גם מכבי הרצליה הביאה 2000 אוהדים למשחק נגד הפועל רמת גן 2 מחזורים לסיום העונה שעברה ו3000 אוהדים למחזור האחרון נגד הפועל ירושלים. במשחק נגד בני לוד ביום שני אני לא יודע אם גירדנו את ה-100. בפעם האחרונה שמכבי פתח תקווה הגיעה להרצליה הגיעו 3000 כחולים(מחזור אחרון בליגת העל 07/08), אני לא יודע אם בשבוע הבא יגיעו יותר מ-100. לא נכון לשפוט משחק אחד לכאן או לכאן. קהל רב מגיע כשיש הצלחות/משחק קריטי וחשוב, למשחק מרכז טבלה חסר עניין רוב הקבוצות בליגה הזאת כולל חלק לא קטן מקבוצת ליגת העל לא יביאו יותר מ200 צופים. לקבוצות שלא חוו אף הצלחה אמיתית בהיסטוריה קשה מאוד לבסס קהל אוהדים אמיתי, שימו עצמכם לרגע במקום ילד בן 5-6 שבוחר לעצמו קבוצת כדורגל, למה שמכבי הרצליה תהיה אופציה? למה שמכבי פתח תקווה תהיה אופציה? למה שנס ציונה תהיה אופציה?אם הקבוצות הללו יתחילו לזכות בתארים הם גם יפתחו קהל אוהדים, עד אז זה לא יקרה. לא שבדקתי את העניין אבל אני משוכנע שגיל הממוצע של אוהדי הקבוצות שכביכול יש להם קהל בליגה הזאת, מבוגר בהרבה מהגיל הממוצע של אוהדי מכבי,הפועל או חיפה. עייפתי כבר מויכוחים על כמות קהל, תמיד אוהדי הקבוצות הגדולות יטענו לטעמי אפילו בצורה מתנשאת כי לקבוצות ללא קהל אין זכות קיום, בעייני לאהוד קבוצה קטנה זאת אהבה אמיתית של קבוצת כדורגל, כאלה שמגיעים גם שהמצב מחורבן, ייצא לי להיות בשנה האחרונה במספר משחקי ליגת העל עם קהל גדול יש סוגים של אוהדים שאני לא רוצה לראות כחלק מהקבוצה שלי גם אני אשאר לבד ביציע. וכמובן אם אפשר שיירדו ובמהרה בתקשורת הטיפשה שלנו מהרעיון של איחוד קבוצות השרון, אם רעננה,רמת השרון, מכבי והפועל הרצליה מביאות יחד למשחקי בית 500 אוהדים, במקרה של איחוד זה יגיע במקרה הטוב ל-150. אני אישית כאחד שכבר כמעט 20 שנה מגיע לכל משחק בית של מכבי הרצליה, לא אגיע למשחקים של קבוצה מאוחדת, לא יהיה לי ולמכבי הרצליה שום קשר לקבוצה כזאת.
יש אוהדים שמתחברים לקבוצה שלהם דרך העיר שבה הם גרים (ואני מאמין שאתה כזה, נכון?), אבל כשמדובר בקבוצה הקטנה יותר של העיר כמו מכבי פתח תקווה או הפועל הרצליה - אז לא ברור מאיפה קבוצות כאלה ישאבו את הקהל שלהן, בהתחשב בזה שלא ממש יש להן בסיס היסטורי לאוהדים, אז קבוצות כאלה, שזה מוזר בכלל שהן מגיעות להישגים גבוהים (ואם זה בא על חשבון העירייה זה בעייתי ביותר), עדיף שלא יהיו אלא יתקיימו בקבוצה אחת. יש לך התנגדות שמכבי הרצליה תבלע את הפועל, או אפילו תתאחד איתה לקבוצת עירוני?
הפועל אשקלון הפסידה 1:0 במשחק הכי טוב שלה העונה! 3 משקופים, 2 קורות, אינספור פעמים במצב אחד על אחד ומה לא.. נצרת עילית הייתה פשוט כלום ושום דבר שגנבה גול מההזדמנות היחידה שלה במשחק. כבר בדקה הראשונה איקנדה עבר את השוער והחמיץ מול שער ריק! מפה ידעתי שהכדור לא ייכנס.. אבל בסדר זו הליגה הלאומית ושם המשחק הוא ניצול מצבים.. יש ימים שפשוט הכדור לא רוצה להיכנס. בפעם הראשונה אתמול היו כמעט 1000 איש וסוף סוף החזירו לנו את היציע המרכזי. בקשר לרכש.. איקנדה היה מצויין, וואסי שיחק 25 דקות ורשם שתי החמצות מזעזות! ואסוס.. אוי אסוס! שחקן בסדר אבל כמה הוא מתעסק עם השופט עם השחקנים ועם מי לא במקום בכדורגל. הכי הצחיק אותי שבסיום המשחק כל שחקן קיבל מחיאות כפיים ואסוס שירד למנהרה נישק את הסמל על החולצה איזה 10 פעמים כאילו הוא גדל פה מגיל 4.. קחו אותו בחזרה!
בוואן רשום שאסף בן מוחא כבש את שער הניצחון ליבנה בשאר המקומות שרון גורמזנו עכשיו סביר להניח שכולם צודקים ווואן טועים אבל בהנחה ולא אז : חחחחחחחחחחחחחחחחחח אין דברים כאלה.
היתה תקלה עם פירסום יום המשחקים האחרון של המחזור הבא בלאומית (פורסמו שהם יהיו ביום ראשון), שלחתי להם הודעה אם זה נכון והם תיקנו בחזרה ליום שני.
הוא נכנס רק מחליף אמש. מול נצרת ב4-0 הוא היה טוב אבל נצרת מכרה תמשחק אז טרם גיבשתי דעה לגביו בכל מקרה הוא כבר לא ישחק עוד העונה כי חרמון וגאן יפתחו קבוע
טקלה שחקן טוב, הוא רק צריך לחזק את הפיזיות שלו כי הוא רזה וחלש יש לו כדורגל ברגליים אבל הוא חלש פיזית לקשר אחורי