בנוגע לטענה שמסקרים רק את הפתח תקוואיות, מלבד העובדה שמדובר בשתי היורדות הטריות, הסיבה העיקרית היא שהכתבים פשוט מעדיפים להגיע למושבה מאשר לשאר החורים. זה למה גם כשהמשחק "המרכזי" הוא בכלל הפועל פ"ת מול לוד שגם מעניין יותר אנשים, העדיפו אתרי החדשות לשלוח כתבים למשחק במושבה. אני לא אתפלא אם גם במחזור הבא, למרות שיש משחק על המקום הראשון, אתרי החדשות יעדיפו לשלוח כתבים דווקא למשחק של הפועל פ"ת מול נס-ציונה רק בגלל שהוא במושבה. מקווה מאוד שהפועל פ"ת תנצח מחזור הבא רק בשביל האפשרות שהדרבי יהיה בעצם משחק בין מקומות ראשון ושני או ראשון ושלישי מה שיבטיח משחק גדול מבחינת החשיבות, העניין וכמות הצופים במגרש. החיסרון היחידי הוא שלוזון הולך לעשות קופה וכרגיל "יגמרו" כרטיסי הנוער תוך רבע שעה ונראה ילדים משלמים 60+ שקל על משחק בלאומית
מידי פעם מצליח לו https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430443_431796906855349_1055980646_n.Xxx הדרבי יהיה משחק בעל חשיבות גם אם הפועל לא תהיה מקום שני ואם מכבי תאבד את הפסגה מעבר לזה שזה דרבי חם ( יש שיגידו שהכי חם מבחינת יריבות בארץ ) זה משחק בין 2 הקבוצות הכי טובות בליגה יהיה משחק מרתק שייגמר כצפוי בניצחון של מכבי בקשר לכרטיסים - כבר השבוע נעשתה פנייה להנהלת מכבי פ"ת על מנת לסכם על מכירת כרטיסים אחידים במחיר של 30 שקל בתמורה לאותו מחיר שאנחנו ניקח בסיבוב הבא, תשובה עדיין לא קיבלנו מהם בכל מקרה גם אם יהיה מכירה במחירים מופקעים נעשה כל מאמץ על מנת לרכוש מהם מראש כרטיסים למכירה מוקדמת על מנת להבטיח שכמה שיותר נערים/חיילים/נשים ומי שאמור להיכנס בכרטיס נוער יקנה אותו ולא ישלם בקופות על מבוגר אנחנו נכנסים כרגע לחודש רצוף באיצטדיון ראש הזהב התסריט האופטימי הוא 9 נקודות ועלייה לחצי גמר גביע הטוטו בפועל אני מסתפק גם ב7 כשדווקא המשחק נגד נס ציונה לדעתי יהיה הכי קשה כשהתסריט משבוע שעבר יחזור על עצמו בבונקר רצחני בכל אופן גם מכבי פ"ת וגם ראשון לציון זה משוכות קשות מאוד, אבל אם מסתכלים על זה אז אחרי ראשון לציון אנחנו סיימנו את הקבוצות ה"גדולות" לסיבוב הזה ( רעננה, הרצליה, לוד, דרבי וראשון לציון ) בעוד שמכבי רק מתחילה את המשחקים שאמורים להיות הקשים בקשר לצליל חתוכה, נתק מוחלט בינו לבין המאמן שהכריח אותו לשבת על הספסל במשחק אבל עם שריקת הסיום צליל לא חיכה ונסע הביתה ביחד עם ירדן אחיו שמשחק בהפועל עושה רושם שהוא בדרך החוצה מבני לוד ומסרים מאוד מאוד ברורים הועברו לאבי ללוז על מנת לרכוש אותו למרות שכרגע מרוצים משניר דורי ולא מחפשים שוער ראשון אך לא נפסלת אפשרות שאם לוד ישחררו את צליל נרכוש אותו ונשלח אותו בינואר להשאלה בקבוצה אחרת בליגה.
מחירי הכרטיסים אצלו זה 20 ילד ו40 מבוגר שזה לא נורא אבל כמו שאני מכיר את הלוזונים במשחק של הרבה קהל הם יעשו משהו כמו 80 שקל מחיר אחיד
מתן מחירי הכרטיסים שלכם בדרבי אף פעם לא היו דומים למחירים שלקחתם במשחק רגיל בימי איצטדיון הפועל העליזים גם יצא לי כבר לקנות מבוגר ב90 שקל בתור ילד בן 15 מאז ומתמיד הבעיה הייתה שאתם יכולים לדפוק אותנו אבל אנחנו לא יכולים לדפוק אתכם מחיר אחיד בדרבי זה הפתרון הכי טוב לשני הקבוצות גם לא יהיו תלונות על מחיר וגם לא תהיה בעיית כרטיסים לנוער
אז ככה, גיא לוי לא כבש תשער ושוב האתרים ממציאים דברים. עומר פרץ הוא זה שכבש. תיקו שיקף, יבנה מארחת מפ'ת יום ו הקרוב. הולך להיות מענין אבל אני מהמר על 3-0 מפ''ת דווקא. הסקציה לא תרד ליגה לדעתי
לא שיחק כלל. אני בספק אם היה על הספספל גם. אגב, אשמח לפרטים אודות יהודה חוטה שמשחק בסקציה. אשתקד שיחק אצלכם? מלפני שנתיים גם? לא מצאתי פרטים במוזיאון שלכם ואתר האיגוד לא עובד לי.... אשמח אם תתן לי פרטים על מה שהוא עשה אצלכם אשתקד אם בכלל. ואיפה הוא התאמן בקיץ האחרון עד שעבר לנסצ?
