ליגה לאומית 12/13: מכבי פ"ת והפועל רעננה מעפילות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏22/5/12.

1. aleminio Member

לא יודע מאיפה או ממי אתה מפליץ כל פעם את הנתונים האלו, אבל צריך להיות ממש הזוי בשביל להאמין שהבאנו 2200 אוהדים.
    לא צריך את המשטרה וגם לא צריך להיות גאון כדי להסתכל על היציעים ולנתח את הכמות.
    בצד המערבי כל יציע מכיל בממוצע כ530 מושבים, מכבי מילאו 2 יציעים וחצי, אם לוקחים בחשבון
    שיש בכל שורה תמיד כמה כסאות ריקים, ואצלהם כשכל הקהל יושב, אין באמת דבר כזה אוהדים שנדחסים על המדרגות\מעברים\על אותו כיסא,
    אז היו בערך 1200 אוהדים שלהם.

בצד המזרחי כל יציע מכיל טיפה מעל 600 אוהדים, אנחנו ישבנו בעיקר ב2 שהיו בהם המון קרחות וכיסאות ריקים,
    והיו עוד כמה מאות ביציע ליד, סך הכל גם כן כמות של 1200 בערך, איך לעזאזל אפשר להנפיץ מעל 2200, זה כבר אתה תסביר לי.

בנוגע לכמות שמכבי הביאה, זה נראה מפתיע מכיוון שאנחנו משווים לדרבים הקודמים באצטדיון החדש.
    אבל שוכחים את העובדה שאת כל הדרבים עד כה אנחנו אירחנו. זה הדרבי הראשון באצטדיון החדש שהם מארחים.
    בימי האורווה, הם ישבו בשערים 1-2 שביחד הכילו 1500 מקומות ישיבה ובדרבים שהם אירחו הם תמיד
    הביאו כמות דומה למה שהיה היום.
    הם מכריחים את כל מחלקת הנוער להגיע, מחלקים אלפי כרטיסים בחינם, ובמשחק
    הספציפי הזה גם היו עשרות ואולי אף יותר אוהדי הפועל שישבו במערבי בגלל השמש\הלחץ בקופות, כך
    שאין כאן הפתעה באמת מבחינת הכמות, זו רק אשליה.
    דרבי הבא שהפועל תארח שוב תראו לא יותר מ500 אוהדים של מכבי.

מה שכן, לראות כמות כזו של אוהדי הפועל בדרבי, זה שפל שלא חשבתי שאי פעם נגיע אליו.
    אפשר לתרץ את זה בגלל השמש, השעה, היום, היכולת, המיקום ועוד הרבה, אבל זה לא יותר מתירוצים.
    אוהד אמיתי יגיע לדרבי בכל מצב כך שאני באמת מופתע מרמת היאוש של האוהדים מהקבוצה אם זו הכמות שאנו רואים.
    הפעם היחידה שהבאנו כל כך מעט אוהדים לדרבי היתה בעונת הירידה הקודמת לאחר שכבר ירדנו ליגה סופית.

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

תראה מה כתבתי
    בתוך היציע הייתי בטוח שיש פחות
    אבל המשטרה אומרת 2200

3. aleminio Member

הייתי סרקסטי כי זה מספר כל כך מונפץ שגם אם מקור מהמשטרה
    אמר אותו, זה לא יותר מהנפצה.

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מבין לגמרי את מי שלא בא
    פראייר מי שמשלם 60 שקל על משחק בליגה לאומית ויושב מול השמש ועד דקה 65פשוט סובל
    יום שישי ב3 בצהריים זאת שעה נוראית לכדורגל ולא פלא שככה נראים המשחקים בליגה הזו
    אי אפשר לשחק כדורגל בחום כזה
    בעלי משפחות שצריכים לעזוב את המשפחה בשישי בצהריים לכמה שעות זה לא דבר הכי הגיוני בעולם ואני מבין כאלה שמעדיפים לראות בבית

אם המשחק היה בשבת בערב היו מגיעים הרבה יותר אוהדי הפועל ( גם לא הכמות שאנחנו רגילים להביא כי זה עדיין ליגה לאומית ועדיין אנחנו קבוצה בלי מאמן ובלי דרך ואנשים לא עיוורים )

