חביבי, אני יודע שעוד לא עיכלת את זה אבל ירדנו לליגה א' ואין לנו יותר מה לחפש באזור של הליגה הלאומית באייסוקר אלא רק בליגות הנמוכות..
בעיתונות המקומית כתבו לפני שבוע שרז כהן בחוץ עד לינואר 2014, הוא נפצע בחצי גמר הגביע וכנראה קרע את הרצועה.
בדיקה באתר של ההתאחדות מראה שגם ז'אן היה על תקן מושאל ממכבי... אורי שטרית בכלל כבר בן 27 ועדיין הוא כל עונה על תקן מושאל ממכבי, כנ"ל תמיר כחלון שבכלל עבר בחו"ל. שמעתי איזה סיפור שהם משאירים ככה אצלם כמעט כל שחקן שגדל אצלם עד גיל 30, כנראה שזה תקף גם לז'אן ויהיה תקף לשקלים. שניר דורי זה שחקן בית מוכשר?
זאת טעות, יש למכבי ת"א אחוזים בכרטיס שלו אבל הוא לא שחקן שלהם האתר של ההתאחדות מטעה יש המון שחקנים שמופיעים באתר של ההתאחדות בתור מושאלים למרות שהם כבר מזמן לא שקלים היה מושאל עד העונה הזאת אבל החוזה שלו נגמר והוא שחקן חופשי ( זה מה שהוא אומר ) וכן, שניר דורי הוכיח השנה שהוא שוער לא רע בכלל לליגה הזאת, וחוץ משניר דורי גם אוראל כהן עוזב ולדעתי האישית מדובר בשוער שיכול להגיע לרמות הכי גבוהות בארץ
סביר להניח שאם שחקן מופיע בהתאחדות כמושאל זה כי לקבוצת האם שלו יש יותר מ-50% בכרטיס שלו (תמוז לא מופיע בתור מושאל מהכח להפועל תל אביב, כנ"ל עם עמאשה), אבל הפועל הקבוצה לא מתערבת לשחקן... בישראל יש דמי השבחה גם בלי קשר לגיל, אז אפילו אם שקלים סיים את החוזה מכבי תוכל להקשות על עזיבה שלו (ובטח ככה היא סוחטת משחקים אחוזים מכרטיס השחקן שלהם..), תלוי עד כמה זה יבער להם, וכמובן בבורר.. לאן אוראל כהן עוזב הפעם?
כרגע הוא לא חתם בשום מקום לעומתו שניר דורי סגור בקבוצה מליגת העל ( הוא שומר על השם שלה בנתיים בסוד אבל טוען שזאת קבוצה שהוא הולך להיות בה שוער ראשון ולא מחליף ) לדעתי... רעננה.
*אדריאן פרננדס סיכם בהפועל פ"ת *המו"מ עם קובי מוסא וסביטי ליפנייה נמשך ואמור להסתיים בימים הקרובים * נעשים נסיונות למצוא קבוצות לדיויד גומז ואייל שן * ההתפתחות המפתיעה של היום היא פנייה ליוסי שבחון, הוא רוצה לשחק בליגת העל אבל הבטיח שבלאומית יש רק קבוצה אחת שבאה בחשבון * הוצע חוזה חדש ליניב לוזון עם הפחתה גדולה בשכר והוא שוקל לעזוב ( יאללה הביתה ) * רפי כהן שפרש אתמול הפך מהיום רשמית למאמן השוערים של הפועל פ"ת, לאחר שבעונה האחרונה רפי שימש מאמן השוערים של מחלקת הנוער של המועדון הוא קודם למאמן השוערים של הקבוצה הבוגרת ( ושל הנוער ) וישמש גם בתור שוער שלישי בקבוצה במקרה הצורך
אני מבין שהמנכ"ל של מסיעי שאשא שוחרר... ואם אתם עכשיו מחתימים גם את סביטי ליפנייה, אז סגרתם את מכסת הזרים שלכם, כן? ואם לגומז לא מוצאים קבוצה - יקפיאו אותו? או שהוא נחשב כבר ישראלי?
המנכל של מסיעי שאשא שוחרר כבר בינואר שעתיים אחרי ההופעה היחידה שלו דיויד גומז ימצא קבוצה לפי מה שאני מבין הוא על סף חתימה בהכח
עד כמה הוא קרוב אתה יודע? אני יודע שהוא כרגע בברזיל עם אשתו ויש שיחות עם הסוכן שלו הכח מעוניינת להחזיר את שחר בלילטי
לא יודע כמה זה קרוב אבל לפי מה שאמורים בתוך הקבוצה הם ביקשו מגומז למצוא קבוצה הכח הגישה את ההצעה עליו והם קיבלו אותה ועכשיו זה כבר בינו לבין הקבוצה אבל הדרישות שלו לא גבוהות אני לא מאמין שתהיה איזה בעיה שתמנע ממנו לחתום ואת שחר בלילטי אף אחד לא ייתן לכם, הוא חזק בתוכניות של יחזקאל ( למרות שבהפועל פ"ת אי אפשר להגיד על כלום שהוא בטוח )
איבגי הכי טוב בליגה נקודה אחלה שוער מהדיבורים שלי עם אוהדי הפועל פ"ת הם אומרים שאיבגי לא שוער אחרי ניל אברבנאל הוא הכי טוב בליגה כמה שנים