קרייזי, עם כל הכבוד למחפוד, אלון מזרחי ויחזקאל (לא מחזיק מאף אחד מהם), מאמן בסדר גודל של יוסי מזרחי בחיים לא היה חותם בנתניה אם הוא לא היה יודע מה התקציב ושהכל לשביעות רצונו... מה שבטוח שיהיה להם את התקציב הגדול בליגה ואת הסגל הטוב ביותר. תזכור מה שאמרתי...
לא מבין מה הקשר להפועל פ"ת או לכל המאמנים שהזכרת אמרתי משהו על הפועל פ"ת? כתבתי שזה ברור שנתניה תהיה בצמרת והיא מועמדת לעלייה מטבע הדברים גם אם היה מאמן אחר וברור שיוסי מזרחי זה שם שלא רואים הרבה בליגה הלאומית אבל בוא נחכה עוד חודש וקצת ונראה מה הסגל של הקבוצה בנתיים כל השחקנים הטובים של הקבוצה עזבו ואף אחד עוד לא חתם וזה לא קל להביא כוכבים גדולים לליגה הזו ואני לא בטוח בכלל שיהיה לנתניה את התקציב הכי גבוה בליגה.
אמש יצאה מכבי יבנה לארוחת ערב חגיגית לסכם את העונה. כנסו והאזינו לראיון עם שוקי נגר http://bit.ly/11TRua6
הפועל את המסת אצלי חומות ונתת להתקרב אבל היית הראשונה שגם שברה לי את הלב שטיילה אצלי בנפש, שניצחה את ההיגיון ותהיי הראשונה עד היום האחרון עד היום האחרון https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946862_628792460481605_1622958374_n.Xxx עד המוות הפועל, כמה שזה יהיה קשה יותר ככה זה יהיה מתוק יותר שום דבר לא ישבור אותנו גם לא עונה גרועה בלאומית.
קטמון הוציאה הודעה שלא יהיה איחוד. מבחינתי ומבחינת רוב האוהדים בשני המחנות התחושה היא קשה, כי המשמעות היא שמעתה והלאה שתי הקבוצות ימשיכו עד שאחת מהן תתפרק. האנשים מטעם קטמון שעורכים את המו"מ לא באמת רוצים איחוד ואף פעם לא רצו איחוד. כל פעם הם מציבים תנאים חדשים: בהתחלה זה היה שסאסי בחוץ, אח"כ שהקבוצה חייבת להיות קבוצת אוהדים, אח"כ שיציגו את גובה החובות ועוד ועוד. כל הדרישות שלהם נענו, כולל סכום גובה החובות, שאותו ראש העיר ניר ברקת הצליח לצמצם בעזרת גיוס של כמה מיליוני שקלים וויתור על חובות ארנונה לעיריה. אם עכשיו אין איחוד, כבר לא יהיה אף פעם. כאשר הוקמה קטמון שאלתי את אורי שרצקי אם יש תכנית מסודרת לאיחוד עתידי. אם תוך X שנים אין איחוד אז מרימים ידיים, אומרים נכשלנו וחוזרים הביתה. הוא ענה לי שאין תכנית והוא לא יודע. זה הרגע שבו הבנתי שלמיזם הזה אני לא מצטרף. רוב האוהדים של קטמון רוצים איחוד, חבל שאלו שעומדים בראש לא רוצים, אחרת זה כבר היה מתקיים. אני מקווה שעכשיו אוהדי קטמון יבינו את מה שהבנתי כבר אז. יום עצוב מאוד בהיסטוריה של הפועל ירושלים.
hapoelj, מה קורה עם שתי הקבוצות במקרה שאין איחוד? הפועל ירושלים נשארת במתכונת בעלים כמו שהייתה בעונה הנוכחית? שתי הקבוצות מסוגלות להעמיד תקציבים לליגה לאומית לבד? האמת, חבל שאין איחוד כי אז הפועל קטמון היו יוצאים ענקיים וזה היה ניצחון האוהדים על הקבוצה וההוכחה שאפשר לשנות אבל... יהיה מעניין מאוד הדרבי בין הקבוצות
יש הרבה אגו, אבל חלק המרכזי יותר זה שאנשים לא רוצים לאבד את הג'וב שלהם. כל עוד קטמון ממשיכה להתקיים אף אחד לא יזיז אנשים כדוגמת שרצקי וגולה מהעמדות הניהוליות ימשיכו לבחור בהם שנה אחר שנה. בקבוצה מאוחדת הסיכוי שלהם להיבחר שנה אחר שנה יהיה קטן בהרבה. מהצד של הפועל ירושלים יש את גמיש שרצה לשריין לעצמו מקום ל-3 שנים בהנהלה של הקבוצה המאוחדת, אך נתקל בסירוב. ייתכן שהסירוב מוצדק, אבל אם על זה נופל המו"מ, אז זה מראה את ה"רצון הגדול לאיחוד".