5. איתי שכן-טוב Member

זה שהוקמה קבוצה חדשה באשקלון זה הכל טוב ויפה.. אבל אני לא מבין איך "אוהדים" פתאום יכולים לעזוב קבוצה אחת ופתאום להיות אוהד של קבוצה אחרת. במקרה הייתי במשחק הזה שאכן הסתיים ב-6:0.. ואני יכול לומר שגם אם הייתי מרכיב קבוצה בשכונה היינו מנצחים. 500 איש ממש לא היו.. יותר בכיוון של 250. זו סתם הגזמה כדי להתחיל במלחמה מול אזגי והפועל אשקלון.

בנתיים אצלנו המצב ממשיך להיות קטסטרופה.. נקודה מ-18, שער אחד ב-6 משחקים ויכולת זוועתית..
    היו קצת שינויים נכונים בהרכב, הייתה אווירה של שינוי בפתיחת המשחק, אפילו הגענו למצב שקשה להחמיץ ממנו.. אבל אז איציק כהן ניפץ לי את כל הפנטזיות! לא רואה אותנו משיגים נקודות גם במחזורים הקרובים..

הקבוצה במו"מ עם רן קוז'וק.

6. איתי שכן-טוב Member

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת.. לא מבין את התופעה הזו של להיות אוהד של קבוצה אחרת! לעזוב את ההיסטוריה של הפועל, כל ההצלחות, העליות, גביע המדינה ואפילו האכזבות.. ופתאום לנדוד למ.ס אשקלון? אז נכון שיש את התופעה שנקראת אזגי.. ומאוד קשה לי איתה! מאוד! אבל אני לא יכול לראות את עצמי אוהד קבוצה אחרת.. גם אם היא מקומית! בשורה התחתונה אלו שתי קבוצות שונות לחלוטין! בדיוק כמו הפועל ירושלים והפועל קטמון!

7. Ice Cream חסה

אני מבין שזה קשה, אבל א' - איזו היסטוריה ומסורת יש להפועל אשקלון שאי אפשר להעביר לקבוצה אחרת? גמר גביע אחד? ב' - אוהדי הפועל תל אביב בכדורסל נטשו את הקבוצה שלהם, שנסגרה, והם יהפכו באופן רשמי להפועל אשקלון. אם כל האוהדים באופן גורף, העירייה, הורים של ילד מחלקת הנוער וגם שחקנים יתעלמו ויחרימו את אזגי - אז יש מצב שהוא יעלם מהכדורגל הישראלי.

בתור אחד אובייקטיבי שלא מכיר את העיר והקבוצה לעומק, כרגע כל מה שקורה באשקלון נראה כמו הבלגאן של פרוספר אזגי שהכתים את הקבוצה הזו לגמרי. אפשר לנסות לחטא את כל הכתמים האלה חרף זה שאזגי פשוט לא ירפה), ואפשר לתת לפרוספר ומגיה להירקב בזבל שהם יצרו, להקריב את הקבוצה הנוכחית ולהצעיד חדשה.

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כל השאווה בין הפועל אוסישקין ( ת"א ) לקבוצת אוהדים בכדורגל היא לא במקום

בכדורסל הרבה יותר קל להחזיק קבוצת אוהדים ולהצליח איתה
    התקציב שאתה צריך בליגת העל בכדורסל לא יספיק לקבוצת ליגה א' בכדורגל שרוצה לעלות ליגה.

קבוצת אוהדים צריכה קהל ובלי קהל היא לא יכולה להצליח בלי
    ועם כל הכבוד ל500 אוהדים שהיו או לא היו במשחק הראשון של הקבוצה אין להם כוח לשנות ולהזיז כלום
    קבוצת אוהדים צריכה מאחוריה כמה אלפים טובים + ספונסרים שייתנו הרבה כסף
    לא סתם קטמון ויפו תקועות עדיין בליגה שלישית, קשה להחזיק קבוצת כדורגל אם אין לך אמצעים
    ולאשקלון עם כל הכבוד אין ( למרות שבמשחק עלייה מילאו את היציעים זה לא אוהדים שייתנו כסף כל חודש וכל שנה )

