עוז יפרח באמת קיבל הצעה מהפועל כפר סבא? הם לא צריכים אותו יש את אבי סופר בלם וגם את לירן גאן המעולה שהגיע מהנוער לדעתי ביזבוז כסף אפשר להביא מגן כי כרגע אין מגנים טובים בכלל לכפר סבא
:aaarofl:, הבלם הכי טוב בליגה הזאת. אבי סופר לא מגיע לו לקרסוליים. אני בכלל הבנתי שיפרח מועמד להפועל באר שבע.
אונגר חתם סופית בהפועל כפר סבא לא יודע מאיפה בא פתאום כסף אבל לא אכפת לי...שמח ששחקן כזה בא השנה יש לכפר סבא קבוצה טובה שיכולה להתמודד על עלייה גם אדם מזרחי מועמד לקבוצה והגיע חלוץ ליטאי להיתרשמות
במשחק אימון שנערך היום (חמישי 18:00) גברה רעננה על הפועל פ"ת בתוצאה 2-1 משערים של יוסי אסייג ושניר שוקר רעננה הייתה עדיפה לאורך כל המשחק, ברעננה בלטו בעיקר: אסייג, שוקר, קשר זר מפרו, יוגב לרמן ואוהד כהן שעצר פנדל ליניב לוזון
פשוט מזעזע יניב לוזון היה יכול לסיים עם שלושער בלי להתאמץ בכלל אבל לא נורא, הרכב שני ואפילו שלישי שיחק אתמול זה לא פקטור לכלום
הכי אמין שאתה יכול למצוא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx כל מידע ממקור שונה, תלוי איזה...
משחק אימון הפועל ראשל"צ מול הפועל ירושלים. יערך ביום ב' 16.7 בשעה 18:00 במתחם הסופרלנד. כניסה חופשית.
אם זה לא היה עצוב, הייתי צוחק. את אימון הבכורה "החגיגי" עם השחקנים החדשים עשו בחשאיות סודית, אף אחד לא ידע מתי הוא והיכן הוא מתקיים (אחרי מספר רסיסי מידע, אוהדים בודדים הגיעו ב10:30 בבוקר לפאתי האיצטדיון שהיה סגור לכניסת קהל, אז הסתבר שהאימון הועבר להיכל הכדוריד המרוחק. מכיוון שזה מקום קהילתי ופתוח לכלל הציבור, לא יכלו למנוע כניסה והוא נערך לעיניי 4 אוהדים שלא התייאשו). בישראל נוצר מצב שחלק מקבוצות מנותקות מהאוהדים, הקהילה והעיר שהם שוכנים בה ואמורים לייצג אותה. במקום לקרב את הקהל עושים בדיוק הכל ההפך.