמורים לעזוב ביחד עם צרפתי.
    חוץ מהם הביאו את גיא משפתי שעלה לא מעט כסף ומסומן ע"י הרבה אנשים בתור בלם שיגיע לקבוצות הגדולות בעתיד ובשונה משנים עברו הוא שלנו ולא מושאל.
    הביאו לפה את ליאור גאן שהוא בלם של ליגת העל
    את עמירן שקלים שהוא המגן הכי טוב בליגה הזו
    הביאו את רועי זכרי שהוא שחקן גדול שברגע שיפרוץ יגיע מאוד רחוק ל3 שנים.
    אבי ללוז העמיד פה את התקציב הכי גבוה בליגה ( ואל תאמין למי שמספר אחרת. ) ואת הסגל הכי טוב בליגה ביחד עם מכבי פ"ת
    סגל שבנוי על שחקנים מנוסים כדוגמת שן לוזון אסוס וגאן ועל צעירים מבטיחים כמו דבורה משפתי זכרי רפאלי
    באמת שאני לא רואה איך אפשר להעמיד סגל יותר טוב מזה ואת מי היה אפשר להביא ( רק בעמדת השוער יש בעיה אבל זכותם של האנשים בקבוצה לתת את המפתחות לדורי והאמת שהוא משתפר ממשחק למשחק )

עכשיו לנושא של הקהל,
    בושה, ביזיון שפל חסר תקדים מסכים בכל מילה
    אבל תזכור שזאת ליגה לאומית
    תזכור שזאת קבוצה שעברה שבעה מדורי גיהנום בעונות האחרונות
    פירוק, מכירת משחקים, יו"ר שמקלל את הקבוצה שלו ויכולת חלשה מאוד
    כל זה מרחיק אנשים מהקבוצה.
    תוסיף לזה משחקים בצהריים שהשמש על הפנים ולא כיף לבוא + הקירבה לכניסת השבת שמונעת מהרבה דתיים לבוא וכמובן את היכולת החלשה מתחילת העונה ןמחירי הכרטיסים שגבוהים מאוד ותקבל 1000 אוהדים במשחק ביתי.

הדבר היחיד שאנחנו כארגון אוהדים שאחראי על מכירת כרטיסים יכול לעשות זה מבצעי שיווק שגם הם עוברים את אישורו של אפי צפריר ובגלל עלויות השימוש באיצטדיון הרבה מה לעשות אין לנו
    בטוח שמחירים של 20/40 היו מביאים עוד אנשים למגרש ואני מבין מי שאומר לעצמו גם לשלם 60 שקל וגם לראות קבוצה חלשה אז אני לא בא, באמת שזה מובן.

בוא נקווה שהקבוצה תתחיל לייצר יציבות וכדורגל קצת יותר טוב והקהל ייסחף קצת ויתחילו להגיע עוד אנשים
    אני עוד מחכה למשחק ליגה הראשון הביתי שנשחק בערב ואז נהיה יותר חכמים לדעת אם היום והשעה מונעים מהרבה לבוא ( ד"א הוא יקרה במחזור התשיעי ויהיה בוינטר אז זה גם לא יהיה באמת תשובה אמיתית )

4. aleminio Member

נגעת כאן בכמה נקודות.

בנוגע לסגל - אין לי ספק שיש לנו את הסגל הכי איכותי בליגה, אין צורך להוכיח לי את זה.
    דווקא בגלל זה הקהל כן מצפה שהקבוצה הזו תציג יכולת יותר טובה, ואחדד את מה שרשמתי, קללות לללוז אני מאמין שנשמע לא בגלל הסגל של הקבוצה, אלא בגלל שהוא לא מפטר את מחפוד.

בנוגע לנוער - גם כאן לאף אחד אין ספק שמתבצעת שם עבודה נהדרת, אבל אי אפשר
    להסתמך על הנוער שאתה רק מתחיל לטפח בשביל לעלות ליגה. אתה יכול לחכות עשור עד שילדים קטנים שנרשמו היום למחלקה יצמחו להיות שחקנים, זה ממש לא תהליך של 3 שנים. עד אז לא תהיה לך קבוצה ולא יהיו לך אוהדים. זו חשיבה טובה לעתיד אבל אסור
    בשום פנים ואופן לסמוך רק על זה.