שיחק אצלנו ב2010/2011 הגיע בינואר בהשאלה מהפועל ת"א ביחד עם רועי גורדנה שיחק בסך הכל פעמיים כמחליף במחזור 22 בניצחון 3-1 על הפועל באר שבע נכנס בדקה 81 במחזור 26 בניצחון 3-1 על מ.ס אשדוד נכנס בדקה 86 במחזור ה30 הוא החרים משחק ליגה נגד הפועל חיפה ובעצם גמר את דרכו במועדון ולא היה בסגל מאותו רגע ככה שדעה אמיתית עליו אני לא יכול לתת לך כי לא ראיתי אותו באמת משחק לא מצאתי אשכול מתאים אז נקשר את השאלה לפה ואולי מישהו יידע ויוכל לתת תשובה רובי דבורה שחקן הפועל פ"ת שייך לסגל קבוצת הנוער של המועדון ומשחק בבוגרים ( זאת אומרת יכול לשחק בשתיהן ) בשישי שעבר הורחק במסגרת המחזור השלישי נגד אום אל פאחם ואתמול לא שיחק בגלל ההרחקה היום עלה בהרכב קבוצת הנוער, בקבוצה שממול הודיעו חגיגית שהם מתלוננים להתאחדות בבקשה לניצחון טכני כי אסור היה לו לשחק בגלל הרחקה מהצד שלנו אומרים שההרחקה חלה על משחק אחד רשמי והוא היה אתמול ולכן רובי יכול לשחק במסגרת רשמית היום. רק להבהרה המשחק נגמר בניצחון חד צדדי ומוחלט שלנו 4-0 כשרובי מבשל 2 שערים האמת שההסבר שלנו הגיוני ואני גם מאמין שהנושא נבדק לפני אבל אולי מישהו פה יכול לאשר שככה זה או שאולי לא ויש פה סכנה של הפסד טכני?
אתר ההתאחדות לא עובד אז אין לי תשובה בשבילך או שהוא היה חלק מהסגל הרחב של הפועל ת"א או שהוא היה מושאל בקבוצה אחרת כמו שהוא מושאל אצלכם כיום
תתפלא, לא כולם אוהדי הצלחות. נכון שגמר גביע המדינה ומשחק העלייה לפני שנתיים זה לא אינדיקציה לכלום, אבל בגלל שהכל רקוב אצלנו מהשורש (פרוספר אזגי, אם לא הבנת..) אוהדים פשוט לא באים. אני מגיע כמעט לכל המשחקים, בבית, בחוץ, גביע הטוטו ואפילו משחקי אימון וכו'.. ואני מכיר באופן אישי לא מעט שלא באים אך ורק בגללו. אני כבר רואה מעכשיו איך כרמלי מתפטר עוד כמה מחזורים, איך נאבק בתחתית כל העונם, ואם לא יחול שינוי מטורף גם נרד ליגה.
איתי, לאחר 4 מחזורים מה דעתך על הכוכב ניסן אלקלעי? יהודה חוטה רשום בעונה שעברה כשחקן הפועל ת"א ולא שיחק בכלל אז יכול להיות שהיה פצוע לאורך כל העונה או שפשוט היה שחקן סגל רחב שלא קיבל הזדמנות רעננה מנצחת את הכח 3-1 בחוץ
יכול להיות שהגזמת? כי הוא לא כזה רע יחסית למה שאמרת.. אל תשכח שיש הבדל בין ליגת העל לליגה הלאומית.. וכנראה שליגה שנייה זה המקום בשבילו.
עד עכשיו חיפשתי בכל תיקו את נקודות האור היום דווקא אחריי הניצחון זה הזמן לדבר על החולשות שלנו עד כה. דבר ראשון תומר קשטן: למי שיצא או לא יצא לשמוע מאלון מזרחי בשידור נגד פ"ת משחק תמיד לא משנה מה במערך 4-3-3 מה שיוצר משחק התקפה צפוי ובמקרה של הסגל שלנו לא תמיד מתאים, לא כל חלוץ מטרה יכול להפוך לחלוץ כנף ועד עכשיו כל מי ששיחק בעמדת החלוץ כנף נכשל ובגדול עם הוא לא יעשה שינויים בהתאם אנחנו לא נוכל להגיע רחוק מידי דבר שני אוהד כהן: ברעננה אף פעם לא הייתה בעיה של שוער וכרגע זה נראה כמו פלופ על כל 3 הצלות יש לו טעות ועד כה כל פעם הטעויות שלו הובילו לגול ממליץ למסיקה להתחיל להתחמם... דבר שלישי בלם שני: עוד עמדה שרעננה תמיד חזקה בו והפעם נראה שלא לרמן ולא טאהה יכולים להכנס לנעליים של טואף היום היו טעויות נוראיות וחוסר תאום בין זיו לטאהה וקבוצה אחרת הייתה מכניסה יותר גולים. דבר אחרון בן מלכה: כצפוי נכנס לעמדה של סירושטיין ואחריי משחק אחד אפשר לומר שזאת לא העמדה המתאימה לו הוא לא תרם להגנה בכלל וגם לא כלכך להתקפה מקווה שקשטן יבין את זה מהר. שבוע הבא משחק בית מול הרצליה מקווה שנדע להתחיל לנצל את הביתיות.