9. Ice Cream חסה

מ.ס. אשקלון היא לא קבוצת אוהדים, אלא קבוצה שהקים ראש העיר בתמיכת ההתאחדות ואגודת מכבי.
    הנה זו: http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDet...px?TEAM_ID=6566

אני חושב שעד הליגה הלאומית עם התמדה של האוהדים של הפועל אשקלון ועם תמיכה של ראש העיר תגיע די מהר.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אוקיי
    חשבתי שהיא קבוצת אוהדים
    אם יש לה תמיכה של עירייה והכל אז בהחלט אין סיבה שהיא לא תתקדם במעלה הליגות

ועדיין אי אפשר להחליף קבוצה
    הפועל בחיים לא יכול להיות מ.ס
    אוהדי הפועל ירושלים עברו להיות הפועל קטמון אבל נשארו עם הפטיש והמגל בסמל

כמו שאתה ( סביר להניח ) לא תעבור לאהוד קבוצת אוהדים שתיקרא מ.ס ירושלים כי זה לא בית"ר

11. Ice Cream חסה

עד כמה זה קריטי לאוהדי הפועל אשקלון להיות שייכים למרכז (המושחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx) של הפועל?

וגם מ.ס. אשקלון תוכל לרשת את השם הפועל ברגע שהקבוצה תיובש ותתפרק.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מי אמר שהיא תפורק? הפועל אשקלון יכולה לחיות עוד המון שנים בליגות נמוכות מה גם שאתה אולי שוכח אבל לפני 10 שנים היא הייתה קבוצת ליגה שלישית במצב יותר גרוע מהיום ועברה פירוק ושרדה אז למה שהפעם היא תתפרק לחלוטין? מה גם שפירוק זה לא אומר בהכרח הפסקת פעילות

הפועל ת"א בכדורסל הייתה כבר חצי מתה שאוסשקין קמה
    שאול אייזנברג החזיק בקבוצה אבל לא באמת התעניין בה והיא קיבלה תבוסות בליגה שלישית בכדורסל והיה ברור שאין לה יותר עתיד
    ורק שהקבוצה הפסיקה את הפעילות לחלוטין אוסשיקין הפכה להיות ת"א

הפועל אשקלון עוד חיה ומוקדם מאוד להספיד אותה

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/12
  13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כמות הקהל של מכבי פ"ת בדרבי מתגלה אט אט

כל עובדי עיריית פ"ת ובני משפחותיהם קיבלו כרטיסים לדרבי וקיבלו מסרים שכדאי להם לבוא
    חולקו 1000 כרטיסים ברחבי העיר + הועמד אדם שנתן כרטיסים מחוץ לאיצטדיון ( אחד מהם לי )

אחת מעובדות העירייה שפגשתי היום במקרה ודיברתי איתה סיפרה לי שבחיים היא לא הייתה בכדורגל ואתמול באה רק כי לא הייתה לה ברירה והיא בכיף הייתה מוותרת על ה"תענוג"

בחזרה לקבוצה הבכירה של העיר : אלי מחפוד קרוב לסיום דרכו בקבוצה
    עוד הפסד או 2 והוא יהיה לשעבר
    יובל נעים וניסן יחזקאל בהיכון

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/12
  14. הפועל_כפר_סבא Member

0:0 סולידי בעילוט. זה עדיין לא זה אבל ניצני שיפור מתחילים להתגלות בקבוצה.
    השמועות טוענות שאסי דומב מבוקש בהפועל ת"א כעוזר לאבוקסיס ואני אומר: הלוואי!
    אסי נכון להיום לא מספיק טוב בשביל לאמן קבוצה בליגה לאומית (אפילו לא בליגה א'), זה בכלל בושה שמינו אותו למאמן שלנו כשכל הניסיון שלו כמאמן מסתכם בחצי שנה מסכנה בקבוצת הנוער של המועדון, נקווה שאכן הפועל ת"א ייקחו אותו ועל הדרך עוד יפצו אותנו כספית.

