ליגה לאומית 12/13: מכבי פ"ת והפועל רעננה מעפילות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏22/5/12.

1. ראיין אדלי Member

ככה פותחים שבת! נצחון של הפועל, הפסד ללוזונים. תענוג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    מחצית ראשונה נהדרת להפועל, מחצית שניה די בינונית. שמח לראות שהקבוצה במגמת שיפור.

2. הרצליה Member

0-0 רביעי בשבעה משחקים, אין קבוצה בעולם שסיימה כל כך הרבה משחקים בתיקו 0-0 לאורך השנים כמו מכבי הרצליה.

תיקו 0-0 נגד קבוצה שלמאמן הכושר שלה יש כרס, יופי של תוצאה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/12
  3. אבי סנדור Member

רעננה במשחק חלש מאוד מצליחה לנצח.
    דווקא בלי אלון זיו בפעם הראשונה העונה שמרנו על רשת נקייה.
    חוץ מזה אין יותר מידי מה להרחיב על המשחק, חוץ מכמה מציבים בודדים לשתי הקבוצות ומשחק הגנה טוב לשתי הקבוצות לא היה כלום.

ולנושא אחר מישהו יודע למה שבוע הבא יש פגרה?

4. הרצליה Member

יום השנה לרצח רבין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

5. צהוב Member

סנדור, אומנם הכתובת הייתה על הקיר אבל בכל זאת, נראה שאתם בדרך הנכונה לא? התוצאות עד עכשיו לא רעות בכלל

6. אבי סנדור Member

בהחלט אפשר לומר שאנחנו בדרך הנכונה והתוצאות מדברות בעד עצמן.
    בקשר ליכולת יש הרבה מקום לשיפור ובעונה הזאת הכל מונח על הכתפיים של קשטן כי יש לו סגל טוב מאוד ודי עמוק, השאלה אם הוא יצליח להוציא את המקסימום.

7. aleminio Member

בנוגע להפועל פ"ת.
    מחפוד כרגיל משנה הרכבים מדי משחק כאילו מדובר במשחק "מנג'ר" ומה שיהיה יהיה.
    ולא שמדובר כאן בשיקולים טקטיים והתאמת המערך לקבוצה היריבה, אלא פשוט כי אין לו מושג.
    אז גם כשבמקרה הולך לו ומציגים יכולת טובה, הוא חייב להרוס עם חילופים
    שאחריהם לא היינו רחוקים מלחטוף את השוויון.

תזכרו, הפועל פ"ת לא תעלה ליגה.
    הליגה חלשה ויש לנו סגל מעולה לכן בכל זאת אני כן מאמין שנהיה במרחק נגיעה מהצמרת במהלך כל העונה וגם אחרי תקופות פחות טובות יבוא איזה ניצחון פה ושם שימנע את הפיטורים של המאמן, אבל אין לו מושג, לבעלים אין כסף להביא מישהו איכותי יותר, וזה לא מספיק בשביל לעלות.

8. הקופ בישראל Member

לגבי ההפסד שלנו בראש הזהב.

קבוצה שנואשת לשער שיוויון, לא יכולה להוציא 8 דקות לסיום את השחקן הכי אנרגטי ופעיל בחלק ההתקפי, ובמקומו לשחק עם התקפה איטית (רז כהן), חסרת ניסיון (חלוץ זר מהנוער) וללא אויר (מאור עשור). לחמן עם החילוף של אסולין וויתר על המשחק.
    מרכז המגרש היה חלש, הופקר והיה חדיר (בטח גם לאחר ההצאה של אלקסלסי).
    זועבי שתמיד מוסיף מימד התקפי וסיימון-שקד(צמקד הקישור האולטמטיבי) לא רואים מגרש, במשחק שהם הכי קריטים עבורו.

הפסד מתסכל.

9. *הפועל-רעננה* Member

אני מבין דרך האתר של ההתאחדות שיש רק עולה אחת השנה ולפי דעתי רעננה, ראשל"צ, מכבי פ"ת והפועל פ"ת במאבק עד הסוף.

היום היה משחק חלש מאוד, כמו בשבוע שעבר נגד הפועל פ"ת. תיקו היה משקף יותר, אבל יש גם משחקים כאלה...

אני ממשיך להיות מבסוט מאוד משני המגינים (שעבאן ונימני).
    אני גם מופתע לטובה מבן מלכה, הוא לוקח על עצמו את ניהול המשחק מהקישור האחורי, והוא עושה את זה לא רע בכלל... קראתי עליו הרבה ביקורות לא חיוביות ואני לא מבין מאיפה זה בא, כנראה שקשטן נותן לו המון ביטחון.

