מחירים לפי מה שפורסם על ידי כמה אנשים 25-50, אבל מה זה משנה באמת? כאוהד אתה תפספס דרבי בגלל כמה שקלים? וגם עניין הקופות, מגיעים ורואים, מה זה משנה אם הן נפרדות או לא?
פ"ת של הפועל וכל מילה נוספת מיותרת. מכבי פח אשפה ובלי עומר גולן היא לא יכולה לבעוט לשער אפילו ( לא שעם עומר גולן משהו ישתנה ) מביך לשחק נגד כל כך הרבה קהל מצד אחד שממול יש בודדים כל הכבוד לקהל הכחול ( סוף סוף באמת כחול ) שהביא 1186 אוהדים מול ה74 אוהדי מכבי ביציע המזרחי אנחנו בדרך הנכונה, יאללה הפועל
למה אתה סתם מוציא שם רע לאוהדי הפועל ומתחיל להנפיץ מספרים כמו אוהדי מכבי? ידוע שלמכבי אין קהל, אבל הם מילאו כחצי יציע שזה בערך 300-350 אוהדים ואנחנו לדעתי לא הבאנו מעל אלף, אז להגיד "כל כך הרבה קהל" זו גם כן בדיחה כי אפילו בגביע הטוטו לדרבי אנחנו צריכים להביא יותר. למרות שזה גביע הטוטו וזו לא אינדיקציה לכלום.
במקרה ישבתי בקופה וחילקתי את הכרטיסים לבעלי המנויים אז אני יודע בדיוק כמה כרטיסים נלקחו וכמה נמכרו וזה המספר המדוייק של הפועל. מכבי קנו 74 כרטיסים בדיוק, אולי 250 התפלחו מעל הגדר. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/270688_3741364052415_1063233895_n.Xxx אם זה חצי יציע אז באמת שאני לא יודע מה להגיד לך. ויחסית לדרבי בגביע הטוטו בליגה לאומית זה הרבה מאוד.
טוב מה אני מתווכח איתך נמכרו 74 כרטיסים אולי פה ושם עוד כמה הזמנות אבל לא היה יותר מ100 אוהדים של מכבי.
קח אתגר, תספור רק בגוש הקטן הזה, כמה אוהדים אתה רואה http://images.one.co.il/Images/Packages/19...72/IMG_3360.Xxx רק פה בגוש הזה כבר אפשר לספור כמאה אוהדים, אז להגיד שהם הביאו רק 74 זה פשוט לשקר.
משחק מוזר בהרצליה. הרצליה פתחה בהרכב מחליפים וילדים מחוזק ברגב וולק ואבי ומלכה וניצחה 4:0 את הפועל כפ"ס בהרכבה החזק ביותר. נראה שמשהו רע עובר על כפ"ס ואני לא מאמין שדומב ימשיך שם בסך הכול יש סגל לא רע אבל הקבוצה נראית רע מאוד. בהרצליה בלט תומר קצב שחקן בית צעיר שיתן לטלקר חומר למחשבה. במחצית השניה מיכאל קירטבה החלוץ הוסט לשחק בעמדת הבלם לצד רובינסקי הצעיר בהגנה הכי מצחיקה שרראיתי בחיים אבל קירטבה שיחק שם לא רע בכלל. מכבי הרצליה התחזקה בקשר שי רביבו וממשיך המשא ומתן עם אלנתן סלמי.
אמרתי שנמכרו 74 כרטיסים אתה יכול להוסיף הזמנות וכו' זה לא שהיה למעלה מלא אנשים רוב האוהדים ישבו למטה ככה שרוב האוהדים שהיו במשחק מצולמים בתמונה. במיוחד בשבילך גם ביררתי עם מנהל האיצטדיון כמה קהל היה ע"י מערכת ספירת הקולות ליציע המזרחי נכנסו 117 אוהדים ליציע המערבי נכנסו 1370 אוהדים כולל יציע מכובדים.
הליגה הלאומית היא ליגה הזויה ובאמת שלא ניתן לקחת הרבה מתוצאות בגביע הטוטו. אותה כפר סבא הצליחה להוציא תיקו מול שתי הפתח תקוואיות. ואותן פתח תקוואיות ניצחו את הרצליה כבר שלוש פעמים בליגה ובגביע הטוטו. אני מקווה שכבר סבא תתעשת בשבת ותוריד את מכבי פ"ת מהמקום הראשון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
חלאס, באמת, תגיד שאין לך מושג כמה הם הביאו וזהו, אבל אל תפליץ סתם מספרים. לקחתי דקותיים וספרתי 105 אוהדים פה בתמונה שהבאתי וזה לא כולל את כל אלו שהשחקנים מסתירים. אז זה כבר לא "74" שאמרת בהתחלה, וכבר לא "לא יותר מ100" שרשמת אחר כך. וזה ממש לא רוב הקהל שלהם, חבל שאין לי תמונה להוכיח לך ששוב אתה טועה. בפועל אני אומר לך היה חצי יציע מלא, צריך להיות ממש עיוור מסוביקטיביות כדי להסתכל על היציע שלהם במהלך המשחק ולהגיד לעצמך שניתן להכפיל את הכמות פי 6 וכולם יכנסו לאותו יציע. אין משהו שאני שונא יותר מאנשים שמותחים מספרים לפי האהדה שלהם וזה לא משנה אם זה מצד הפועל או מכבי.
אין לי כוח להתווכח איתך אתה מוזמן להתקשר לאבי סמובסקי לשאול אותו כמה קהל נספר במערכת. ניצחנו ועל הזין שלי הקהל שלהם שיביאו גם 5000 הם לא מעניינים אותי