כמות הקהל - לא מעניין אותי כמה יגיעו בשבת בערב, אוהד שרוצה להגיע למשחק
    יגיע בכל מצב, לכן אני משווה לעונה הקודמת בה היינו בלאומית.
    פעם קודמת לשני המשחקים הראשונים שהיו משחקי חוץ, הבאנו כמות שדומה
    למה שאנחנו מביאים העונה בבית. כך שזה ממש לא תירוץ.
    נכנסת גם לעניין מחירי כרטיסים, העשרה שקלים האלו זה ממש לא מה שמבריח את הקהל
    וזו הטענה האחרונה שלי כלפי ההנהלה.
    גם לא העובדה שהקבוצה עברה גהנים בשנים האחרונות, עובדה שמול חיפה כן הגיעו 4 אלף.
    בדרבי הראשון באצטדיון כן הגיעו 4.7 אלף. למשחק חוץ באשדוד הגיעו 800 אוהדים.
    בדרבי האחרון כשכבר ירדנו גם כן הגיעו 3.5 אלף, אז מה קרה פתאום עכשיו?
    אני אגיד לך מה הן לדעתי הסיבות העיקריות:
    א. אפי צפריר, אומנם לא הסיבה העיקרית, אבל יש אוהדים שלא מגיעים כל עוד הוא בקבוצה.
    ב. אלי מחפוד, הקהל לא מטומטם, אחרי מה שראינו בקדנציות הקודמות שלו בקבוצה, המינוי הזה היה מאוד תמוהה.
    ג. שיווק, או החוסר שיווק. פשוט כלום. אין שום דרך להתעדכן במה שקורה עם הקבוצה מעבר למי שנכנס לדף האיגוד בפייסבוק.
    ד. היכולת של הקבוצה, כמובן שאם הקבוצה תתחיל להציג יכולת טובה, האוהדים ישכחו מהכל ויגיעו.

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ברור שאף אחד לא מצפה שבעוד שלוש שנים הפועל פ"ת תהיה עם 18 שחקנים תוצרת בית שיעלו את הקבוצה ליגה
    המטרה הראשונית היא קודם כל להתחיל לייצר והדגש השנה הוא על נערים א ו ב שמשם אנחנו רוצים להוציא את השחקנים הראשונים ( גם בקבוצת הנוער יש כמה שחקנים מאוד מוכשרים )

הלוואי ונעלה ליגה השנה כי זה הרצון של כולם כולל אבי ללוז
    אני רק אומר שלדעתו זה לא אסון גם אם לא נעלה השנה ונעלה רק בעונה הבאה ואת העונה הנוכחית ניקח בתור שנת בנייה וייצוב המערכת שהייתה בפירוק

בנושא הקהל, שוב אני מסכים איתך שהכמות היא בושה ואני מתבייש להיכנס ליציע ולראות כל כך מעט אנשים
    אם תשווה את העונה הזו לעונת הקודמת בלאומית אז היה לנו סגל הכי טוב בליגה בפער גדול משאר הקבוצות ( קימוטו, נימבה, איציק וגל כהן, אבי פרץ, יניב לוזון, יובלדיו, נגר וכו' )
    ידענו מההתחלה שאנחנו הולכים לעלות ליגה וזאת המטרה היחידה
    היה גם בעלים ( רונן אלעד ) שהצהיר בגלוי שזאת המטרה והביא מאמן בעל שם כמו מלמיליאן

ואני בהחלט חושב שכל מה שעברנו מאז הרחיק את הקהל
    בכל עונה מאז הממוצע ירד אם פעם היינו רגילים לממוצע של 3.5-4 במשחק לאט לאט זה ירד
    אני מכיר גם הרבה אנשים שראו מה קורה בקבוצה והחליטו שהם סיימו את הפרק הזה של הפועל פ"ת בחיים שלהם והם נגעלים היום ובטוחים ששום דבר לא השתנה
    אל תשכח ששיחקנו עונה וחצי באיצטדיון רמת גן וללא ספק זה גרם לאיבוד קהל וילדים שלא יכלו להגיע כל התקופה הזו

