ליגה לאומית 12/13: מכבי פ"ת והפועל רעננה מעפילות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏22/5/12.

1. חורחה סמבל Member

בישראל כל משחק שמופסק באמצע, משוחק מחדש...היה את המקרה המפורסם ב-1991:
    הפועל ר?ג שיחקה נגד עכו במכתש ובדקה ה-79 במצב של 1-6 לטובת ר?ג, השופט דני קורן הורה להפסיק את המשחק עקב מזג האוויר הסוער. המשחק החוזר הסתיים בתיקו 0.
    באירופה המצב שונה ויש ליגות בהן מחדשים את המשחק מהנק? בו הוא הופסק. בספרד למשל אני זוכר משחק מלפני מס? שנים שחודש בדקה ה-86 או משהו כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/13
  2. abcd Member

נכון, הוא המשיך מהדקה ה-83 בערך במצב של קרן לסוסיאדד. מה שמוזר שדווקא ההרכבים לא היו זהים, אם אני לא טועה רונאלדו הברזילאי עבר לריאל בין שני המפגשים ו"פתח" במשחק השני

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין אפשרות להקפיד על ההרכבים במשחקים מהסוג הזהב גלל פציעות וזיופי פציעות(אי אפשר להוכיח ששחקן מסוים כשיר או לא).
    ורונאלדו היה בריאל גם במשחק הראשון.

ראיתי את התקציר של הפועל פ"ת ובאמת מדובר בחתיכת שוער ליצן, 2 השערים בנגיחות שלו ב100% והוא גמר להפועל פ"ת את המשחק הזה, אם יודעים שזאת הרמה של השוער למה לא מעלים שוער נוער? וחבל שהחגיגה של אלון מזרחי אחרי השער הרביעי א-לה מראדונה נגד פרו היא לא התמונה שמסכמת את המשחק והפועל פ"ת מתרחקת מהמקומות שעולים מהם ליגה.

4. Love Is Red Member

שמעון אבו הזה הרג אותי עם יציאות לגובה של ילד בן 9.
    ועוד יותר מצחיק שבכלל מאשרים דבר כזה שמישהו ישלם למועדון כדיי לשחק בו.
    אולי כדאיי לי לזכות בלוטו-טוטו ולשלם לבאר שבע ואלונה ברקת מיליון דולר ואז להיות חלק מהסגל של הקבוצה בתור אנאערף בלם מחליף?
    חחחחחחחחחחחחחח

5. הקופ בישראל Member

לנו היה העונה משחק בווינטר שהופסק בדקה ה45 בתוצאה 0-0, בגלל תנאי מגרש ומזג אויר.

הוא שוחק מחדש 90 דקות במועד מאוחר יותר.

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

יש סיכוי גדול מאוד ששמעון אבו יעמוד בשער גם במחזור הבא
    לפי רישומי המועדון שניר דורי עם 5 צהובים ומורחק מהמשחק נגד אחי נצרת
    לפי אתר ההתאחדות יש לו 4 צהובים בליגה ואחד בטוטו ולכן הוא לא מורחק
    בדיקה תתבצע מחר.

שוער בדיחה אין ספק, ברור שיוצאים ממשחק כזה מאוכזבים
    אבל וואלה שאפו לשחקנים שב10 דקות הצליחו להפוך את התוצאה
    הגול השני זה אולי הגול הכי מצחיק שראיתי, היציאה של שמעון אבו זה קטע ליוטיוב.

יותר מידי על המשחק אין מה להגיד, זה לא תנאים למשחק כדורגל והשופט היה צריך להפסיק אותו כבר במחצית
    בושה וחרפה שבאיצטדיון שהושקעו בו 200 מליון שקלים אין מערכת ניקוז טובה והדשא נראה ככה אחרי רבע שעה של גשם חזק

אפשר להיות מעודדים מהכניסה לסגל של דור אזולאי ( היה חלש מאוד ) ובר מזרחי שהראה הרבה יכולת ונתן תקווה לעתיד

ועוד מילה, אלירן ג'ורג, מאיפה הביאו את הדבר הזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/13
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרייזי לפי מה שאני זוכר גם שניר דורי הוא לא טאלנט גדול אז למה לא לנצל את הכמה ימים שנשארו עד סוף חלון ההעברות ולהביא שוער?
    ככה בשליפה אני יכול להביא דוגמאות של אמיר אדרי ואוהד סיידוף שיכולים לשדרג אותכם בעמדה הזאת ולא מקבלים(וגם לא יקבלו) דקות בקבוצות שלהם, בשביל חצי עונה בקבוצה עם קהל ושאיפות לעלות ליגה כמו הפועל פ"ת זה יכול להיות צעד משתלם לשני הצדדים בהשאלה עד סיום העונה.

