ליגה לאומית 12/13: מכבי פ"ת והפועל רעננה מעפילות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏22/5/12.

1. איתי שכן-טוב Member

איזה זוועה זה לחזור את כל הדרך מאום אל פאחם אחרי הפסד כזה מגעיל.. אשקלון אולי במשחק הכי חלש שלה העונה לא מנצלת את התיקו של ביתר שמשון ונס ציונה וגם את ההפסד של אחי נצרת.

אני לא מבין איך מאשרים את המגרש באום אל פאחם.. יש הרגשה כאילו משחקים כדורגל חופים ולא על דשא. לפחות 60% משטח המגרש זה אשכרה חול! אי אפשר להניע כדור ואי אפשר לשחק כדורגל.. כל המשחק זה מהפינות שיש קצת דשא וכדורים ארוכים.

2. תומר22 Member

תצוגת עידוד מרשימה אתמול של אוהדי הפועל כפר סבא. 150-200 איש שעודדו במשך כל המשחק. חבל שמועדון כזה נמצא על סף ירידה לליגה השלישית. מקווה שתישארו, למרות שהקבוצה לא ממש להיט.

ראיתי את כפר סבא מוקדם יותר העונה, במשחק הראשון של אלון מזרחי. יש שיפור יחסי, ההגנה נראית יותר טוב עם שלומי בן חמו בשער (תראו מה קרה לנס ציונה בלעדיו) אבל מלבדו לא יותר מדי. המחליף יעקובוביץ' עשה רושם טוב, גם למגן השמאלי יש פוטנציאל. ההתקפה חלשה מאוד.

יבנה צריכה ניצחון אחד כדי ללכת לים. אם יש צדק, אחי נצרת תעשה לכולם טובה ותרד ליגה.

3. ייא Member

כמה עולה כרט למפ''ת - נצרת יום ו?

4. הפועל_כפר_סבא Member

לדעתי היו יותר מ-200 ירוקים ביציע כשכמו בכל משחק מאז תחילת הפירוק עודדו בצורה יפה מאוד.
    בקשר למשחק, תיקו ביבנה זאת תוצאה לא רעה בכלל, עד דקה 60 יבנה תקפה יותר ושלומי בן חמו הנהדר שוב הציל אותנו, מהרגע שיעקובוביץ' נכנס התהפכו היוצרות והפועל כפר סבא לא הייתה רחוקה מלנצח את המשחק.
    התוצאות במשחקים האחרים חייכו אלינו, אני הייתי בטוח שאשקלון כבר נכנסה לזון ותנצח בפאחם אך לופא זה לופא..
    ביום שבת מגיע ה-משחק של העונה כשנארח את אחי נצרת הממוטטת, אין ספק שאף תוצאה מלבד ניצחון לא באה בחשבון, משחק מאסט!

5. matanbl22 Member

10 ש"ח מחיר אחיד

6. הרצליה Member

הוא לא מאמן בלוד היום?
    http://www.one.co.il/Article/215432.html

כבר שנה שלמה שהם עובדים על כולם בעיניים, בא לי להקיא משתי הקבוצות האלה.

7. ייא Member

8. ייא Member

מכבי יבנה תארח מחר את אום אל פאחם ותנסה להביא 3 נק'.
    קשר פאחם, דור הלוי, לפני המשחק: "אורן ניסים יקבל את רוב תשומת הלב"...

http://bit.ly/YeChJa

9. הקופ בישראל Member

מישהו יודע כמה צופים נכנסים לשער 2 בר"ג?

בלאן אמרו שאין יותר למכירה כרטיסים ליציע של ראשל"צ.

בנוסף 200 כרטיסים מבוגר מסובסדים + 600 חיילים ונוער נרכשו ע"י אוהדים אחה"צ במשרדי האגודה.

קצת מצחיק אותי ששבוע אחר שבוע אני מטייל ברחבי הארץ בלאומית עם 20-30 אוהדים ליציע ופתאום יש פי 100 צפי קהל.

מחר נגד הפועל פ"ת בהברפלד, אני לא מצפה ליותר מ100 אוהדים (נראה אם אני אתבדה).

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אם יהיה יותר מ100 אוהדים בכל האיצטדיון אני אהיה בהלם

ואין מה לעשות ככה זה חצי גמר גביע, אנשים באים בעיקר בשביל החוויה לא בגלל אהדתם לראשון לציון
    כמו שק"ש מילאה איצטדיון בשנה שעברה לא כי היא קריית שמונה אלא כי היא אלופה ואנשים באו בשביל החוויה ולא כי הם אוהדים את הקבוצה

גם מכבי חיפה תביא יותר מפי 2 קהל ממה שהיא רגילה כל שבוע

ואני משער שיש בשער 2 משהו כמו 2500-3000 מקומות ישיבה

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/13
  11. איתי שכן-טוב Member

אחח אין לי אוויר מהמשחק הזההה...
    אסוס כמה שהוא שחקן טוב.. קצת מעצבנים אותו והוא מתחיל עם הבלאגןץ הרחקה טפשית שלו דקה 45 השאירה את אשקלון מחצית שלמה ב-10 שחקנים (ואם זה לא מספיק משחק קודם הוא ספג צהוב תשיעי וייעדר שני משחקים בלי לחשב בכלל את הוועדת משמעת).

נס ציונה לוחצת בלי הפסקה.. 45 דקות! הצלות, החמצות, חוסר מזל ומה לא.. שתי דקות בתוך תוספת הזמן.. כדור שהורחק מההגנה האשקלונית מגיע לגילי בלומשטיין שנמצא לבד בהתקפה מול שלושה שחקני הגנה אורחים, מתקדם מעט, מניף את הרגל הימנית מ-20 מטרים לפינה הרחוקה, השוער קדוש מצליח רק ללטף את הכדור שפוגע בקורה הראשונה, בקורה השנייה ונכנס לרשת! אכן גנבנו ניצחון היום!

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אלון מזרחי פוטר.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עדיף שיתעסק בפרשנות ואימונים אישיים לחלוצים ישראליים.

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מי שאמור לעמוד על הקווים עד סיום העונה הוא לא אחר מאלי מחפוד

15. חורחה סמבל Member

בזמנו ג?קי מויאל אמר שמרוב אהבתו הגדולה להפועל כפ?ס, מזרחי ויתר על משרת אימון באחת הקבוצות מהליגה הראשונה בצרפת. אם הדברים אכן נכונים, אולי עכשיו, כשמזרחי התפנה מכל מחוייבות ולאחר שהטביע חותם בכפ?ס ובפ?ת יסדר לו מויאל חוזה אימון בסנט אטיין או מרסיי...אולי? ימים יגידו...