אתה לוקח את המשחקים נגד חיפה, והדרבים בעונה שעברה בתור דוגמא אבל זה לא
    נגד חיפה ושבוע אחרי זה בדרבי הייתה התרגשות סביב האיצטדיון והיה שיווק מסיבי של הקבוצה להבאת הקהל
    הובטחה תצוגת אוהדים גדולה והייתה ציפייה בעיר
    הדרבי השני היה נטו להוריד את מכבי ליגה וככה המשחק שווק ולכן באו הרבה אוהדים וגם שם היה הורדת מחירים

למשחק באשדוד באו לדעתי אפילו יותר מ800 אוהדים כי זה היה שבוע אחרי ניצחון הירואי בוסרמיל והייתה באויר תחושה שאפשר לעשות את זה ולהישאר

אני כן מאמין שהורדת מחירים ושיווק מנימלי של משחקים יכול להכפיל את מספר האוהדים ביציע ( וגם זה מעט מאוד )
    ברור שכל מה שהזכרת כגורמים זה משפיע כל מה שקורה סביב הקבוצה משפיע ולכל בנאדם שלא בא יש סיבה טובה למה הוא מתנתק מהקבוצה ( אם זה צפריר, מחפוד או כל דבר שלילי אחר )

בקשר לסעיף ג' - אמור לקום בזמן הקרוב אתר רשמי לקבוצה בו יהיו עדכונים שוטפים ע"י איגוד האוהדים על הנעשה בקבוצה ועל שיווק המשחקים
    כרגע המקסימום שאנחנו יכולים לעשות זה לעדכן דרך הרשתות החברתיות ( פייסבוק, אינסטגרם, פורום וכו' )
    נקווה שכבר החודש האתר יעלה לאויר לרווחת כלל האוהדים.

בקשר לאפי צפריר - אין ספק שהוא תדמיתית האיש הרע ומצטייר כשותף לעבירה ביחד עם תומר סיני ודני לוי
    אבל מעבודה שוטפת איתו כבר שנתיים אני יכול להגיד לך שאפי עושה המון למען הפועל פ"ת
    מי שלא יודע אז אפי היה זה שקישר את ללוז לקבוצה וגרם למכירתה
    אפי עוזר לאיגוד האוהדים והחזית הכחולה בכל בקשה ומסייע בכל דבר שמבקשים
    גם אני בהתחלה חשבתי שאין לו מקום בקבוצה לאחר הפירוק ושהוא צריך לעזוב ביחד עם כל ההנהלה הקודמת אבל גליתי שטעיתי ושהוא לא היה מעורב כלל בנעשה בקבוצה ולא היה מודע למה שעוללו תומר סיני ודני לוי
    חבל אם יש אנשים שבגללו לא באים למשחקים ואני מקווה שהצלחת הקבוצה תחזיר אותם כי הפועל פ"ת גדולה יותר מכל אדם.

קצת על שאר הליגה :
    * היום התקיימה ישיבת חירום של אוהדי הפועל כפר סבא
    להבנתי היו כ70 אוהדי הקבוצה שדנו במהלכים שהם הולכים לנקוט לקראת פירוק ( הבנתי שהם הגיעו להחלטה שהם רוצים פירוק בכל הכוח ומוותרים כרגע על רוכש, אם יש פה אוהדי כפר סבא שהיו ויכולים לשפוך יותר אור אני אשמח )
    * לפי מקומון בפ"ת
    לירן שטראובר חתם בהפועל אשקלון ומי שתשלם את כל השכר שלו לעונה הנוכחית היא מכבי פ"ת בתמורה לביטול התביעה שלו נגדם על הפרת חוזה
    אם אכן זה נכון זה חיזוק טוב לאשקלון שבכלל עושה רושם שקצת מתרוממת ומתייצבת מבחינת סגל ( חבל שזה בא דווקא כשאנחנו באים אליהם במחזור הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )

6. איתי שכן-טוב Member

שתי קבוצות עולות לליגת העל!

7. איתי שכן-טוב Member

בנתיים לא חתם.