נגד הפועל פ"ת הוכחנו שאנחנו יותר טובים, אני מחכה לראות מה יהיה נגד ראשל"צ ומכבי פ"ת...

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אם תחליט שאתם יותר טובים לפי משחק בגביע הטוטו אז אתה תטעה

בקשר למשחק היום, מחצית ראשונה מצויינת
    ככה נראה קבוצה שרוצה לעלות ליגה
    מחצית שנייה חלשה מאוד.

יש הרבה סימנים חיובים בקבוצה
    ההגנה סוף סוף מתייצבת עם ליאור זאן ובשבוע הבא עם לורן בן ארי
    שקלים המגן השמאלי הכי טוב בליגה הזו בהפרש ניכר מהאחרים
    שחר בלילטי עם מחצית ראשונה טובה עזר ליניב לוזון באמצע וגרם אפילו לג'ינגי החלש להיראות טיפה טוב

וואסי וזכרי פשוט חושך מאז המחזור השני
    ברגע שהם יתאפסו על עצמם הפועל פ"ת תרוץ כי הם חלוצים מצויינים ששווים הרבה גולים
    בסך הכל זה לקח קצת זמן אבל הקבוצה מתחילה להתחבר ולמרות מחפוד מצליחה לשחק קצת כדורגל
    אבי ללוז החליט שהוא הולך עם מחפוד בכל מצב וזה מה יש
    אם נשחק כמו היום אז ננצח בהרבה משחקים

מחזור הבא משחק מוקש נגד אשקלון.

11. aleminio Member

מתחילה סוף סוף להתחבר? שבוע שעבר הזדמנות אחת לא היתה לנו, אז תוך
    שבוע אתה באמת חושב שהקבוצה פתאום פלא פלא התחברה?
    תוך שבוע אתה לא לומד לשחק כדורגל.
    היה לנו מזל שראשון היו חלשים מאוד, גם מול הרצליה היתה לנו הברקה ונראנו טוב, משחק אחד לא קובע שום דבר.
    ככה זה יהיה עם מחפוד עד סוף העונה, נצחונות בגלל יכולת אישית של שחקנים והפסדים
    בגלל שלמאמן שלך אין מושג.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שבוע שעבר היה גביע הטוטו ואני לא מייחס למפעל הזה בכלל חשיבות
    השבוע האימונים התנהלו בהילוך הרבה יותר גבוה והפועל איבדה קצת מהשחצנות שאייפנה אותה מתחילת העונה
    ראיתי שחקנים שמבינים שהם אשמים במצב של הקבוצה ולקחו את עצמם בידיים

שניר דורי שהיה מזעזע מתחילת העונה כבר שבועיים מציג יכולת טובה
    ההגנה בראשות ליאור גאן נראת הרבה יותר מאורגנת ובטוחה
    שקלים מרגיש יותר בטוח לעלות להתקפה ומשחק בהרבה דקות כמו קשר לכל דבר
    אסוס התעורר והתחיל להבין שאף אחד לא זוכר את העונה המצויינת שלו בעונה שעברה
    הכניסה של בלילטי להרכב היום ייצבה את הקישור ועזרה בעיקר ללוזון שהיה איתו עוד שחקן לחלק איתו את העומס בניהול המשחק

אין ספק שמחפוד לא מבין כדורגל בכלל והוא לא מאמן
    וברור שרוב הניצחונות יהיו מהברקות של שחקנים ולא מכדורגל גדול
    אבל המחצית הראושנה היום הייתה הכי טובה של הפועל מתחילת העונה והיא פעם ראשונה עמדה נכון על המגרש נלחמה וגם נתנה כמה התקפות מסודרות וטובות

מהאימונים האחרונים זה נראה שהשחקנים מתחילים להבין אחד את השני ולהפוך לקבוצת כדורגל אחרי שכבר חודשיים הם נראים כמו אוסף של כלום

13. aleminio Member

אתה קצת יותר מעורב, יש לך משוג למה לעזאזל אדלשטיין לא עולה בהרכב?
    השחקן הזה זה משהו לא יאמן, כמעט כל התקפה שעוברת דרכו נגמרת בהזדמנות כיבוש.
    ולא רק במשחק הזה, אלא בכל המשחקים בהם הוא שיחק.
    הוא קיבל היום את הכדור בחמש התקפות שאני יכול לזכור, מהן 4 נגמרו בהזדמנות קורצת לגול.

