יקותיאל ורייכמן חברים ותיקים מהוד השרון... האמת שהפתעת אותי מאוד, יקותיאל מצטייר בעיני אוהדי הפועל כפר סבא כנוכל שהרס לכם את מחלקת הנוער ויבוא לעשות אותו דבר גם אצלנו. אבל בכל זאת יש עניין בעייתי איתו, בזמנו הוא טען שהוא אוהד שרוף של הפועל פ"ת ואילו בראיון שהוא נתן למקומון בסוף השבוע האחרון הוא אמר שהפועל כפר סבא היא קבוצתו האהובה. מה אתה יכול להגיד על זה?
יקותיאל אוהד ותיק של הפועל פ"ת והיה מגיע בעבר קבוע למשחקים כמראה זה נאמר כדי לצנן את האוירה ולמצוא חן בעייני הקהל ויכול להיות שיש לו באמת סימפטיה לכפר סבא
עד מתי אוהד כהן? הבנאדם פשוט מפסיד במו ידיו נקודות לרעננה. אתמול היה משחק טיפוסי לליגה הלאומית כששתי קבוצות ממעיטות להגיע לשער והכתובת על הקיר אומרת 0-0 מובהק. ובכל זאת רעננה מצליחה לגנוב גול בדקות הראשונות למשחק (שאפילו לא ראיתי כי איחרתי קצת) וכל מה שנשאר לה לעשות זה לשמור על רשת נקייה פעם ראשונה העונה. ואז בזמן הרמת קרן שוער נבחרת ישראל לשעבר מחליט לדחוף שחקן שמפריע לו בדרך (מחוץ ל-5) באמת בלי שום סיבה מוצדקת וזה פנדל וצהוב בלי הפנדל הזה היינו מנצחים, אומנם ההתקפה הייתה חושך מוחלט כשחסן נראה עייף ממאדו לא עושה חצי דבר בן מלכה הורס התקפות ודווקא אסייג הפעיל מוחלף, אבל ההגנה הייתה מצוינת ופאחם לא הגיעה ליותר מידי מצבים. אומרים ששוער זה חצי קבוצה, אם מישהו לא יתעורר ברעננה אנחנו נמשיך לשחק רק עם חצי קבוצה.
ככה הוא גם היה בבאר שבע, עד עכשיו אין לי מושג איך הוא בכלל הצליח להיות שוער טוב בעבר, או שעם הגיל הוא מדרדר ביכולת...?
יש לי איזה תאוריית קונספירציה לגביי זה אבל זאת רק תאוריה אז אני לא אשתף מה שבטוח שעל שוער כזה לא מוותרים סתם ככה.. ולא הוא לא היה מושאל...
אז רגע, אבו סובחי צדק כשאמר שעשו לו כיפה אדומה כדי שהוא לא יבטיח עלייה (בכל זאת, הוא ערבי וידוע לכולם שכל אנשי הכדורגל בארץ שונאים ערבים ולא רוצים לראות אותם בליגת העל), רעננה באמת פתחה רגליים בדקות הסיום לר"ג?