יבנה השתיקה לנו את הפה במובן הטוב,ניצחה כמו גדולים את נס ציונה!כול הכבוד להם!עכשיו הכול תלוי רק בנו בעניין אחר,הפועל פתח תקווה כולכך מזכירה לי אותנו שזה לא יאמן,אוהדים מסכנים,פירוק,קבוצה עם עבר מכובד,הרבה קהל(לפתח תקווה יש יותר אבל גם לכפס יש כמות מכובדת),וגם תמיד שאני רואה את התקצירים שלכם זה בול הפועל כפר סבא!לא מנצלת מצבים,מלא החמצות!כול המשחק שולטת אבל בסוף חוטפים...
בוא נגיד שבטוח הוא לא עקב אחרי מכבי יבנה לקראת המחזור האחרון... או שאשקלון באמת הייתה אחת מהקבוצות שדיברו ואזגי היה שם כדי "לפקח". בשורה התחתונה.. איפה שיש סירחון תמיד תמצא אותו שם!
עפ"י ONE אייל לחמן ויוסי בניון במשא ומתן שעלול להפוך אותם לשותפים לעסקים. לחמן מעוניין לרכוש את אחד מסניפי הקוסמטיקה של יוסי - diva in the city. לא פלא נהיינו קבוצה רכה, נצחון בודד נגד המלאבסים ב9 המשחקים האחרונים, מזל שאנחנו בפלייאוף העליון.
פנייה נרגשת לאוהדי מכבי פ"ת ראיתי את הדגל פריסה שהכנתם ( או שההנהלה שלכם הזמינה בשבילכם ) הוא באמת יפה, לא צוחק הוא גם גדול מאוד ומרשים מאוד אני רק מקווה שתהיו מספיק אנשים לעמוד מתחתיו כי אתם יודעים, זה אחלה לפרוס אותו אבל אם אין כלום מתחת מה זה שווה?
אבל הם נתנו סכום כסף לא קטן בשבילו ובשביל אביזרי עידוד אתה אוהד אמיתי של הקבוצה, לא מבין איך זה לא מביך אותך שהקבוצה שלך רודפת אחרי אנשים ומנסה בכוח להשיג קהל בשביל לעשות רושם על מישהו הרי לדרבי הקרוב אתם תביאו יותר קהל גם אם תבואו במספרים הרגילים שלכם אם אני שם את עצמי במקומך, וואלה הייתי מובך שבמשחק אחד ספציפי באים כמה אלפים ואז במשחק שאחריו שוב באים הקומץ הבאמת מועט של האוהדים הרי לכולם ברור שגם אם יבואו 6000 אוהדים לדרבי 5000 מתוכם לא אוהדים של מכבי פ"ת אז מה זה נותן לכם? ללכת לחלק כרטיסים בחינם בכל חור אפשרי בעיר להביא הסעות מכפרים ערבים להכריח כל שחקן במחלקת הנוער להגיע עם ההורים לאיצטדיון זה שפל המדרגה איך אתם בתור הקהל האמיתי לא יוצאים נגד זה? הרי כמה פעמים כבר עשיתם דברים כאלה ומידי פעם גם בא קהל אבל אתם חוזרים שוב לכמויות הקטנות שבוע אחרי אז מה זה נותן לכם כל זה רק בשביל שיגידו בטלויזיה שמכבי פ"ת הביאה קהל? שיהיה לכם איזה תמונה בוואן שתתגאו בה לכמה ימים? באמת אני שואל, בשיא הרצינות.
גם אם יהיו 6000 (אין סיכוי) יותר מאלף וגם יותר מאלפיים הם אוהדי מכבי פ"ת והחלוקות בבתי הספר זה לנסות למשוך קהל חדש לקבוצה אותו דבר לגבי מחלקת הנוער אם לא שחקנים שיהיו אוהדים ולא מכריכים אף שחקן מחלקת נוער להגיע ויש גם הרבה שבאים מרצונם. ואפשר לדעת איפה ראית את הדגל?
מכבי יבנה התחילה לעבוד על הסגל לעונה הבאה ומחתימה את אורן ניסים לעונה נוספת. כנסו וצפו בראיונות עם השחקנים לאחר הניצחון על נס ציונה. http://bit.ly/Y3frth
אוקיי אז יש לכם 2000 אוהדים שאני יכול להגיד וואלה הם אוהדי הקבוצה ויבואו בוא נגיד עוד 2000-2500 נספחים בשביל כמות כזו למשחק אחד זה באמת שווה? השיווק שלכם מביך, אתם כבר שנים מנסים להגדיל את כמות הצופים במשחקים שלכם ולא מצליחים החלוקה בבתי הספר בדרבים נמשכת כבר לפחות 10 שנים אם לא יותר בכל דרבי אתם שולחים שחקנים ( שזה שיא ההשפלה בשביל שחקן לעמוד בשער של בית ספר זניח ולחלק כרטיסים לכל ילד שיוצא ) זה לא דבר שמגדיל לכם את מכסת האוהדים! שאתם עושים מבצע של 10 שקל כרטיס ובאים 2500 אוהדים אני אומר שאפו כי זה 2300 אנשים ( אם נוריד את ה200 ומשהו מנויים שמכרתם העונה ) שקנו כרטיס ב10 שקל ואשכרה שילמו בשביל לראות את הקבוצה אבל ילד שקיבל כרטיס בחינם או משפחה שנכנסה בחינם רק כי הבן משחק בקבוצה במחלקת הנוער לא יבואו שוב כי במשחק שאחריו הם יצטרכו להוציא כסף על הקבוצה וכשמרגילים אותם להיכנס חינם הם לא יוציאו אחרי זה כסף או תושבים של כפרים ערבים שמתרגלים שהקבוצה מממנת להם הסעות חינם וכרטיסים חינם ברגע שהם יצטרכו אשכרה לשלם על המשחק ועל דלק הם לא יבואו! גם המבצע הזה שעשיתם לדרבי הזה עם ה1+1 ( שד"א המון תודה כי אנחנו כבר קנינו את זה ונדאג לעבור למזרחי וחסכתם לנו חצי מחיר ) זה מבצע של קבוצה שנואשת להוכיח שיש לה קהל למרות שכולם יודעים וגם אתם יודעים שאין לכם קהל וגם משחק אחד שיבואו בו כמה אלפים לא יעיד על כלום אם במשחק בית שאחריו יבואו שוב 500-800 אוהדים אם אנחנו היינו במשחקים הראשונים באיצטדיון מחלקים כרטיסים חינם הייתי מתבייש הייתי אומר וואלה באו 6000 אנשים שחלק גדול מהם בא כי קיבל כרטיס אבל ברגע שבאה כמות כזו וכולם אנשים שהוציאו 30-60 שקל לכרטיס והשקיעו כסף בשביל הקבוצה אז אני יודע שאלה אוהדים אמיתיים ולא כל מיני אנשים שלא קשורים לקבוצה. ולא קשה לראות את הדגל שאתם מכינים אותו במגרש טניס במגרש אימונים.
חוץ מתל אביב, ירושלים וחיפה אין אף עיר בארץ שיש לה מקום ל-2 קבוצות. ואם כבר יש 2 קבוצות (או יותר) אז סביר להניח שכמעט כל תושבי העיר יאהדו את הקבוצה היותר ותיקה ומפוארת.