אני לא חושב שזה משנה להפועל רעננה מי תשחק במשחק עלייה נגד לוד לא מאמין שהייתה שם מכירה קבוצה לא תילחם 85 דקות על הכבוד ואז תמכור
שני מחזורים לפניי המשחק מול ר"ג היינו מול לוד כשהשופט שרק לסיום השחקנים לחצו ידיים למעט אלון זיו וניל אברבנל שירדו לחדריי ההלבשה בסערה. בריאדה על חמיסה באותו שבוע רז זהבי אמר שאנשיי לוד אמרו לו שניל אברבנל אמר להם "אני אדאג שאתם לא תעלו ליגה" ואז הגיעו הדקות האחרונות בר"ג איציק עובדיה בחילוף מוזר מכניס את אבי צבאג לעמדת הבלם (שיחק אולי משחק אחד בכל העונה הזאת) ובדקות האלו ר"ג מבקיע שני שערים אם סיום הליגה ניל אברבנל מקבל הודעת שחרור ואיציק עובדיה למרות עונה טובה עוזב מהר מהצפוי... לי זה נראה כאילו הייתה פה מעורבות של ההנהלה ומיד בתום העונה היא החליטה להיפטר כמה שיותר מהר מהר מכל מי שהיה מעורב באירוע.... רעננה ידוע כמועדון הספורטיבי בארץ אחריי שהרס עלייה לקריית שמונה וירושלים, שני המשחקים הללו היו כשהיו"ר היה שלמה שטרן לאחר מכן הגיע אשר אלון וכבר אחריי שנה רעננה הואשמה בפעם הראשונה בהיסטוריה בנתינת חוזה כפול לסטיבן כהן..אז נכון שאחריי זה הגיע המשחק מול כפר סבא שהגנו על התואר הספורטיבי אבל מה שקרה בר"ג נראה לי מוזר וכשאשר אלון מנהל את העסק אז יש מקום לספק
אני זוכר די במעורפל את הגולים אבל לא נראה לי שהיתה שם טעות שוער לא ככה? ועוד שני דברים מוזרים: 1. למה לחכות לדקה ה-90? הרי גם אם ניל אברבנל היה מחליט שהוא נותן את המשחק מי אמר שהכדור בכלל יספיק להגיע אליו בזמן שנשאר? 2. כמו שאמרו פה, רעננה לא דפקו את לוד אלא את הרצליה. באותו זמן דווקא היה נראה שהרצליה בכושר יותר טוב מר"ג ככה שגם אם החליטו לדפוק את לוד היה נראה יותר הגיוני שישאירו אותם להילחם מול הרצליה שנתנו להם 5 רק שבועיים קודם.
שווה לתחת... הוא מעולם לא היה שחקן לליגות הגבוהות. שחקן סביר מינוס לליגה א?. בכפ?ס הוא אמור היה להחזיק את הקישור האחורי, אבל אפילו משה דץ פיזי ממנו - סוג של כוסית מרגרינה. הוא עבר פציעה קשה לפני כשנתיים ואין לי מושג מה קורה איתו מאז. אם אתם בונים עליו כשחקן שיעשה את ההבדל - תשכח מזה!
יכול להיות שהוא חיכה לדקה ה90 כדי שזה יהיה אמין או אולי חיכו לתוצאות במגרשים אחרים, במיוחד כשהמשחק היה משודר בטלויזיה... בקשר לדבר השני תקנו אותי אם אני טועה אבל נראה לי שתיקו של ר"ג היה מעלה את לוד אוטומטי לא? בכל מקרה כנראה שלעולם לא נדע, הייתי ממש רוצה להאמין שזה לא נכון אבל יש כמה נתונים שמדליקים אצלי נורה.
לא, לוד הייתה משחקת מול הרצליה. אם הוא ניסה לדפוק את לוד עם הגולים האלה שהוא ידע לפחות במחצית שהם ביתרון 4-0 הוא אידיוט.
אולי חוץ מבן רהב, אסי וסיהון הוא שחקן הנשמה הכי גדול שיצא לי לראות ב-12 שנותיי כאוהד הפועל כפר סבא. כמובן שחורחה מגזים כמו תמיד, בשביל ליגה כזאת צריך בעיקר לחימה ונשמה, לאסי וסיהון היה בתקופה אצלנו את 2 הדברים הללו בשפע. הוא חטף פציעה נוראית במחזור ה-25 בעונת גניבת העלייה של ראשל?צ ומאז נעלמו עקבותיו, מאחל לו הצלחה בכל מקום שיהיה בו!
וסיהון זה השחקן הזה שפעם היה משחק בנתניה או שאני מתבלבל לגמרי? אני מכיר אותו בעיקר מהמנג'ר של לפני כמה שנים.
ראיתי בריאדה אל חאמיסה את התקציר של אום אל פאחם נגד רעננה - ולא הייתה עבירה של אוהד כהן בפנדל הזה, ולהפך הוא נתן שם עצירה יפה לפני כן. אפילו רז זהבי אמר את זה בפאנל...
אני לא זוכר את וסיהו כאחד שהיה משמעותי בקבוצות בהן שיחק.. אבל אני מקווה שאצלנו (אם יוחתם) הוא יצליח לשפר מעט. הפועל אשקלון הפסידה היום 3:2 במשחק אימון להפועל ב"ש מליגת העל. עד הדקה ה-35 התוצאה כבר הייתה 3:0. במחצית השנייה, דווקא עם ההרכב הפחות חזק, התוצאה צומקה מצמד של מאור גוזלן (שחוץ ממשחקי גביע הטוטו הוא יושב ביציע בכל שבוע.. ממש לא מובן לי!). הקבוצה הנחיתה השבוע סוללה של נבחנים.. מסאי דגו, רן קוז'וק, רפי עמוס, בלם זר ששכחתי את שמו וכמובן אסי וסיהון. יש עוד כמה שלא הצלחתי לזהות.. אבל אני מקווה שהחמישה שהזכרתי יוכלו לשפר אותנו משמעותית!