8. הפועל_כפר_סבא Member

אם לא יקרה משהו בלתי צפוי אז הפועל כפר סבא תיכנס להליך פירוק במהלך השבוע הקרוב (גג שבועיים - שלושה).
    כמו שקרייזי ציין, אכן נערכה פגישת חירום בין האוהדים שבה נכחו כ-100 ירוקים חרדים למצבה של הקבוצה.
    הרוב המוחלט החליט שהוא בעד פירוק וגם מי שנגד זה רק בגלל שהוא לא באמת יודע מה זה 'פירוק'.
    אני אשמח אם קרייזי יוסיף פרטים אבל כמו שרובכם יודעים - הליך הפירוק נעשה כשהקבוצה מגיעה למצב שאין באפשרותה לשלם חובות כשלמעשה מדובר בניקוי אורוות כללי וכל מי שיש לו שליטה מסוימת על הקבוצה כבר לא קשור אליה יותר.
    ממונה מפרק שייקח זמנית את הניהול על הקבוצה וייצטרך לכסות את החובות של המועדון בתקופה מסווימת כשבסופה הוא ימכור אותה למרבה במחיר.
    הפועל כפר סבא נכון להיום נמצאת בחובות אדירים כשבנוסף יש לה התחייבויות עתידיות בסכום של 2.2 מיליוני שקלים!
    הראל רייכמן עוזב את הקבוצה בסוף החודש ולמעשה מחזיר את זכויות הניהול לבעלים האמיתי שאולי דור.
    שאולי ניסה (ועדיין מנסה) להעביר את זכויות הניהול לאדם אחר אך אף אחד כולל יצחק שום ואייל ברקוביץ לא היה מוכן להמשיך במו"מ כששמע את הסכומים המטורפים.
    שאולי מתנגד בתוקף לפירוק כי הוא יודע שההליך הזה יסלק אותו לכל הרוחות מהמועדון אבל מיום ליום הוא מבין כי אין לו ברירה והוא ייאלץ לפנות את מקומו בקרוב.
    הבעיה האחת והיחידה מבחינתנו בכניסה לפירוק היא הורדת 9 הנקודות ממאזנה של הקבוצה.
    לפי מה שהבנתי זה הולך להיות המקרה הראשון בהסטוריה שבו קבוצה נכנסת לפירוק במהלך העונה, תקנו אותי אם אני טועה.
    אם אכן אנחנו נכנסים לפירוק אז מאזן הנקודות שלנו יהיה מינוס 5 כשהמטרה הגדולה תהיה להישאר בליגה ולדעתי זה יהיה אפשרי בהחלט!
    יש לנו 93 נקודות בקופה ובניגוד להפועל פ"ת לנו יהין סיכויים הרבה יותר גדולים להישאר בליגה עם קבוצות חלשות כל כך, לא שזה יהיה קל כן?
    בכל מקרה, כאמור, אין מנוס מפירוק והוא צפוי להתרחש בקרוב מאוד.

9. איתי שכן-טוב Member

מוחמד דרוויש חתם באשקלון.. אשמח לקצת מידע עליו.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

האמת שזאת סוגיה מאוד מעניינת אם קבוצה יכולה ללכת לפירוק באמצע עונה

קודם כל פירוק זה משהו ששאולי דור יצטרך להוביל ורק הוא יכול לשלוח את הקבוצה לפירוק ככה שלדעתי זה עוד רחוק וייקח זמן עד שהלחץ שלכם ישפיע
    פירוק זה בעצם כמו שאמרת ניקוי אורוות כללי שלמעשה מפטרים את כל בעלי התפקידים בקבוצה + שחקנים ובגלל זה אני לא חושב שזה משהו שיכול להתבצע באמצע עונה כי אתה בעצם מבטל חוזים של שחקנים וכל הערבויות שהקבוצה העמידה הולכים אוטומטית לכיסוי חובות ולא לתשלום משכורות וסביר להניח שהערבויות האלה מיועדות לתשלום משכורות לעונה הנוכחית.
    ברגע שהלכתם לפירוק הקבוצה מגישה לבית המשפט הצהרת פשיטת רגל וכינוס נכסים ובית משפט ממנה מפרק לקבוצה ( לפעמים גם 2 כמו בהפועל פ"ת )
    התפקיד של המפרקים הוא להחזיר חובות לנושים ובדרך להעמיד תקציב מנימום ולתחזק את הקבוצה על מנת שתמשיך לפעול ולשמור אותה עם הראש מעל המים
    למפרקים יש פרק זמן של שנתיים למצוא רוכש לקבוצה ואם תוך שנתיים אין רוכש הם מגישים לבית משפט את הקבוצה ומכריזים על פירוק בפועל והפסקת פעילות
    כמו שאתם אומרים יש לכם רוכשים שמעוניינים בקבוצה ולמעשה לא אמורה להיות בעיה למכור את הקבוצה ברגע שהיא בפירוק כי כמובן שהרוכש שיבוא לא חייב כלום לאף אחד ומקבל את הקבוצה נקייה מחובות

