אין שום קשר לליגה, זה עניין של סדר עדיפויות של בנאדם. קרגולה כבר לא ילד בן 20, כדורגלן גדול הוא כבר לא יהיה ובשש השנים האחרונות הוא שיחק בליגה חובבנית שמאפשרת לשלב עבודה נוספת ואני רוצה להאמין שגם את רוב המשכורת שלו הוא לא עושה מהכדורגל. אם יש לו עבודה שהוא לא רוצה לוותר עליה אין בעניין הזה שום בעיה, זה לא שהוא שיחק בליגת העל 10 שנים, הוא שיחק בליגה א' וגם ימשיך לשחק שם בתור תחביב וזה הכל. מאיפה אתה יודע שאף שחקן של הקבוצה של עובד/קבוצה מהליגה השנייה באוסטריה, לא פרש בגלל שהוא רוצה לקבל יותר כסף במקום אחר? אתה חושב שכל האוסטרים יודעים מי זה אורי קרגולה? אני לא בטוח.
פשוט מאוד אדון דה לה חזה, קרגולה כבר לא ילד, הוא יודע שיש לו גג שנה שנתיים לתת, ואין לו שום סיבה - ובצדק לוותר על עבודתו בבנק. זוהי גם הסיבה שיניב בן ישי עזב את יבנה ד?א. ולנושא אחר, אורן ניסים חתם ביבנה.
קרגולה עזב - אורן ניסים חתם ביבנה. בהצלחה אורן! תמיד רכשתי לבחור חיבה יתרה ובלתי מוסברת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אחד הימים המאושרים והמספקים שלי כחובב כדורגל בכלל ואוהד הפועל כפר סבא בפרט: הקיזוז בליגה הלאומית בוטל! לא אשכח ולא אסלח לעולם על האסונות שקרו לנו בגלל הקיזוז אך סוף כל סוף העוולה הספורטיבית הארורה הזאת הגיעה לקיצה המוחלט וזה מה שחשוב!
הייתי בטוח שקרגולה הרבה יותר צעיר, ואז זה נראה ממש הזוי. אחמד דיאב מנצרת עילית הצטרף גם לאום אל פאחם.
אבי סופר מרמת שרון אכן חתם רשמי בכפר סבא היום הוא כבר התאמן עם הקבוצה דידי אונגר על סף חתימה נאור פסר חתם במכבי פתח תקווה
הפועל ראשל"צ - עדכון. שלומי עשור בן ה22, חלוץ מכבי צור שלום מליגה א' (כבש 17 שערים בעונה החולפת) ורז כהן בן ה22, חלוץ הפועל רעננה. חתמו בקבוצה.
זועבי פייטר גדול אבל שחקן מאוד מוגבל. יהיו משחקים שהוא יבלוט אבל לדעתי ברוב המשחקים הוא יציג יכולת די ממוצעת ולא יראה משהו מיוחד. הלוואי ואני אטעה והוא יתפתח להיות שחקן מוביל בישראל אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.