שני אוהדים שטענו שהם מקורבים אמרו לי שהוא צפוי לחתום בימים הקרובים אצלנו עוד לא אמרו שום דבר על שהוא עובר לליגת העל לא מאמין שישחררו אותו
לצערי, הרצליה הרבה פחות טובה ממה שחשבתי. האמנתי שהסיום הטוב מהעונה הקודמת ייתן לנו ביטחון לעונה הזאת אבל כרגע המצב על הפנים. הפועל פ"ת המאוד בינונית עשתה קרקס להגנה החלשה שלנו כשגם בהתקפה אנחנו ממש לא מתפקדים. השחקן הטוב במגרש היה רועי זכרי שאם שיימן היה שומר עליו ובונה עליו הוא יכל להוביל את ההתקפה שלנו היום. חבל.
ראשון מסיימת ב0-0 בייתי מחפיר. לחמן החליט לשנות את ההרכב המנצח מול הכח והוריד את זועבי וסיימון לספסל, במקומם העלה את שקד וברטקובסקי. ראשון הציגה את אחד המשחקים הגרועים ביותר שאני זוכר באיצטדיון הברפלד, משחק על גבול הבונקר בשיטת הבעט ורוץ כשברוב המקרים רק 3-4 שחקנים עוברים את חצי המגרש. לא בעטנו למסגרת אפילו פעם אחת להוציא 2 ניסיונות בעיטה עקרים לכיוון השער. לחמן בהחלטה תמוהה הוציא את שלומי עשור הפעלתן, הכניס במקומו את רז כהן ששיחק לצד קובי בדש האנמי להחריד, בנמוסף הוציא את ברטקובסקי והכניס את זועבי שניסה לבעוט לכיוון השער ללא הצלחה וגם את איטח הצעיר במקום שקד. מעבר לכך אשקלון בהרכב האלמוני שלה (גילי בלומנשטיין היה מצויין), הציגה כדורגל חיובי ולא היתה רחוקה מנצחון מוצדק שכדור אחד שלה הכניע את אברבנל פגע במשקוף לקו השער והחוצה. בנוסף שער שער שכבשה נפסל בטענת נבדל גבולי ועוד ניסיון טוב שהכניע את אברבנל והכדור החמיץ במעט את המסגרת. לחמן כנראה השתעמם מהמשחק והיה מרוכז באוהדים הכתומים שקראו להתפטרותו והביעו ביקורת על השיטה, הוא ניהל דו שיח עם היציע וצעק לאחד האוהדים לסתום את הפה ולשבת. -------- הבעיה המרכזית של ראשון שאין לה קשר מרכזי עושה משחק, בליגת העל והלאומית היה לה בשנתיים האחרונות את בלדוט ודודו אברהם וכיום באמצע יש לה רק קשרים אחורים.
4 משחקים, 3 הפסדים. ועד שמבקיעים שני שערים, חוטפים שלוש. אבי מלכה במשחק חלש להחריד הגול השני והשלישי באחריותו המלאה, אי אפשר לחטוף גולים כאלה גם בילדים ג', נגיחה ממרכז הרחבה, עוד דחיקה מקו השער. לא אופייני לקבוצה שספגה בקושי 40 גולים בשנתיים. לא נראה טוב בכלל, טוב שאין ליגה בשבוע הבא.
קודם כל אני רוצה להודות למשטרת ישראל ששברה לי את היד כי אני "עבריין" ואז עצרה אותי ומנעה ממני טיפול רפואי שנית כל אני רוצה להודות לאריאל שיימן הבן זונה שהזמין אותם עם 20 ניידות כאילו אין פושעים במדינה לסיום אני רוצה להודות להפועל פ"ת שזיינה את השופט והקוון הלוזונים בתחת ולקחה 3 נקודות במגרש קשה אם השופט והקוון הזונות מוכנים לבוא איתי למכונת אמת ולהגיד שהיה פנדל ושהשיפוט שלהם היה נקי אני מתאבד באותה שנייה. תודה לך הפועל, גם שתזיינו אותנו בתחת אנחנו נישאר חזקים וננצח. וסביר להניח שמנהלי הפורום הצדיקים ימחקו לי את התגובה, אז שבת שלום.
