המושבה זה מקום לא רע, אפילו בסדר גמור. גם אני לא לוקח כלום מהמשחק הזה, בלי דידי אונגר שלא עבר בבקרה ועם מזג אוויר חם בשעה איומה אי אפשר לצפות לכלום.. קרייזי, לא יודע מי הביא לך את הפרטים על כמות הקהל אבל רק אנחנו הבאנו 70 איש למשחק שזה יפה מאוד. יאללה, שבוע הבא הפועל פ?ת חוזרת ללויטה, הפעם פערי הכוחות יהיו הרבה יותר שווים מהפעם הקודמת. כולה גביע טוטו אבל אשמח אם ניתן להם בראש.
נצר למשפחת לוזון המפוארת טען שהיו באיצטדיון 32 אוהדים משני הקבוצות 70 זה יפה תמשיכו ככה.. ובהצלחה במשימה החשובה שלכם ביום שישי לתת להפועל פ"ת "בראש" אין ספק שכשאין יריבות לשנוא מוצאים את מה שהכי קרוב.. אבל אם שונאים אותך אתה שווה משהו אולי בגלל זה אנחנו לא ממש מתרגשם ממנשחק נגד הפועל כפר סבא.
קרייזי כנראה שתם עידן, כי במשך עשרות שנים הפועל כפ"ס היתה היריבה הכי שנואה עליכם (כן, אפילו יותר ממכבי פ"ת ומכבי חיפה), לאחר שהורדנו אתכם ליגה בפעם הראשונה בשנת 1976. ומורשת צריך לשמר, לא?
מאז מה שקרה לפני שנה האוהדים שלכם התחילו לשנוא את הפועל כפר סבא מחדש ומהמעט שיצא לי לקרוא ב-4 everblue בתקופה האחרונה ראיתי שם אוהדים שרוצים ?לנקום? בהפועל כפר סבא. על מה ולמה? רק הם יודעים!
אין שום שנאה,סך הכל אנשים כועסים שקפצתם כמו משוגעים על ההזדמנות לעלות לליגת העל ברמאות אחרי שקיבלתם בראש במשחקי המבחן מה אתה מתייחס לכמה הזווים בפורום!? מה אתה מחפש בכלל באתר של הפועל פ"ת? משעמם לך?
אגב תמוה בעיניי העובדה שלא עושים שבליגה הלאומית ישחקו רק ישראלים - הסיכוי להביא זר איכותי הוא אפסי, בד"כ הזרים שמשחקים שם זה זרים שרק יורדים ברמתם ולוקחים מקום של ישראלי/שחקן ישראלי צעיר שיכול רק להתפתח ובינינו, זה יעשה רק טוב לליגה אם זו תהיה ליגה של ישראלים בלבד.
כן משעמם לי בחיים וכדי להעביר את הזמן אני לעיתים נכנס לפורום שלכם, ואכן יש שם לא מעט אנשים הזויים. מי שגנב את הזכות לשחק בליגת העל זה אתם! לפי כל חוק יבש הגיע לכם לרדת ליגה ורק בגלל שגל חצור וחבריו העבריינים איימו על ההתאחדות בית הדין המטונף השאיר אתכם בליגה. העיקר שבסוף הצדק נעשה וירדתם לליגה הלאומית.
כתבתי לך תשובה ואחד המנהלים מחק אותה, כנראה שהוא מצפה לשמוע תשובה ברורה בעניין. כמו שטענת שאין להפועל כפר סבא תקציב וטעית גם הפעם אתה טועה. אצטדיון לויטה יכול לארח משחקים בליגת העל אז למה לכל הרוחות הוא לא יאושר ללאומית?!
אין לי מושג למה הוא לא אושר אבל כרגע המשחק לא מתקיים שם גם באתר ההתאחדות בלוח משחקים לא רשום כלום תחת הקטגוריה מגרש כי האיצטדיון שלכם לא אושר וכנראה עוד אין מגרש חלופי למשחק.
אני מנסה לחשוב מה הבעיה ולא מוצא: תאורה יש, דשא מעולה, כמות מושבים מספיקה, מערכת ספירת הקהל יש, שום סכנה בטיחותית, מה עוד?