ליגה לאומית 12/13: מכבי פ"ת והפועל רעננה מעפילות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏22/5/12.

1. איתי שכן-טוב Member

לדעתי היום ירדנו ליגה!
    אוהדי הרצליה, איך היה המשחק?

2. הרצליה Member

אל תסיק את המסקנה הזאת כי אתם רחוקים מזה.
    השער הראשון הגיע משום דבר, שחקן של אשקלון בעט כדור שפגע באסוס והתגלגל לרשת.
    הרצליה נכנסה להלם ולא עברה את החצי עד הדקה ה-60, אם הייתם ממשיכים לשחק כדורגל במקום לבזבז זמן גם הייתם יכולים להבקיע עוד, היה לכם עוד מצב גדול שצגאי בעט מהאוויר למשקוף.

יחזקאל ביצע שני חילופים במחצית השנייה(מונד וביטון) ששינו את כל המשחק, פנדל של דיאמנט שהראה שרק משם הוא יכול לתת גול ועוד שער יפה של תום מונד הפכו את התוצאה תוך 5 דקות.
    הגענו אחרי זה לעוד שלושה מצבים של 100% גול אבל דיאמנט הרס שתיים מהם ואבי חי עוד אחד.
    בסוף היו טענות לנגיעת יד של שחקן הרצליה ברחבה, לא יכול להגיד לך בוודאות כי לא ראיתי את זה טוב.

אל תקח הפסד בהרצליה כמשהו שמוריד אותך ליגה, רק שתי קבוצות הצליחו לנצח אותנו בבית מתחילת העונה, יש לכם קבוצה טובה מהרבה קבוצות שיהיו בפלייאוף התחתון.

סך הכל מבחינתנו ניצחון חשוב מאוד, אפשר ללכת לים עוד שלושה שבועות.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/13
  3. קשר שמאלי Member

אוטורוגה ובן לולו שהגיעו להכח בינואר לא מפסיקים להבקיע
    הכח תישאר בליגה. המאבק בין נצרת עילית לרעננה על הכרטיס השני לליגת העל יהיה מרתק.
    נצרת עילית קבוצה חזקה ומאוזנת

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/13
  4. צהוב Member

המאמן שלכם הפסיד לכם את המשחק. הייתם לבד על המגרש עד דקה 60 ובמקום לנצל את זה הוא שלח את כולם אחורה ושחקנים שכבו על הרצפה. נצחון חשוב מאוד להרצליה שקרובה להבטיח פליאוף עליון.

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

להגיב על המשחק שלנו היום אין הרבה מה
    הגיע ליבנה 3 נקודות, גנבנו ניצחון

כמו מכבי ת"א בכדורסל כל שבוע נגיע למשחק שנגיד אם נפסיד ייגמר הסיכוי ואז לא נפסיד ויהיה עוד סיכוי קטן למרות שברור לכולם שאין סיכוי לעלות.

רק דבר קטן, לדעתי נגיעת יד מכוונת ברחבה שמונעת גול צריך להיות אדום
    כמובן אני מתכוון לפנדל, זאת הביקורת היחידה שלי על השופט שהיה בסדר גמור וגם הקוונית השמנה ( מה זהההההה ) הייתה יחסית בסדר

6. Don Joan Roman Member

אם השחקן לא נוגע ביד הכדור בידיים של השוער וגם אם לא חיכו שם עוד שלושה שחקנים, פנדל מוצדק וצהוב מוצדק

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מהמגרש זה נראה שאם השחקן לא נוגע בכדור הוא עובר גם את השוער

עוד משהו שנזכרתי בו, צוות השיפוט והשוער של יבנה עלו היום עם מדים באותו צבע, זה אסור תקנונית וחבל שלא מקפידים על כך.

8. אבי סנדור Member

כשאני משחק פרו אני תמיד מתעצבן מכמות הקורות והמשקופים הלא הגיונית אבל אשקלון מוכיחה אחרת

כמו שהרצליה כתב היום צגאי בעט למשקוף, במשחק מול אסי גלבוע היה להם משקוף ועוד איזה שתי קורות, נגדנו שבוע שעבר שוב צגאי הפציץ את המשקוף והיו עוד מספר קורות וחבר שלי שאוהד אשקלון סיפר לי שגם שבוע לפניי נגד נצרת עילית הייתה כמות מטורפת של קורות ומשקופים.

התסמונת הזאת של חוסר מזל משווא מוכר לי ואני יכול להבין את איתי שכבר הוריד את אשקלון ליגה. בכל מקרה לדעתי זה לא יקרה ואשקלון תישאר.

9. סגול בדם Member

אדירים הקבוצה משחקת מצוין עם הרבה פצועים גל לוי וטוקורה גמרו את העונה אמיר לביא קרע שריר
    בן לולו ארבע גולים בארבעה משחקים אזנאווה מצוים מזכיר את פריצה ממכבי עם הגב לשער כמו פיבוט מוריד כדורים הרבה כוח מילה על הסקסציה במילה אחת חלשים לדעתי הכי חלשים בליגה לא עשו התקפה נורמלית אחת ואם שמעיה וניסים אסייג ששוחררו מהכח החלוצים שלהם מצבם קשה

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

וואלה מפחיד לבוא לשחק נגדכם בשבוע הבא

מהסתכלות על לוח המשחקים של שבוע הבא, יש סיכוי לא קטן שזה גם יהיה השידור.

11. Ice Cream חסה

נראה לי יש כמה יתרונות בזה שדודו דהאן קובע איזה שחקנים להביא ואיזה לשחרר...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/3/13
  12. סגול בדם Member

נקווה לנצח אותכם אנחנו חייביים

13. ייא Member

14. איתי שכן-טוב Member

שתבין.. אני לא אמרתי את זה בגלל שהפסדנו ספציפית להרצליה.. פשוט מהמשחק המטורף מול הפועל פ"ת אנחנו מחמיצים בטירוף מצבים שאין דברים כאלה! נגד אסי גלבוע זה עוד היה בקטנה ליד רעננה ונצרת עילית. אני לא חושב שכפ"ס והכח טובים מאיתנו.. אבל הם יודעים לתת גולים!
    לא כ"כ בקיא במהלכים שהיו אתמול (לא נסעתי בגלל שבת) אבל אמרו לי פנדל כ"כ ברור בתוספת זמן..

15. איתי שכן-טוב Member

נגד נצרת עילית זה היה שיא מטורף.. בכל מקרה.. מדובר כאן על הפרש של 6 נקודות.. וגם בכל מקרה נצא קרחים משני הצדדים במשחק בין כפ"ס לביתר שמשון. אנחנו משחקים מצויין אין ספק.. אבל קשה לי לראות אותנו מוחקים יתרון של שלושה משחקים למרות הפלייאוף. הלוואי ואני טועה!