משום שזה כל כך ברור שמכבי פ"ת תפרק אתכם מחר אז אני נזכר שזאת ליגה לאומית והכל יכול להיות והולך על תיקו 1 ( ברור שרוב הסיכויים שזה ייגמר בשלישייה של פרדה את גולן אבל הרגשה שלי זה שמכבי פ"ת לא תהיה מושלמת אחרי המחזור הזה ואתם לא תישארו על ה0 )
תבוא לאצטדיון ושם אני מניח כבר תמצא איזושהי הזמנה...לא נראה לי שייפתחו קופות, כי כל המאה וחמישים אוהדי כפ"ס שעדיין מגיעים הם בעצם אוהדי הזמנות, ככה שלא נראה לי שרייכמן יסכים לשלם לקופאי שיימכור עוד עשרים כרטיסים - זה לא משתלם לו. בכפ"ס מנסים לחסוך היכן שרק ניתן...
20 לנוער ו-40 למבוגר? וואו! מה הסיבה להוזלה המטורפת הזאת? הוצאתי הרבה מאוד כסף על כדורגל בחיים שלי כולל אלפי שקלים על משחקים בחו"ל, החמישים שקל ששילמתי בעונה שעברה בכפר סבא זה כסף שבאמת כאב לי לשלם, פשוט שוד זה היה אז.
אתה צודק, המחירים בעונה שעברה היו ביזיון אחד גדול ותמיד כשביקרת את זה הסכמתי איתך. בהנהלה מודעים לכעס הגדול של האוהדים והם מנסים קצת לרכך אותנו ואחת הדרכים זו הוזלת המחירים, זה נחמד אבל לא ממש עזר, הבעיות בקבוצה עמוקות הרבה יותר ואין זה פלא שלמרות הסגל המוכשר שלנו אנחנו ניצבים במקום האחרון. אגב הרצליה, מסאיי דגו באמת מצטרף אלינו? ואם כן אז מה יש לך לספר עליו?
אין ספק שיש לו כדורגל ואפילו יצא לי לפלוט במשחק נגד הפועל פתח תקווה שהוא חסר. הבעיה העיקרית שלו היא שהוא השחקן הכי אדיש ששיחק במכבי הרצליה לפחות בעשרים שנה האחרונות, בשנתיים שלו במכבי הרצליה הוא לא ירד לגליץ' אחד, אגב את הריצה הגדולה בסוף העונה שעברה התחלנו בדיוק במשחק שהוא נפצע, אז הוא לא היה חסר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
נכון אתה צודק ובגלל זה שמחו לוותר עליו בהרצליה. יש לו כדורגל אבל הוא לא אחד שאפשר לבנות עליו הוא איטי ולא זז על המגרש ולא יודע להרוס משחק או לעלות לכדור גובה.