טוב לשמוע, נקווה שזה יהיה ככה גם במשחקי הליגה. נקווה גם שאיצטדיון לויטה יאושר למשחק ותבוא לבקר עם חבריך הכחולים, גם ככה זה נדיר שבאים אלינו קבוצות עם קהל...
אתה איש בשורות היום. בואו בהמוניכם, נקבל אתכם בזרועות פתוחות למרות הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אל תבנה על זה. גם אם הכניסה היתה חופשית, קהל לא היה מגיע. השבר בין "ההנהלה" הנוכחית לקהל כ"כ גדול שאין סיכוי שהיא תצליח לאחות אותו...
אז זה הפתרון? לא להגיע? אתם רק עושים להנהלה הזאת חיים קלים. ד"א זה נכון שהחניון שליד האיצטדיון בתשלום? ממה שאני זוכר מהפעם האחרונה שהייתי במשחק נגדכם חניתי שם וזה לא היה אבל מישהו בפורום אצלנו טוען שצבעו את המדרכות בכחול לבן והחניון שם עכשיו עולה כסף
כשמתעללים בקבוצה שלך משנת 1995 ועד שאתה כבר נפטר מאחד שפירק לך את המועדון עד ליסוד ומצפה שהבא אחריו יבוא, ישקם את ההריסות ויבנה משהו יפה בהשקעה מינימלית ומסתבר לך שאותו אדם בעצם שדד את המועדון וניכס אותו לעצמו ובחינם, מינה אנשים שאין להם מושג קלוש בכדורגל רק כדי שיעמדו בפורנט כבובות, תוך שמירה אך ורק על האינטרסים האישיים שלו ושל אותם חברים מושחתים מבלי להתחשב בכל מה שמסביב ושאתה יודע שאותה "הנהלה" מחזיקה אותך בביצים מבלי שתוכל לעשות יותר מדי, רק ללכת לבתי משפט - תהליך שכידוע לך במדינה החמודה שלנו יכול לערוך כמה שנים טובות - אין לך יותר מדי מה לעשות. לרוב המוחלט של האוהדים נמאס שכל פעם שיש תקווה ולו הקטנה ביותר(והיו כמה במשך כמעט עשרים שנה) בסוף זה מתפוצץ להם בפנים ופשוט החליטו שהם מתנתקים לגמרי מהקבוצה. אין קבוצה אחת בארץ שהיתה מצליחה לשמר את הקהל שלה אחרי מה שאנחנו עוברים עד היום (אני יכול לתת לך כדוגמא את הפועל ת"א שירדה ליגה בסוף שנות השמונים בגלל התנהלות קלוקלת של מנהליה שנמשכה שנים בודדות ובאותה התקופה הגיעו רק כמה מאות בודדות למשחקים שלה בליגה הראשונה והשנייה - לקח שם כמה שנים לשקם את האמון של הקהל בקבוצה). מה שנשאר היום מהפועל כפ"ס זה רק השם, אין שם כלום רק חובות וגרעונות. עכשיו תגיד לי, איך בדיוק מצליחים בתנאים האלה לגייס אפילו חמישים איש להפגין, כשאתה יודע ששום דבר לא ייצא מזה? ותאמין לי שניסינו... לגבי החנייה, באמת צבעו את סף המדרכות בחניון בכחול לבן, בגלל הפארק שנמצא צמוד לאיצטדיון, אך לפני, במהלך ובסוף המשחק, לא נותנים דו"חות.
הפועל פ"ת עברה לא פחות סיפורים ב10 שנים האחרונות ועדיין הקהל נשאר ומשאיר את הקבוצה בחיים אם תשבו ותחכו למשיח שיבוא אתם תעלמו מהר מאוד. קהל זה הרוח החיה של הקבוצה ורק כוח יכול לנקות את הקבוצה רק שהקהל יבין שהוא זה שקובע מה יהיה אתם תתקדמו קדימה, גם אנחנו חשבנו פעם שלא נבוא וזה ישנה משהו וראינו טוב מאוד שזה לא מזיז לאף אחד והחיים של אותם בעלים ואנשי קש מסביב לקבוצה הפכו לקלים הרבה יותר כי אף אחד לא מפריע להם אם תבואו למגרשים ( ואני לא מדבר על אלפים רבים, מספיק גם 1500 לא צריך יותר ) ותביעו את המחאה לאורך כל המשחק זה יזיז דברים גם עלינו אמרו שאנחנו רק הורסים את המועדון אבל בסוף האמת יצאה לאור והקבוצה התפרקה מניהול הרסני והיום היא בדרך למעלה עם בעלים טוב
אוהד קדוסי התחנן לבוא להיבחן ( כן כן להיבחן! ) בהפועל פ"ת קיבל תשובה חיובית, התאמן עם הקבוצה כבר יומיים ועושה רושם שיוחתם בשכר מצחיק איך חולפת תהילת עולם אה?
לא יודע אני בכלל שמעתי שהוא חתם באיזה קבוצה ברומניה אם אני לא טועה היום באימון ראיתי אותו מתאמן שאלתי מה פשר העניין וללוז סיפר שקדוסי התקשר למחפוד והתחנן שייתן לו צאנס בתאכלס אני לא מקנא בו, הקהל יאכל אותו בלי מלח ואוהד אדלשטיין שערוץ הספורט החליט שבדרך לכפר סבא חתם היום ל3 שנים בהפועל פ"ת
אח שלי, אני לא מתכוון למדוד למי יש יותר גדול, אבל עם כל הכבוד, אתה באמת לא יכול להשוות בין הקבוצות (כרגע אני מדבר איתך אך ורק על סטטיסטיקה, למרות שיש הרבה יותר מזה מתחת לפני השטח): הפועל פ"ת ירדה ליגה בסה"כ פעמיים (כולל העונה) בעשרים שנה אחרונות כשברוב העונות היא מסיימת בחלק העליון של הטבלה. הפועל כפ"ס שהיתה חברה קבועה בליגה הראשונה במשך עשרות שנים, ירדה ליגה 5 פעמים! בעשרים שנה האחרונות והעונה תהיה החמישית הרצופה שלה בליגה השנייה, כאשר העתיד ממש לא מבשר טובות. כשתגיעו (ואני מקווה בשבילכם שלא) "להישגים" שלנו, תוכל לדבר. עד אז תיתן לנו את הכבוד המפוקפק להיות האוהדים הכי מסכנים בכדורגל הישראלי. :aaa025: גם לנו מגיע לזכות במשהו.