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

להגיד לך שאני יודע בדיוק מה הולך שם אני לא יכול

אני נמצא בקשר יום יומי עם אוהד ואני יכול להגיד לך שהוא פשוט מרגיש שמחפוד מתעלל בו
    אני נמצא כמעט בכל אימון ותמיד אבל תמיד מחפוד נוזף בו הרבה פעמים ללא סיבה וגם אז זה על טעויות קטנות ששחקנים אחרים מקבלים הערה בונה ולא נזיפה
    אוהד טוען שמחפוד לא מתייחס אליו כמעט בכלל ושהוא מרגיש שיש עדיפות לשחקנים שמחפוד "טיפח" כמו פישביין ובלילטי שאותם מחפוד אימן בתור ילדים כשהוא ניהל מקצועית את מחלקת הנוער והוא היה גם זה שהעלה אותם לבוגרים ב2008 והוא מרגיש שהוא זה שבעצם גילה אותם

עכשיו למה שאני כן יודע,
    אןהד נקנה לפני מספר שנים ע"י דורון ליבנה שהיה הבעלים של מחלקת הנוער וסומן ככישרון גדול
    הוא נתן עונות טובות במחלקה ושותף בעונה הקודמת במחזורים הסיום עם הבוגרים
    מחפוד מונה בקיץ והגיש רשימת שחקנים לאבי ללוז אוהד לא נכלל בה
    למעשה אוהד היה שחקן חופשי שכל קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם רק דמי השבחה להפועל
    הפועל כפר סבא הגישה לו הצעה ואוהד סירב לחתום שם ונשאר באויר
    באותו זמן הקבוצה יצאה למחנה אימונים אוהד כמובן לא נסע עם הקבוצה כי מבחינת כולם הוא כבר לא היה חלק הקבוצה
    לאחר חזרת הקבוצה בפגישה בין ללוז לאוהדים נעשה לחץ עליו והובהר לו שזה שחקן לעתיד ואסור לוותר עליו
    ללוז ששמע את הדעה הזאת מעוד גורמים מסביב החליט שהוא לא מוותר והחתים את אוהד ל3 שנים ובעצם בניגוד לדעתו של מחפוד השאיר את אוהד בקבוצה
    אני לא אתפלא אם זאת הסיבה שאוהד מקבל יחס של שחקן שלא רצוי במועדון למרות היכולת הטובה שהוא מגלה

אני יכול להגיד לך שאבי ללוז מאוד לא אהב את ההתנהלות של מחפוד ששם את פישביין בהרכב לא מסיבות מקצועיות ( שיחק 90 דקות נגד לוד ונס ציונה ותרם כלום ונכנס מחליף בדרבי )
    בעוד שאוהד נגד לוד לא היה בסגל, נגד נס ציונה נכנס מחליף והיה הכי טוב על המגרש כמעט השווה פעמיים ולמרות זאת בשבוע אחרי בדרבי ישב 90 דקות על הספסל שפישביין נכנס בתור מחליף

ולדעתי זאת גם הסיבה שהיום אוהד נכנס בדקה מאוד מוקדמת ( מתי ראית את מחפוד עושה 3 חילופים מהירים? )
    הוא ניסה לרצות את הקהל היום ב3 חילופים בעלי אופי התקפי וזה כמעט עלה לו במשחק
    אוהד היה מצויין היום וכל נגיעה שלו בכדור זה מצב לגול

אני מת שהכדור ייכנס לו כבר והוא יקנה את המקום שלו בהרכב בכוח כי הוא הרבה יותר טוב מפישביין וכולם רואים את זה וכשזכרי וואסי חלשים אין ספק שיש לאוהד מקום בהרכב ( למרות שלדעתי הוא קלף מנצח מהספסל כשהוא נכנס עם אנרגיה שההגנות עייפות )

15. aleminio Member

עד כמה שזה עצוב, הניצחון היום הזיק לנו יותר משתרם.
    עוד משחק-שניים ללא ניצחון ואני מאמין שמחפוד כבר היה מוצא את עצמו מחוץ לקבוצה.
    עכשיו על פני השטח פתאום נראה שהכל בסדר, ואנחנו נמשיך לראות את הכדורגל
    המזוויע והקהל ימשיך לא להגיע...