מלבד זאת, אני לא יודע אם יצא לכם לשמוע אבל קרו לא מעט אירועים בגזרה הניהולית של הפועל כפר סבא בחודש האחרון.
    אני אסביר את כל הסיפור כי אף אחד בתקשורת ולמעשה כל אדם שהוא אינו אוהד של הקבוצה לא באמת יודע מה קורה אצלנו וזה קצת מסובך מה שקורה אצלנו בשנים האחרונות:
    אז ככה, בקיץ 2009 אלי טביב מסר את בעלות הקבוצה חזרה לאגודת הפועל כפר סבא לאחר 14 שנות שלטון חשוך וארור, יו"ר האגודה היה (ונותר) שאולי דור והוא החליט לפתוח חברה שנקראת "החברה להנהלת הפועל כפר סבא בע"מ" כשהוא הבעלים שלה ולמעשה שולט במועדון ב-100 אחוז.
    אבל מה? שאולי לא מסוגל לנהל כספית את המועדון אז הוא החליט להוציא למכירה את זכויות הניהול של הקבוצה ובעונת 09/10 הראל רייכמן מהוד השרון רכש את הזכויות למשך 5 שנים.
    בשנים הללו הקבוצה אמנם הייתה מאוד קרובה לחזור לקדמת הבמה אבל מתחת לפני השטח כל צורת הניהול של רייכמן ואנשיו היה חובבני למדי ובשל כך הקבוצה נמצאת כיום בחובות גדולים מאוד, כמה מיליונים טובים.
    כמובן שהקהל לא מטומטם והניהול החובבני נמאס עליו ובשל כך החלו פעולות מחאה והפגנות כנגד הראל רייכמן בשנה האחרונה.
    נראה שכל המחאה, הכישלון המקצועי והחובות העצומים ייאשו את רייכמן והוא החליט שאין ברצונו להמשיך במועדון.
    אבל כאמור יש חובות עצומים והוא לא יכול להחזיר את המפתחות במצב הזה לשאולי נכון? בעיה!
    כבר כמה שבועות ששאולי, עיריית כפר סבא והרוכש הפוטנציאלי יצחק שום מנסים לפתור את הבעיה במטרה להעביר את זכויות הניהול לאחרון אבל החובות שצבר רייכמן גדולים מדי וכרגע פתרונות לא נראים באופק אבל תקוות יש גם יש.
    הראל רייכמן בכל מקרה יעזוב בסוף החודש את הקבוצה ואם עד אז לא יימחקו החובות ולא יגיע רוכש אז מי שיתפוס את הניהול יהיה לא אחר מאשר אמיר יקותיאל שאוהדי הפועל פ"ת בוודאי יישמחו להבהיר עד כמה הוא "מוצלח"..
    בקיצור, העניין מסובך מאוד אבל כולנו אמונה שיהיו התפתחויות בקרוב ויגיע מחזיק זכויות ניהול חדש בתקווה שזה יהיה יצחק שום (אם הוא יבוא זה יהיה מן הסתם יחד עם משקיעים מאחוריו) שיקפיץ מחדש את ההתלהבות סביב הקבוצה.

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אמיר יקותיאל אחלה בנאדם שבא למחלקת הנוער עם הרבה תשוקה ורצון להצליח והשקיע בה הרבה מאוד כסף מכיסו

המצב והחוסר תנאים גרמו לו להיות חתום על פירוק המחלקה אבל מי שמכיר את הסיפור יודע שזה ממש ממש לא באשמתו
    שהוא קנה את מחלקת הנוער הוא קיבל הבטחה מהעירייה שהיא מעמידה לקבוצה מגרשי אימונים בסירקין
    בפועל המגרשים לא אושרו ( ד"א רק ביום חמישי האחרון הגיע האישור והיום נערך המשחק הראשון של קבוצת הנוער במגרשים מאז 2008 )
    כל מחלקת הנוער נאלצה לנדוד למגרשים בערים אחרות ( תחשבו מה זה לשכור מגרשים לכל קבוצה לאימונים ומשחקי בית כמה כסף זה )

לא פשוט לנהל ככה מועדון ומחלקה של כל כך הרבה קבוצות כשאין שום עזרה ושום תמיכה מסביב

בקיצור, אמיר בנאדם טוב שיכול לעזור לכפר סבא לצאת מהבור שהיא נמצאת בו
    ד"א למה הקבוצה עוברת ליקותיאל? מה הקשר שלו לרייכמן?