אפשר להגיד סוף סוף שהפועל פ"ת התחילה את העונה.השילוב בין זיכרי לוואסי היה נהדר.גם לוזון במשחק ענק מסר כדורים ענקיים היום. הפנדל שהרצליה קיבלה היה פשוט מוזר כי לא היה אפילו משהו שקרוב לפנדל וחבל שכך.השחקנים היו נראים קצת בהלם אחרי השוויון אבל הצליחו לעשות גול מדהים במשחק חוץ אחרי שכל המומנטום כבר עבר להרצליה וזה מראה המון על אופי. מה שבטוח לא יהיה כל כך קל להפועל פ"ת לעלות ליגה השנה.
לא יש שם יצורים שמתעסקים בשטויות בקשר ללורן, אם היית במשחק יכולת לראות אותו יושב ביחד עם הקהל ולשאול אותו אם יש אמת במה שפירסמתי בכלל כחלק מחיבור השחקנים לקהל כל שחקן שלא ייכלל בסגל הקבוצה מכל סיבה שהיא יישב ביחד עם הקהל ביציע ולא ביציע כבוד כמו שנהוג יכולת למצוא היום הרבה שחקנים שלא נכללו בסגל וישבו ושרו ביחד עם הקהל אני שמעתי היום על ליגת העל הבנתי שכתוב במלאבס גם ששתי הצדדים רוצים להיפרד ומכבי לא מעוניינת בפרדה. הקבוצה שעליה מדובר היא בני יהודה, אבל לא מבוסס. הקהל הביא 3 נקודות היום השופט והשחקנים בצהוב רעדו מפחד לאחר הפנדל והיה ברור שהנקמה תבוא לא יוצא מגדרי בהגדות על שילוב נהדר או משחק ענק בטח לא מתלהב מיניב לוזון שחוץ מהגבה בבישול לגול הראשון לא עשה כלום רובי דבורה היה מדהים וכל פס שלו שווה הרבה יותר מצמד של רועי זכרי ( שהוא שחקן גדול כמו שטענתי בשבוע שעבר ) ביכולת של המחצית השנייה נעלה ליגה, הרצליה אמורה להיות יריבה שלנו לעלייה ובמחצית השנייה עלינו עליה בכל פרמטר ואם קצת יותר ריכוז זה גם 4 או 5 מהמשחק הזה אפשר לקחת רק את רובי דבורה, ירדן חתוכה שהיה נפלא בבכורה שלו ואת הקהל מחפוד עדיין לא מאמן והוא גם רב עם אנשים על הספסל שזה דבר שלא יעבור לו בשתיקה במקום לכתוב עוד תגובה, בנוסף לתגובה שלי למעלה על אלימות השוטרים הגשתי תלונה במשטרת פ"ת כנגד השוטר ששבר לי את היד וכנגד שוטר ששלף אקדח על ילד בן 15 בנוסף לאחר שיחה עם בעלי הקבוצה הובטח לי שהוא אוסף ראיות ועדויות והקבוצה תגיש תלונה למח"ש כנגד כל כוחות המשטרה שהיו במקום הקבוצה אמורה לקבל 3 משחקי רדיוס ללא קהל וקנס כבד, לזכותו ייאמר שקיבל את זה בהבנה ותמך בנו.
השחקנים בצהוב רעדו מפחד, ממש שיקשקו, אל תשאל זה גם התבטא בפנדל הכי קר רוח שראיתי בזמן האחרון. תחסוך את ההגזמות. כמו שמכבי הרצליה נראתה היום החל מהדקה ה-20 במיוחד בחלק האחורי, להיאבק על העלייה היא ממש לא יכולה, מקום 8 בלחץ. אותו קוון ושופט ששרקו לפנדל שכנראה לא היה(לא ראיתי את המקרה בטלוויזיה רק מהמגרש, אבל ככה אני מבין), אישרו את השער הראשון של וואסי שהגיע אחרי נגיעת יד ברורה של זכרי באותו מהלך. אלו הן טעויות שיפוט, פעם אתה נפגע ופעם אתה מרוויח ובמשחק הזה זה הוכח. טעות שיפוט הן חלק מהמשחק, מכבי הרצליה לא עלתה ליגה בגלל דברים שלא קשורים למשחק, עשו משהו? שחקנים שישבו במעצר יעלו מחר על הדשא כאילו כלום לא קרה. מסכים איתך לחלוטין לגבי דבורה, אפילו לא ידעתי מי זה לפני המשחק. שני בישולים ומשחק גדול אמנם בעזרתו האדיבה של המשחק המדהים של אבי מלכה אבל עדיין, גם זה צריך לדעת. http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1076205.Xxx אי אפשר להגיד שאין כאן שום דבר, מסכים שרוב השופטים לא היו שורקים על זה אבל אי אפשר להפוך שריקה כזו לאמירה שהשיפוט לא נקי. זה כמו שאני ירשום שה-4 דקות שהוא הוסיף בסיום זה שיפוט לא נקי, רק הוויכוחים על הפנדל ארכו 3 דקות. שניר זכריה(מי זה בכלל?) הוא שופט גרוע וזה הכל. אגב מחפוד, אחד המאמנים המעצבנים ביותר שראיתי, אין לו מושג.
