אז איך שחקן שחותם אצלכם יכול לחתום אחרי זה בקבוצה אחרת?!? שחקן שכבר חתום על חוזה לא יכול לחתום בקבוצה אחרת גם אם היא תרצה מאוד כנראה היה סיכום מסויים והוא מיהר להתראיין ולבסוף ויתרתם עליו חתימה לא הייתה כי ברגע שהוא חותם אין סיבה שהוא לא יהיה אצלכם גם אם נרצה אותו מאוד. עזוב אם נרצה, זה לא חוקי ובלתי אפשרי.
נשמה, לא רק לך יש קשרים עם הקבוצה שלך, גם לעבדך הנאמן יש. קוזוקין היה כבר חתום ודווקא מה שהיווה את הבעיה זה חוב שבית?ר ביקשה ממנו למחוק והוא סירב, לכן הם לא חתמו על טופס השחרור.. אתה יותר ממוזמן לברר את כל העניינים עם מקורביך בהפועל פ?ת.
כמו שכתבתי לפי מה שידוע לנו אתם ויתרתם עליו. בוא נגיד שגם אם לא ויתרתם הוא לא שחקן שלכם גם אם חתם אין לו טופס שחרור אז הוא לא עבר וכל עוד הוא לא עבר הוא שחקן של בית"ר ויכול לנהל משא ומתן עם כל קבוצה שירצה הוא לא רוצה למחוק את החוב? בעיה שלו ושלכם זה לא שלקחנו לכם אותו בלילה שנייה לפני שהוא עולה למשחק בגביע ואני שוב אגיד, קוזוקין לא חתם בהפועל פ"ת אז כל הדיון הזה על כן גניבה לא גניבה הוא מיותר השחקן הוצע לקבוצה ע"י הסוכן שלו ואם הסוכן שלו מציע אותו לקבוצות אחרות אחרי שהוא חתם אצלכם כנראה שההעברה שלו נכשלה ובטח שהפועל פ"ת לא אשמה בזה. אותי מעניין איך הוא יחתום אצלנו בלי לותר על החוב ואיך בית"ר כן תחתום על טופס השחרור שלו אם אנחנו נחתים אותו?
שמעון אבו השוער שני שלהם עם אני לא טועה... זה שמככב בכדורגל חופים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
בשבועות האחרונים אני רואה שיפור גדול מאוד בתוצאות המשחקים של אשקלון. אני בטוח שהסיבה הזאת היא בגלל שקיבלתם את השחקן האולטמטיבי של חדר ההלבשה ראיין אדלי הגדול מכולם! ועכשיו ברצינות, בקצב הזה אתם תשארו ליגה. אבל למה הקהל לא בא? אני זוכר לפני שנתיים בערך הייתם דווקא מביאים הרבה קהל. איפה כולם נעלמו?
איזה שטויות! נכון שאני לא מחובבי אשקלון אבל כל מה שאתה אומר זה קשקוש אחד גדול! אשקלון 3 פעמים גנבה נצחונות בתקופה האחרונה (פעם ראשונה מהפך בתוספת זמן נגד לוד, פעם שנייה נגדנו ופעם שלישית נגד יבנה). במשחק נגדנו היינו צריכים לפרק להם את הצורה ורק בגלל נאיביות ומנחוס זה לא קרה, בדיוק כמו לפני 3 שנים הם גנבו את הניצחון.. בוא נקווה שסופסוף הצדק ייצא לאור ומי שבאמת צריך לרדת (ע?פ הניקוד בטבלה - אז היה קיזוז היום פירוק) גם יירד, מספיק אשקלון נהנתה מן ההפקר במאבק איתנו ב-2010, הפעם חייבים צדק! נ.ב. עוד לא התחלתי לדבר על פרוספר אזגי שכמו לפני 3 שנים גם עכשיו קונה משחקים אחרי שמאס בלמכור..
באשקלון יש קהל של הצלחות! בתקופה האחרונה אנחנו נראים יותר טוב עם עמנואל אמנגואה וריאן אדליי שהצטרפו.. וגם הרמוני איקנדה שחתם אתמול.. ואני מקווה שבע"ה נצליח להישאר בליגה.
חחחחחחח לא התאפקת מלהזכיר את המשחק לפני 3 שנים את זה? תתבגר! ואם להתייחס ברצינות.. אז המשחק מול לוד היה לפני חודשיים וחצי.. פה באמת גנבנו ניצחון! נגדכם ממש לא גנבנו ניצחון.. חוץ מה-20 דקות ראשונות (אשמתנו שהחמצתם?!) היה משחק שקול לגמריי..ותגיד תודה שהשוער שלכם לא הורחק באדום כ"כ ברור! אני לא צריך להסביר כאן שבכדורגל שם המשחק זה ניצול מצבים.. אם החמצתם או לא שמרתם על היתרון אז הבעיה מתחילה אצלכם! נגד יבנה שיחקנו יותר טובב והחמצנו כמה מצבים טובים! אז להגיד לגנוב זה ממש לא נכון.
משהו מוזר קרא בכפר סבא אמרו שגורג אקירמי חתם וכנראה שזה לא נכון..השחקן כנראה יחתום באשקלון כי קיבל הצעה יותר גבוהה אצלנו ככול הנראה יחתמו עידן שדה ונוח סדאווי שחתם במכבי חיפה ויושאל אלינו עם קוזוקין לא יבוא אלינו אז אדיר דנין יחתום