כן, הפועל ירושלים נשארת במתכונת של בעלים. שתי הקבוצות מסוגלות להעמיד תקציב לליגה הלאומית - גודל התקציב בהפועל ירושלים תלוי בכמה סאסי יחליט להשקיע ובכמות הספונסרים שיצליח לגייס גמיש, בקטמון זה תלוי בכמות המניות שייקנו. להערכתי התקציב של שתי הקבוצות יהיה פלוס מינוס תקציב מינימום. בקבוצה מאוחדת התקציב היה גבוה יותר. אכן, חבל מאוד שאין איחוד כי זה עכשיו או לעולם לא. הדרבי בין הקבוצות זה האסון הכי גדול שהיה יכול לקרות.
יש בזה גם צד חיובי (מבחינת האנשים שרוצים איחוד), לשתי קבוצות עם תקציב קטן בליגה הלאומית יש סיכויי יותר טוב לעלות מאשר לקבוצה אחת עם תקציב קצת יותר גדול, ואני מאמין שבמקרה ואחת מהם תעלה האיחוד יהיה יותר מתבקש כדי להעמיד תקציב ראוי לליגת העל...
עצוב מאוד שאין איחוד. אני מקווה שברקת יחלק חצי חצי את התקציב שהיה אמור לתת לקבוצה אחת ולא ישלם פעמיים כדי להראות שמה שקורה לא בסדר. מדובר מבחינתי גם בחוסר הגינות ספורטיביות, מדובר בדיוק באותה קבוצה והבעיות הניהוליות לא צריכות לעניין את קבוצות ואוהדי הליגה ש2 מקומות בליגה נתפסים על אותו השם בגלל שלא מסתדרים אחד עם השני. קבוצה מאוחדת שווה ליגת העל ולדעתי זה גם היה מגיע בשנתיים הקרובות וחבל שהם הורסים לעצמם.
hapoelj, נגיד הגעתם למחזור קובע שקטמון בעמדת עלייה ואתם נגדם ולכם כבר אין מה לחפש בליגה אתה תהיה בעד הפסד של הפועל ירושלים בשביל לעזור לקטמון? סתם סיטואציה בשביל להבין איפה הלב שלכם ( אוהדי הפועל ) נמצא מה אתה מרגיש לגבי קטמון? יש אהדה או שמבחינתך מדובר בקבוצה שונה לחלוטין כמו כל קבוצה אחרת בליגה?
אז עכשיו יש חשיבות גדולה למשחקים בין בית"ר ת"א/רמלה לבית"ר כפר-סבא.. ואני מקווה לא לחזור יותר למגרש בכפר-סבא!
קרייזי, אני לא אוהד את קטמון מהסיבה הפשוטה שאהדה מבחינתי זה דבר רגשי. באמת שניסיתי לאהוד את קטמון, הייתי בכמה משחקים בעונות שונות והתחושה כל פעם היתה שאני נמצא עם אוהדי הפועל ירושלים במשחק של קבוצה אחרת. אני לא באמת הרגשתי שמחה שהם הבקיעו או עצב שהם ספגו. לא עיצבן אותי שהשופט שרק נגדם או אושר שהוא שרק לטובתם. לא יכול לאהוד קבוצה במצב כזה. מבחינתי היא לא כמו כל קבוצה אחרת בליגה כי אי אפשר להתנתק מזה שזו קבוצה שצמחה מתוך אוהדים שעד לפני כמה שנים ישבתי איתם ביציע, זו קבוצה שיש בה חלק שכיום שונא את הפועל ירושלים ומייחל שהיא תתפרק (חלק לא גדול, אבל עדיין...), אך מצד שני תמיד תהיה לאוהדים השפויים משני המחנות את השאיפה שתהיה הפועל ירושלים אחת חזקה ושהאוהדים סופסוף יחזרו להיות יחד. לשאלתך הראשונה - אני לא אהיה בעד הפסד של הקבוצה שאני אוהד אף פעם. בנוסף, במצב העניינים שנוצר, אם קטמון תעלה ליגה, לדעתי לא תהיה לה כבר שאיפה להתאחד עם הקבוצה המקורית. (השבוע ראיתי אוהדים שלהם שטוענים שהדבר היחיד שמשתלם להם באיחוד זה לקבל את הסגל של הפועל ירושלים)
אוהדי קטמון שכחו למה מלכתחילה הם הקימו את קבוצת האוהדים, ושכחו מאיפה כולם באו. לא מבין איך אנשים עוד תומכים במיזם הזה במקום לתמוך בהפועל ירושלים האמיתית. יונה וסאסי, שבגללם הוקמה קטמון, כבר לא שם, אז מה הבעיה? אין לי ספק בכלל במי אני אתמוך בדרבי הזה. תמיד אמרתי שבירושלים יש את בית"ר והנוער שלה, אבל אם נתייחס ברצינות - בירושלים יש רק את בית"ר והפועל. קטמון? שיחזרו לליגה ג', אוהדים זבל.