לא ראיתי עדיין את התקציר ובתמונה לא רואים כלום חוץ מחולצה קצת מתוחה אם זה פנדל אז כל דבר יכול להיות פנדל השופט לא ידע על מה הוא שרק בכלל והאשים את הקוון הקוון אמר שאין לו קשר והשופט שרק כנראה שהמזומנים קבעו את הפנדל אם שניהם לא ראו. בגול הראשון לא היה יד, בוודאות שאני אומר שהשחקנים שלכם רעדו זה לא כי סתם בא לי להגיד אחרי שיחה עם 2 שחקנים שלכם שטענו שאחרי הפנדל והדחיפה של הקהל הם הרגישו כבדים ושהם לא רגילים לשחק מול קהל שדוחף ככה ושהם הרגישו כמה כוח הקהל נתן לשחקנים של הפועל פ"ת בדו"ח השופט רשום שהקוון הרגיש בסכנה מוחשית וחפצים נזרקו עליו, כנראה שהוא פחד אם הוא הרגיש מאוים לא? ד"א אם מזכירים את הקהל שלנו, עצוב מאוד לראות שאתם לא מביאים קהל בגביע הטוטו חשבתי שלא באו כי זה גביע הטוטו אבל לדעתי היום היה אפילו פחות גם לשחקנים שלכם זה מפריע אם אם התרגלו לשחק מול 100 איש אז זה עצוב
פנדל יש אבל בצדק אפשר לטעון שב90% אחוז מהמקרים לא היו שורקים על זה ופה כן ולכן זה מעצבן. ואני במצב כרגע לא רואה את הרצליה למעלה אלא אם יהיה שינוי חד. ביכולת של היום אין שום סיכוי ולכן קח בחשבון שיש לפ"ת עוד דרך ארוכה. וסתם שתתחיל להתרגל, השיפוט בלאומית ביזיון וידפקו אותכם סתם הרבה פעמים ואם אחרי כל פעם תעשו בלאגן רק אתם תפגעו בסוף.
ידפקו אותנו אז נגיב אם מישהו חושב שנשב בשקט ונגיד שבגלל שזה ליגה לאומית ודופקים שם הרבה אז זה מקובל הוא טועה אין לי ספק שיש דרך ארוכה ואני ממש לא מתלהב מהמשחק אבל לנו יש את מה שאין לשום קבוצה בליגה, קהל. דפקו אותנו ויצאנו עם 3 נקודות, זה מה שחשוב. עכשיו ששניר הזה יבוא לשפוט בפ"ת הוא לא ישרוק כל כך מהר
7 מתוך העצורים יבלו את הלילה בתאי המעצר של משטרת גלילות ואבו כביר ויובאו להארכת מעמר בבית משפט השלום בת"א מחר ב20:30 חמש אוהדים ייוצגו על ידי עורך הדין ( התותח ) ארי שמאי אין ספק שהם עבריינים כבדים ומסוכנים לציבור מי שחושב שפה זה נגמר, טועה.
קרייזי עכשיו כל דבר שיקרה נגדכם תטען ללוזוניה? היו מכות? שאנשים יענשו. לא היה בצדק? יביאו הוכחות והם יצאו זכאים. אם על כל דבר קטן ייתנו פה ענישה הדברים לא יתפתחו למעשים גדולים.