יחיאל צגאי חתם בהפועל אשקלון, בן מלכה חתם ברעננה שמציגה סגל די מרשים! בנוסף.. באשקלון מקווים לסגור עד סוף היום עם לירן שטראובר ואמיר לביא. לפי מה שהבנתי ממקורבים לקבוצה החלוץ המדובר אוסיי מאוולי אמור לנחות בארץ ביום ראשון הקרוב.
חבר שלי סיפר לי שפרוספר העלה לפייסבוק שלו תמונה עם טופס ווינר זוכה בכמה אלפי שקלים וההימור היה נגד הפועל אשקלון ובנוסף לכל הוא עוד כתב "ככה פותחים שבוע" או משהו בסגנון וישר מחק, וזאת לא הפעם הראשונה שהוא מעלה זכייה מהווינר אז זה הגיוני. איתי אתה יודע על זה משהו? רק הוא סתום מספיק כדי להעלות תמונה כזאת שיכולה להפליל אותו במכירת משחק.
יש לי את פרוספר בפייסבוק ולא ראיתי דבר כזה. הוא מידי פעם מעלה טפסים זוכים בסכומים גבוהים.. ואני ממש לא אתפלא אם זה נכון כי האיש הזה מסוגל להכל! אבל מצד שני אני חושב שאם הוא היה עושה את זה אז זה היה תופס כותרות גדולות והרבה בלגאן. בהנחה שזה קרה אז אני בטוח שמי שראה את הסטטוס או הטופס היה מצלם ועושה עם זה משהו...
ואללה? מוזר שזה לא הגיע לאף גורם תקשורתי.. זה באמת בושה וחרפה! ולמי הוא נתן? הכח ר"ג? או שזה היה שבוע שעבר מול הפועל י-ם?
שמעון הדרי מאמן יסודי, גם שלומי דורה הצליח בסכנין. קורה שאפילו מאמן טוב נשאר בלי קבוצה, גם רפא בניטז יושב בבית... ברכות לאוהדי הרצליה על הצטרפותו של הכוכב לירון דיאמנט. אולי הוא יפתור את הבעיות שלכם בחוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx (למרות שלפני 3 שנים הוא כבש הרבה בהכח) ליאור ז'אן עבר כל כך הרבה תלאות בשנתיים האחרונות שהגיע הזמן שהוא יחזור לסורו. לא יודע אם זיגזגי מכר את המשחק (בשביל 1000 שקל?), אבל הוא ליצן חלאתי מהסוג הגרוע ביותר שיכול להיות אפילו בליגה הלאומית והגיע הזמן שהוא יעלם מהכדורגל. הנה הוא עוד פעם, ואני מוכן להתערב שהוא לא עושה את עצמו אידיוט אלא סתם ניסה לנקום בשחקנים האלה... עיריית ואוהדי אשקלון (כמה כבר יש כאלה?) צריכים לעשות צעד אמיץ. בעניינים מקצועיים אז קודם כל מה קרה עם סטויקיץ' בסוף? דבר שני מאיפה פתאום יש כסף להביא את שטראובר, לביא וצגאי? ובמידה וה-3 האלה יבואו אז אשקלון מתחזקת על אמת...
יש עשרות אלפי אוהדי הפועל אשקלון שהתייאשו מאזגי ולא באים אך ורק בגללו. היום ביציעים אפשר לספור מקסימום 300 איש. ועכשיו כשהעירייה התקפלה ברגע האחרון ונתנה לו מיליון וחצי כדי לפתוח את העונה.. הוא מרשה לעצמו הכל. בנוגע לסגל.. סטויקיץ' התאמן כמה אימונים ובסוף החליטו לתת את הקרדיט לשוער השני ליאור חדריאן. אולי שינו את דעתם והחליטו ללכת על שטראובר. מנסים לסגור איתו ועם לביא עוד היום. צגאי חתם באופן רשמי.. ואגב פרוספר שיחרר לו סוף סוף את המענק עלייה מלפני 3 שנים! מאיפה הכסף? אין לי מושג! אבל אם מאוולי יחזור יום ראשון הוא עדיף על כל רכש שהקבוצה תביא.
דבר שני מאיפה פתאום יש כסף להביא את שטראובר, לביא וצגאי? ובמידה וה-3 האלה יבואו אז אשקלון מתחזקת על אמת...[/QUOTE] מהווינר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
בוואלה פורסם שמוטי מלכה חתם ברעננה, בגולר כתוב שהוא חתם בנצרת עילית. הכח ר"ג החתימה את מישל רוס, יוסי עמר וצחי מכלוף.
אני לא חושב שאזגי מכר את המשחק פשוט יודע שהוא פחות טוב מהכח רמת גן והימר נגדו אף גורם תקשורת לדעתי לא עלה על זה בגלל שהוא תוך דקות ספורות מחק את התמונה ולא היה אף אחד חכם שיעלה על זה בזמן ויצלם ( כולל אני שבהתחלה בכלל לא קישרתי בינו להפועל אשקלון ורק אחר כך נפל לי האסימון )
מה יסודי בו? מאמן שמחזיק בשיא כל הזמנים במכבי הרצליה, 0% אחוזי הצלחה! לא מתלהב מההחתמות של רביבו ודיאמנט, שניהם לא ממש שיחקו באופן רציף בשנתיים-שלוש האחרונות, שיהיה בהצלחה בכל מקרה.
דיאמנט זה חיזוק טוב להרצליה זה חלוץ שיכול לעזור ברגל המסיימת משהו שעושה רושם שקצת חסר להרצליה מה עם סלמי? לא חתם בסוף?
לא. וגם אתם חשבתם עליו לפי מה שהבנתי אבל ירדתם מאותה סיבה שאנחנו ירדנו ממנו והיא הדרישות המוגזמות של עכו. דיאמנט אפילו כבש נגד ק"ש במחזור הראשון העונה ואני לא בטוח שזה רכש רע יש מצב טוב שללאומית הוא טוב. לגבי רביבו אין לי מושג הוא סימן שאלה גדול. בכל מצב יותר חשוב לי שברק לביא ודניאל רז יחזרו מפציעות ואז הקבוצה תתחיל לתפקד. עדכון מהרגע האחרון: קירטבה עזב את הרצליה לבית"ר ת"א בגלל החתמה של דיאמנט.