8. הפועל כפר סבא Member

קרייזי אבל כתבו בוואן שאבו וואסי ואסוס שוחררו......מה וואסי ואסוס עד כדי כך גרועים?
    כפר סבא סיימה את מסע הרכש שלה בינואר

הגיעו:
    שוער-שלומי בן חמו מנס ציונה
    מגן\בלם-שמואל קוזוקין מביתר ירושלים
    קשר-לידור כהן מהפועל רמת גן
    קשר-יובל יעקבוביץ ממכבי פתח תקווה
    קשר\חלוץ-עידן שדה מבני לוד
    חלוץ-נוח סדאווי ממכבי חיפה

עזבו-
    בן רהב לרמת שרון
    אדם מזרחי חוזר להפועל ירושלים וטוב שכך......
    ננה פוקו שוחרר

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

וואסי ואסוס שוחררו
    שמעון אבו ישוחרר כשיגיע שוער מחליף אם יצליחו למצוא מישהו עד סיום חלון העברות

שניר דורי לא שוער גדול אבל יש אצלו שיפור ענקי מתחילת העונה והוא מציג בזמן האחרון יכולת מצויינת
    יחפשו שוער שני שיהיה למקרה הצורך, רצו לשחרר את אבו ולתת לשוער של הנוער לפתוח נגד אחי נצרת אבל מפחדים

בקשר לצמד חמד וואסי ואסוס
    אסוס השנה לא דומה לכלום, עצבני ולא מראה שום יכולת
    מרוויח המון כסף ולא מצדיק את המקום שלו, במקומו יכול להיות שאייל שן יישאר בסופו של דבר בקבוצה

וואסי מאוד מאכזב ציפו ממנו לקרוע רשתות וזה לא קורה
    החליטו ללכת על קו של בניית שלד ושחקנים צעירים ( 2 מהם שיחקו כבר אתמול בהופעות בכורה )
    לדעתי בקבוצה ויתרו ( בצדק ) על עלייה ומנסים לבנות בסיס טוב לשנה הבאה וזה דבר מבורך

10. סגול בדם Member

הפסד מרגיז באום אל פאחם גירן מחמיץ אחד על אחד ובהתקפה אחרי זה אום אל פאחם עולים ל1 אפס אחר כך הכח מנסה ללחוץ כולם עולים למעלה וחוטפים תשני

מאור עידה מלך השערים של הקבוצה! שוחרר
    גם מתן בן נעים

11. Ice Cream חסה

אם שמעון אבו תרם לקבוצה ולא מרוויח שקל, אז לא חושב שאמור למזרחי להפריע שעוד שחקן (ועוד מבוגר, לא ילד פוחז) יהיה באימונים ואולי יתרום משהו לחדר ההלבשה... יש מחוות שצריך לכבד.
    אבל רגע, מי היה אמור להיות השוער השני שמחפוד שחרר?

אסוס עצבני? מה אתה אומר. אני לא מבין למה חיכו עד השבוע האחרון של מועד ההעברות כדי לשחרר שחקנים, אלא אם יש להם סעיף או מגיעים איתם להסכם (מה שלא ממש נראה לי בהקשר של 2 שאתה אומר שמרוויחים הרבה כסף), הם עדיין ירצו את החוזה שלהם, והם ישמיכו לשבת ביציע ולהתאמן, לא?

12. *הפועל-רעננה* Member

כל הקבוצות עושות מהפכים ומחליפים 6-7 שחקנים, זה ממש מוגזם אני חושב...

בהפועל רעננה לא משנים יותר מדי את מה שעובד טוב...
    שיחררו את עומר מולאי, שגם ככה לא שותף יותר מדי, וצירפה את החלוץ מזמביה, צ'יבמבו ואת הקשר מחוף השנהב, טראורה.

תומר קשטן מאמן גדול, וגם אם לא נעלה ליגה, אני באופן אישי לא אחשיב את זה ככישלון.
    מבחינתי, בלי כוכבים ו"שמות" גדולים (היחיד שכנראה אתם מכירים זה קובי חסן...), הוא הוציא מהקבוצה הזאת מעל ומעבר למה שציפו עם כדורגל מאוד חיובי והתקפי, שאפו!

כמובן שאני לא מקטין ציפיות ואם הגענו למצב של 7 נקודות מהמקום השלישי, צריך ללכת עם זה עד הסוף.

אגב, ראיתי את התקציר של ה-4:4... השוער הזה באמת מצחיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. חורחה סמבל Member

קשטן מאמן מעולה וגם בכפ"ס הוציא מים מן הסלע עם סגל בינוני ואפור. זכיתם...

14. איתי שכן-טוב Member

אז אחרי שבת עם מערבולת רגשות הגיע הזמן להגיב על המשחק המטורף הזה.. קודם כל אני רוצה לומר שלא משנה איך זה נגמר.. למשחק לא היה ערך ספורטיבי! המגרש היה ברובו מוצף והשחקנים בעטו במים ולא בכדור.. זה אפילו די בא לטובתנו בהרבה שלבים מהמשחק.. אבל לא ספורטיבי לחלוטין!

ועכשיו למשחק עצמו.. אנחנו פשוט פראיירים גדולים! אבל צריכים לבוא בטענות אך ורק לעצמינו.. קבוצה שמתחילה להתגונן כבר מדקה 65 זה מה שמגיע לה! אחרי האדום הטפשי שספג דרוויש והגול השני של לוזון פשוט ידעתי שיהיה פה מהפך.. הרגשתי את זה כ"כ חזק שאני לא יכול להסביר. אחרי הגול הרביעי כמעט שברתי את השלט מעצבים.. ואז הגיע הגול של אדליי ותודה רבה לשמעון אבו!

בסוף המשחק לשרון אביטן היו טענות שיפוט על המשחק.. וכאן כולם יכולים לראות איזה מאמן מצחיק הוא.. היה שידור! היה שיפוט טוב לדעתי.. חוץ מהפנדל על לוזון שהיה יותר הצגה. הגול של צגאי בנבדל ברור והאדום גם מוצדק. למזלנו הכח הפסידה ואני מקווה שמכבי פ"ת והפועל ירושלים יעשו את העבודה מול בית"ר שמשון והפועל כפ"ס.

15. ייא Member