האמת שזה מאוד מעניין מה קורה לקבוצה שבאמצע עונה מכריזה על פשיטת רגל
    ואני ממש לא בטוח שתקבלו את העונש נקודות העונה
    ואני לא בטוח שיהיה לכם כל כך קל לשרוד בליגה כי כמו שאמרתי כל החוזים מבוטלים וסביר להניח שהמפרקים שגם ככה חיים על תקציב מאוד מאוד נמוך בליגה לאומית וצריכים להחזיר חובות יוותרו על שחקנים שהחוזה שלהם שמן ומכביד על הקבוצה ובגלל שזאת אמצע עונה לא תוכלו לחזק את הסגל עד ינואר וזאת יכולה להיות בעיה רצינית
    ברור שהבקרה תבוא לקראתכם במקרה כזה ותתן לכם להעביר את החוזים של השחקנים הקיימים מחדש בבקרה אבל השאלה כמה מהשחקנים יישארו

אבל... קודם כל בואו תגיעו לפירוק ואז נבנה תאוריות ותרחישים למה שיקרה
    שיהיה בהצלחה.

11. חורחה סמבל Member

ברור שניתן ללכת לפירוק גם באמצע העונה ואז ממאזנה של הקבוצה יופחתו תשע נק?.
    במידה וצו הפירוק ניתן כאשר נותרו לסיום העונה עד עשרה מחזורים, הפחתת הנק? תתבצע בעונה שלאחר מכן.

12. חורחה סמבל Member

אם זה היה תלוי בשאולי, הקבוצה לעולם לא היתה הולכת לפירוק.
    העניין הוא שאין לו כסף להחזיק בקבוצה ולשם כך הוא צריך לגייס אנשים שלפחות ישימו כסף בבקרה. כרגע אף אחד לא מוכן לעשות את זה, בגלל החובות וההתחייבויות.
    ברגע שהכסף בבקרה ייגמר (מהר מאוד), לא תהיה ברירה אלא להכריז על חדלות פרעון, בעקבות תביעות של נושים שהקבוצה חייבת להם כספים. משם ועד למינוי מפרק, הדרך קצרה וזה ממש לא בידיים של שאולי.

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

במשחקי היום :

הפועל כפר סבא הפסידה בבית 2-1 להכח רמת גן
    מכבי יבנה ניצחה 2-0 את האחרונה אשקלון
    הפועל ירושלים ואחי נצרת נפרדו ב0-0

בנושא אחר : אזגי הורחק לחודשיים
    אחרי הערעור של ההתאחדות על העונש או יותר נכון האי עונש שקיבל אזגי מבית הדין הוא הורחק לחודשיים מכל פעילות

וואלה שווה להתנהג ככה ולחטוף רק חודשיים.

14. הפועל_כפר_סבא Member

נכון להיום הפועל כפר סבא נמצאת במצב הרע בתולדותיה.
    לכולם ברור שאין מנוס מפירוק וזה יקרה במוקדם או במאוחר.
    אבל אם עד הערב עוד האמנתי שאפשר יהיה לשרוד בליגה גם עם מינוס 9 נקודות אז עכשיו זה נראה לא כל כך ריאלי...
    כמה מכות עוד תחטוף האימפריה הזאת?!?! רק אלוהים יודע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

15. איתי שכן-טוב Member

ארמון בן-נעים חתם בנס-ציונה.